Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία κι εμείς φωνάζουμε ζήτω!

Κριός

Ο Ερμής επιστρέφεις σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και του δίνει την αίσθηση πως κάθε επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, επιτέλους βλέπεις τις προσπάθειες σου να αποδίδουν καρπούς και να κερδίζεις την εκτίμηση των ανωτέρων σου. Στα αισθηματικά, επιτέλους η ζωή σου αποκτά ουσία. Μην φοβηθείς να δείξεις τα συναισθήματα σου σε εκείνον που σ’ ενδιαφέρει κι αν είσαι ήδη σε σχέση, κάνε βήματα ανανέωσης, και δεν θα το μετανιώσεις!

Ταύρος

Ξεκινά μια γεμάτη βδομάδα για εσάς τους Ταύρους αφού ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, παρουσιάζει πολλές νέες ευκαιρίες κυρίως στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις όσον αφορά αυτόν τον τομέα αλλά σκέψου και τις συνέπειες των αποφάσεων σου. Είσαι κουρασμένος αλλά η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και το ίδιο και η ανάγκη σου να συναναστραφείς με κόσμο. Μην παραμελείς τον εαυτό σου- βάλε όρια σε όλα πριν καταρρεύσεις. Στα συναισθηματικά σου, ότι προβλήματα κι αν έχεις, καταφέρνεις να τα ξεπερνάς με την λογική σκέψη, αφήνοντας πίσω τα πείσματα.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή η βδομάδα φέρνει στην επιφάνεια άτομα που κινούταν παρασκηνιακά και προσπαθούσαν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Αν και το θες πολύ, μην δώσεις συνέχεια στις προκλήσεις τους αλλά μην ξεχάσεις τι σου έκαναν γιατί θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστούν την βοήθεια σου- μην συγχωρέσεις εύκολα γιατί θα γυρίσει εναντίων σου. Η διάθεση σου αλλάζει απότομα κι έχεις την ανάγκη να ξοδέψεις αλόγιστα, αλλά βάλε φρένο στις απαιτήσεις σου, και κυρίως σ’ εκείνες τρίτων, γιατί αν ξεπεράσεις τα όρια, δύσκολα θα επανέλθεις. Τουλάχιστον  έχεις την στήριξη από το ταίρι σου. Κάτι είναι κι αυτό!

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα αυτή τη βδομάδα και σου υπενθυμίζουν  τις ενέργειες του παρελθόντος όταν χρειάστηκε να πάρεις κάποια απόφαση. Ήρθε ο καιρός να εξετάσεις τα αποτελέσματα των αποφάσεων σου, πριν βιαστείς να κινηθείς με τον ίδιο τρόπο κι αυτή τη φορά αφού ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Σταμάτα να συγκρίνεις την σχέση σου με εκείνες του παρελθόντος γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι αδικήσεις τον άνθρωπο σου. Πρέπει να βρεις τρόπο να ανασυγκροτηθείς για να φέρεις εις πέρας την ζωή σου, κυρίως στα επαγγελματικά. Κάνε σωστό προγραμματισμό και μην απογοητεύεσαι!

Λέων

Λιονταράκια μου, με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, σας βγαίνει προς τα έξω η έντονη ανάγκη για επικοινωνία. Θα θελήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με τον περίγυρό σας ενώ θα γίνετε και διαχυτικοί με εκείνους που αγαπάτε. Επαγγελματικά, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αφού όλα δρομολογούνται προς όφελος σας, ενώ θα βρείτε κι άτομα που είναι διαθέσιμα να σταθούν στον πλευρό σας και να σας στηρίξουν. Προσπαθήστε να βρεις ποιοτικούς τρόπους για να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας και προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας δοθεί βοήθεια, μην την αρνηθείτε!

Παρθένος

Έρχονται καλές μέρες για τους Παρθένους αφού ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, μπαίνει σε ορθή πορεία ξανά, στον Αιγόκερω. Μπορείτε να δρομολογήσετε σωστά επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα αλλά και να εκφραστείτε στους συνεργάτες σας και να βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε εδώ και καιρό. Μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε, κι αποφύγετε συνεργασίες μαζί τους. Όμως προσπαθήστε να μην είστε τόσο επίμονοι γιατί μπορείτε να γίνετε κουραστικοί. Οι άνθρωποι γύρω σας αντιλαμβάνονται την καλή σας διάθεση αλλά για μια φορά ίσως θα έπρεπε να σταματήσετε να μιλάτε και να ακούσετε τι έχουν να πουν και οι γύρω σας.

