Σελήνη στην Παρθένο κι Άρης στον Τοξότη. Από τη μία όνειρα γίνονται πραγματικότητα, κι από την άλλη η επιφυλακτικότητα δεν μας αφήνει να τα ευχαριστηθούμε. Τη χρυσή τομή, θα τη βρούμε άραγε;

Κριός

Τρέξε, τρέξε Κριούλη! Από το ξημέρωμα κιόλας της νέας εβδομάδας θα νιώσεις σας τους τύπους στις βουβές ταινίες του κινηματογράφου, που όλο τους κυνηγάνε κι εκείνοι τρέχουν να σωθούν χωρίς να λένε κουβέντα. Μα μη σε πιάνει πανικός. Το τρέξιμο, αν μη τι άλλο, θα αποδώσει και μετά από πολύ ιδρώτα έρχεται η επιτυχία που τόσο αναζητούσες. Φτάνει βέβαια μην ξεθεωθείς ως το τέλος της εβδομάδας κι αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις κατάλληλες ευκαιρίες. Επαγρύπνηση Κριέ μου!

Ταύρος

Ώρα για αλλαγές, Ταύρε μου. Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά πια και ψάχνεις να βρεις τρόπους για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που μόνο προβλήματα σου δημιουργούν. Συμβουλή: ξεκίνα με το να διορθώσεις τον εαυτό σου πρώτα. Κοινώς, ανέλαβε ευθύνες που σου αναλογούν αντί να ρίχνεις το φταίξιμο πάντα στους άλλους. Χρησιμοποίησε τη δυναμικότητα σου για να αναδυθείς αντί να τραβήξεις “εχθρούς” στον πάτο μαζί σου, και να θυμάσαι πως μερικές φορές, κάποιοι ξέρουν καλύτερα από σένα: δηλαδή, όταν σε συμβουλεύουν αντί να γελάς ειρωνικά, άκου καλά τη συμβουλή, και δεν θα χάσεις.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, επιτέλους κάποια πράγματα που σε ενοχλούσαν σαν αγκάθι στο πλευρό, αλλάζουν, και το ίδιο κάνει και η διάθεση σου, προς το καλύτερο εννοείται. Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και με νέα δεδομένα ανά χείρας, υποδέχεσαι αυτή τη βδομάδα, και με θέληση να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια. Είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσουν αυτό το ουτοπικό σκηνικό που χτίζεις γύρω σου, ενόψει καλοκαιριού, και καλά θα κάνεις δηλαδή. Όχι λέμε σε ότι μας χαλά από δω και μπρός, και προχωράμε!

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, μια θετική βδομάδα ξεκινά για σένα, που έχεις ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό. Όχι ότι δεν θα ταλαιπωρηθείς και τώρα, απλά αυτή τη φορά έχεις τη συναίσθηση του να κατανοείς κάπως καλύτερα τι είναι εκείνα με τα οποία αξίζει ν’ ασχοληθείς, και ποια να πετάξεις στα σκουπίδια, και δεν γίνεται ένας αχταρμάς μέσα σου. Μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα και μία άσχημη κατάσταση να τη γυρίσεις προς όφελός σου, με σύμμαχο τη καλή διάθεση και την καθαρότητα σκέψης. Έτσι, λίγος δυναμισμός δεν έβλαψε ποτέ, κανέναν!

Λέων

Λιοντάρι μου,  είσαι φουλ κοινωνικός και περνάς τέλεια όπου βρεθείς, και φυσικά το κυριότερο- αναγνωρίζονται οι κόποι σου στα επαγγελματικά σου, και λάμπεις. Και φυσικά το αξίζεις γιατί έχεις δουλέψει πολύ σκληρά. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως αρέσει σε όλους. Θα δεις πολλούς ανθρώπους που πίστευες ότι σε στήριζαν, να θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Ψυχραιμία, το ξέρω, είναι τρομερά απογοητευτικό, αλλά με σωστή σκέψη και λιγότερα ρίσκα, εσύ θα βγεις από πάνω, σε όλους τους τομείς! Μόνο έχει το νου σου στα επαγγελματικά σου: κράτα μία πισινή σε ότι σου προσφέρεται γιατί ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός.

