Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, κινείται φαινομενικά Ανάδρομα και σχηματίζει ένα αρκετά αρνητικό Τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω…
Την Πέμπτη λοιπόν, 5 Απριλίου 2018, οφείλουμε να προσγειωθούμε, να προσέχουμε πολύ τον λόγο μας, να είμαστε κατανοητοί και να μην προσβάλλουμε τον συνομιλητή μας.

Η όψη μας προειδοποιεί για αναβολές ή καθυστερήσεις σε ταξίδια, μετακινήσεις και συναντήσεις.

Το ισχυρότερο μήνυμα της ωστόσο, είναι η επιστροφή του παρελθόντος και συγκεκριμένα αρνητικών υποθέσεων που εκκρεμούν ακόμα ή ατόμων που μας έχουν πληγώσει παλαιότερα! Τα πάρε-δώσε με το ερωτικό παρελθόν, θα είναι λάθος αυτές τις μέρες!

Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, με σύμβουλο την σκέψη και την λογική!
Κλείνουμε τα κεφάλαια που έχουν μείνει ανοιχτά και αποφεύγουμε το απαισιόδοξο και ίσως εμπόλεμο κλίμα που υπάρχει, αφού οι ευθύνες θα πρέπει να μοιραστούν και πολλές διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν κρίση, αν δεν σκεφτούμε πριν πράξουμε ή μιλήσουμε!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που πλήττονται περισσότερο!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην παραμελείς πια τις υποχρεώσεις σου και λύσε άμεσα ότι πρόβλημα είναι σε εκκρεμότητα! Όχι σε πρόσωπο του παρελθόντος, όχι σε συμφωνίες και όχι στα ίδια λάθη!

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!
Νιώθεις πελαγωμένος, αγχωμένος και μπερδεμένος ψυχικά! Οι νοσταλγίες σε βασανίζουν, η διαίσθηση σου σε προδίδει και μία κρυφή σχέση σε πληγώνει λεκτικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ!
Αισθάνεσαι αδιαφορία ή σκληρότητα από το φιλικό σου περιβάλλον, δυσκολεύεσαι επικοινωνιακά με κάποιο φίλο και ίσως νιώθεις μοναξιά. Προσπάθησε να διεκδικήσεις τους στόχους σου, ήρεμα και ώριμα και όχι προκλητικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!
Λάθος κινήσεις επαναλαμβάνεις τώρα στη καριέρα σου και αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο! Πρόσεχε τι λες, που το λες και πως το λες στο χώρο εργασίας σου για τι εκτίθεσαι!

ΛΕΩΝ

ΕΜΠΝΕΥΣΗ!
Η αισιοδοξία σου μάλλον μειώνεται και οι πεποιθήσεις σου για τη ζωή αλλάζουν! Συνειδητοποιείς ότι προβλήματα του παρελθόντος δεν λύθηκαν ποτέ, μετακινήσεις αναβάλλονται και επαφές αποτυγχάνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!
Ίσως νιώσεις τώρα πως χάνεις τον έλεγχο και φοβάσαι ότι οι άλλοι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν!  Η ερωτική επικοινωνία είναι απογοητευτική και το παρελθόν σε κυνηγάει σαν φάντασμα και σε πληγώνει ξανά! Οικονομικά λάθη σε φέρνουν σε αδιέξοδο!

ΖΥΓΟΣ

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!
Οφείλεις τώρα να ξεπεράσεις τα προβλήματα με το σύντροφο και να αποφύγεις επιπόλαιες συμπεριφορές. Η επικοινωνία στον έρωτα δεν φέρνει αποτέλεσμα και τα πισωγυρίσματα θα σε κάνουν να μετανιώσεις τις αποφάσεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΛΟΓΙΚΗ!
Όλες οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε εργασία, αλλά και στην καθημερινότητα σου, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Οργάνωσε άμεσα τον χρόνο σου, δούλεψε σκληρά και πρόσεξε τις συναδελφικές σου επικοινωνίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!
Οι διασκεδάσεις και οι επιφανειακοί έρωτες δεν σε καλύπτουν τώρα, αντιθέτως σε μελαγχολούν και σε απογοητεύουν. Η ερωτική και κοινωνική επικοινωνία δεν είναι αυτή που επιθυμείς και παλιοί ανολοκλήρωτοι έρωτες ζητούν το φινάλε τους, θες δεν θες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ!
Πες οπωσδήποτε όχι σε έναν έρωτα από τα παλιά! Λύσε τα οικογενειακά σου προβλήματα με εκ βάθους συζήτηση και να διορθώσεις ότι σε κατατρώει στην οικογένεια! Προσπάθησε να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και την ψυχική σου ηρεμία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΣΚΕΨΗ!
Αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες σε επαφές και μετακινήσεις. Απέφυγε τα κουτσομπολιά, τα μηνύματα με πρώην και τις παρεξηγήσεις!

ΙΧΘΥΣ

ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ!
Κλείσε όλες τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί τα προβλήματα είναι πλέον πιεστικά και θέλουν άμεση επίλυση! Ζήτα με καλό τρόπο αυτό που θες στον έρωτα και μην απαιτείς!

ΠΗΓΗ: Oroskopos.gr