Ζυγός

Έρχεται μια συναρπαστική βδομάδα για τους Ζυγούς, από εκείνες που αγαπάτε, γεμάτες μυστικά! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσετε μια σχέση- όχι απαραίτητα ερωτική- την οποία θα αναγκαστείτε να κρατήσετε κρυφή, πράγμα βέβαια που σας δίνει μια έξτρα ώθηση να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Έχετε αναλάβει υποχρεώσεις που χρειάζονται πολύ από τον χρόνο σας, μα κυρίως την ενέργεια σας, και χάνετε λίγο την υπομονή σας. Κάντε ένα πρόγραμμα πριν αγανακτήσετε, και ρίξτε μια ματιά γύρω σας στους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα, ποιοι είναι εκείνοι που σας στηρίζουν και ποιοι αυτοί που σας σαμποτάρουν, και μαζί ξεπεράστε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή την βδομάδα φρόντισε να κρατήσεις ότι σχέδια έχεις για τον εαυτό σου. Μην τα αποκαλύψεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά γιατί το πιθανότερο είναι να σου σταθούν εμπόδιο, να σε προκαλέσουν και να σε αμφισβητήσουν με αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Χρειάζεται να δείξεις υπομονή κι επιμονή για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου, αλλά δεν είναι και κάτι που δεν έχεις έμφυτο! Μην μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς στο σπίτι, και άρχισε να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου με το άλλο σου μισό, και ίσως σε καταπλήξει με τις συμβουλές του.

λετα

Για περισσότερα astro– νέα βρείτε μας στο blog Leta’s blog.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα διανύσεις μια βδομάδα όπου θα πρέπει να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κυρίως για τα συναισθηματικά σου, για το αν θα πρέπει να συνεχίσεις με τον σύντροφό σου ή αν θα πρέπει να κάνεις μεγάλα ξεκαθαρίσματα μαζί του. Περνάς μια περίοδο όπου σκέφτεσαι πολύ απαισιόδοξα κι αυτό σε κρατά πίσω σε πολλές καταστάσεις. Δούλεψε σκληρά και μην χάνεις την αυτοσυγκέντρωση σου και την αισιοδοξία σου, ο Ερμής σε ορθή πορεία, φέρνει βελτιώσεις φτάνει να προσπαθήσεις κι εσύ με τις απαραίτητες ενέργειες, να του δώσεις ένα χεράκι βοηθείας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, αυτή την βδομάδα προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να είσαι προσεχτικός με τις συναλλαγές σου. Κάτι παθαίνεις όσον αφορά τις επενδύσεις και τις αγορές, μα θέλει μεγάλη προσοχή για να μη κλαις τα χρήματα σου αργότερα. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου πρώτα και μετά κάνεις περαιτέρω βήματα. Προσοχή στον επαγγελματικό σου χώρο αφού υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να σε υπονομεύσουν. Δώσε βάση στην διαίσθηση σου και σε ότι έχει να σου πει, γιατί μπορεί να σε σώσει. Στον ερωτικό τομέα, ένα φιλικό πρόσωπο ίσως να θέλει κάτι παραπάνω από σένα και ίσως αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία!

 

Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση σου χτυπάει κόκκινο την βδομάδα που έρχεται, Υδροχόε μου. Όμως υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου και καταλήγεις να πάρεις λάθος αποφάσεις. Μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ και προσπάθησε να κρατάς ανοιχτό μυαλό στις συμβουλές που σου δίνονται από ανθρώπους που το μόνο που θέλουν, είναι το καλό σου. Μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην παρασύρεσαι από ευκαιρίες που εμφανίζονται την τελευταία στιγμή, γιατί μπορεί να είναι καταστροφικές. Τουλάχιστον αισθηματικά, έχεις αυτή την αίσθηση πληρότητας, κυρίως εξαιτίας του συντρόφου σου, ή κάποιου ατόμου που δείχνει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για σένα.

Ιχθύες

Ενώ στα αισθηματικά σας, όλες οι επιθυμίες σας παίρνουν σάρκα και οστά, στα επαγγελματικά σας αγαπητοί Ιχθύες, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα αφού εμφανίζονται εμπόδια κυρίως εξαιτίας των συνεργατών σας και της συμπεριφοράς τους, που σας βάζουν σε δύσκολη θέση. Μην τους αφήσεις να σε βγάλουν εκτός προγράμματος και μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να σου βάλουν τρικλοποδιά. Με οδηγό την αλάνθαστη διαίσθηση σου, μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται γύρω σου και συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις όμορφες στιγμές που σου χαρίζει ο έρωτας… και τα υπόλοιπα θα φτιάξουν σύντομα!