Παρθένος

Επιστροφές, καταστροφές και ξεκαθαρίσματα. Αυτά τα λίγα θα έχει η βδομάδα για σένα, Παρθενάκι μου. Καιρός για ένα δεύτερο, ή και τρίτο ξεκαθάρισμα γιατί νομίζω πολύ άχρηστο πράγμα έχεις μαζέψει και δεν εννοώ μόνο υλικό. Καταρχάς, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες από τη ζωή. Μετά αν θες να αφήσεις άτομα από το παρελθόν να μπουν ξανά μέσα μέσα της και τέλος, αν τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι όντως αξίζουν τον χρόνο σου. Και όταν σου προσφέρεται βοήθεια, καλό είναι να τη δέχεσαι, ένας φίλος ή δικός σου άνθρωπος μπορεί τελικά να βοηθήσει πολύ περισσότερο, ξεκαθαρίζοντας τις μπερδεμένες σκέψεις σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου, αν μη τι άλλο, η βδομάδα αυτή μόνο στάσιμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάθε είδος στασιμότητας θα κατατροπωθεί, είτε αφορά στάσιμες υποθέσεις που δεν έβγαζαν πουθενά ή στάσιμα προβλήματα που δεν έλεγαν να λυθούν και έμεναν εκεί να σε παρενοχλούν. Όλα αλλάζουν, οι λύσεις βρίσκονται εύκολα και γενικά περνάς σε ένα άλλο επίπεδο πια, μόνο που για να ευχαριστηθείς αυτή τη νεοαποκτηθείσα ελευθερία, καλό θα ήταν να μην φόρτωνες το μυαλό σου με προβλήματα τρίτων. Είπαμε, μόλις τώρα, φτου ξελευθερία από τα δικά σου, των άλλων δεν θα έπρεπε να σε αφορούν, γλυκό μου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, από που ν’ αρχίσω; Από την αρχή θα μου πεις. Εντάξει λοιπόν, αυτή τη βδομάδα επιτέλους θ’ ανακαλυφθούν τα ταλέντα σου. Δεν ξέρω αν θα είναι εκείνο το μοναδικό ερωτικό ταλέντο που διαθέτεις, ή κάποιο επαγγελματικό που λίγοι γνώριζαν, μα το θέμα είναι πως θα λάμψεις κι επιτέλους θα δεις τη σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει όλο τον περασμένο χρόνο, να αποδίδει καρπούς. Και μέσα σ’ όλα, βρίσκεις και τρόπους για να κερδίσεις κι ένα έξτρα εισόδημα, τώρα που πήρες και φόρα. Όλα θετικά είναι! Το ξέρω κάπως περίεργο, μη σου πω και τρομαχτικό, ακούγεται μα το αξίζεις βρε παιδί μου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Σε ζητήματα του έρωτα, να ξέρεις ότι πρέπει να αποφασίζεις περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά, αφού με τον Ερμή να κινείται στον Ταύρο, τα συναισθήματα δεν αποτελούν αξιόπιστο οδηγό σου. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και εσύ πρέπει να το καταλάβεις για τα καλά αυτό, ώστε να μείνεις μακριά από δελεαστικές προτάσεις που μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να σε ρίξουν έξω!

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, καλοκαίριασε και ο νους είναι πως ν’ αποφύγεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες σου. Δεν λέω, κι εγώ σε μία παραλία θα ήθελα να ήμουν, αλλά ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ότι όταν αφήνεις εκκρεμότητες αυτές στοιβάζονται σαν άπλυτα και μπερδεύονται σαν τα καλώδια του υπολογιστή, ως δια μαγείας. Γι’ αυτό πριν ξεχυθείς στις θάλασσες, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι θέμα σε τυραννάει τον τελευταίο καιρό, για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι σου, γιατί ο μετέπειτα χειμώνας, μπορεί να έρθει σαν τσουνάμι. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα!

Υδροχόος

Καλέ μου Υδροχόε, τα πράγματα είναι καλά για σένα αυτή τη βδομάδα. Όλοι το βλέπουν πως η ζωή σου αποκτά άλλη διάσταση, εκτός από σένα, που είσαι ακόμα χαμένος μες τις σκέψεις σου, ψάχνοντας να βρεις τι είν’ αυτό που σου δίνει τη δύναμη να σηκώνεσαι από το κρεβάτι. Γιατί το ότι σηκώνεσαι, φυσικά και δεν φτάνει. Κάτι σ’ έχει πιάσει και θες να περάσεις σε άλλο πνευματικό επίπεδο, που δεν λέω ωραίο ακούγεται, αλλά πιο ωραίες ακούγονται και οι ευκαιρίες που σε καλούν σαν σειρήνες, κι εσύ προτιμάς να βουλώνεις τ’ αυτιά για να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Πραγματικά, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με σένα.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, αυτή η βδομάδα είναι κατάλληλη για πολλά πράγματα, αλλά εγώ θα επικεντρωθώ σε δύο. Πρώτα απ’ όλα, σε κάνει λιγάκι πιο οργανωτικό, που σημαίνει πως καταφέρνεις να βάλεις σε σειρά τις εκκρεμότητες σου. Επίσης, σε κάνει σούπερ κοινωνικό που σημαίνει πως μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να γεμίσεις την ατζέντα σου με νέα τηλέφωνα που θα φανούν πολύτιμοι σύμμαχοι για την επαγγελματική σου εξέλιξη και σίγουρα, θα μπορέσεις να κατατροπώσεις τον ανταγωνισμό σου.Έτσι μπράβο, δείξε τους πως είναι να είσαι εσύ, καλό μου!