Με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, η διπλωματία και η αναποφασιστικότητα δίνει και παίρνει, ενώ η Πανσέληνος στον Κριό, ξυπνάει άγρια ένστικτα μέσα μας τα οποία θα μας στοιχειώσουν όλη τη βδομάδα εξαιτίας του Άρη που ακόμα περιπλανιέται στον Αιγόκερω που δύσκολα ξεχνά.

 

Κριός

Ώρα να βάλεις μπρος, Κριέ μου, και να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις ξεχάσει- ηθελημένα ή μη- και που σε τσιγκλάει. Θα πρέπει να βρεις το θάρρος να παραδεχτείς τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Καλό θα ήταν να μην αρπάχνεσαι με το παραμικρό, έχεις μία αγάπη προς τους καυγάδες αλλά αυτή τη βδομάδα θα ήταν πιο συνετό να τους αποφύγεις και να κινηθείς όσο πιο διπλωματικά μπορείς. Και τα νεύρα σου, να τα ξεσπάς εκεί που πρέπει, όχι όπου να ‘ναι μόνο και μόνο για να νιώσεις εσύ καλά!

 

Ταύρος

Και για σένα θα είναι καθοριστική βδομάδα, Ταύρε μου, στο να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αφήσει ορθάνοιχτες. Νιώθεις, τον τελευταίο καιρό, πως η ζωή σου δεν πάει ούτε μπρος μα ούτε πίσω, κι αυτή η στασιμότητα σου την έχει βαρέσει άσχημα. Ίσως ήρθε η στιγμή να σταματήσεις ν’ ασχολείσαι με ανούσια πράγματα και να καθορίσεις στόχους, νέους, φρέσκους που δεν έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, αλλά με όνειρα μελλοντικά που έχεις απόλυτη ανάγκη να πραγματοποιήσεις. Κουνήσου γλυκό μου. Ένα βήμα τη φορά!

 

Δίδυμος

Σίγουρα δεν θα περάσεις και πολύ καλά αυτή τη βδομάδα, Διδυμάκι μου. Θα ζοριστείς κυρίως γιατί η μία αναποδιά θα διαδέχεται την άλλη και θα αισθανθείς πως δεν μπορείς να προλάβεις κανένα κακό. Ίσως θα πρέπει να πάρεις μια βαθιά ανάσα κι αντί να κολλήσεις στις αναποδιές και να τις αφήσεις να σε καθορίσουν, να τις διασκεδάσεις και να τις μετατρέψεις σε νέες ευκαιρίες. Εξάλλου, αν κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό, αυτός είσαι εσύ. Αλλά κοίτα μην κλειστείς στον εαυτό σου και μην φοβηθείς. Κακό μόνο θα κάνεις στους πάντες, το ξέρεις αυτό.

 

Καρκίνος

Με αέρα αισιοδοξίας ξεκινά αυτή η βδομάδα, Καρκινάκι μου. Σίγουρα φταίει το γεγονός πως θα νιώσει ότι καταστάσεις που καιρό τώρα δεν πήγαιναν πουθενά, επιτέλους αρχίζουν και κινούνται, παίρνοντας μακριά το άγχος που σου δημιουργούσαν. Γίνεσαι λιγάκι πιο αποφασιστικός και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, ενώ επιτέλους σηκώνεσαι από τον καναπέ και δίνεις μία μεγάλη ώθηση στον ίδιο σου τον εαυτό. Αλλά πρόσεξε καλά, εκείνο το απαίσιο μειονέκτημα σου- το να κριτικάρεις τους πάντες και να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου με το έτσι θέλω- μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

 

Λέων

Μερικές φορές δεν μπορείς ν’ αντέξεις τις αναποδιές, Λιοντάρι μου, κι απελπίζεσαι. Ε, σίγουρα κι αυτή η βδομάδα θα έχει αρκετές, αλλά καλό θα ήταν να μην πέσεις πάλι στην ίδια παγίδα και χάσεις τον μπούσουλα. Ανασκουμπώσου, τα άστρα σε βοηθούν στον τομέα επικοινωνία, που είναι σίγουρα ότι χρειάζεσαι για να βγεις από άβολες καταστάσεις. Το καλό είναι πως είσαι από τους ευνοημένους της βδομάδας. Το κακό είναι πως θα πρέπει να σταματήσεις να ζεις σε μια μόνιμη άρνηση και να λάβεις δράση.

 

Παρθένος

Ένας πανικός με πόδια. Αυτό μόνο μπορεί να σε χαρακτηρίσει, Παρθενάκι μου, αυτή τη βδομάδα. Δεν φτάνει που όλου έχουν απαιτήσεις από σένα, εσύ αντί να βοηθήσεις τον εαυτό σου τα κάνεις χειρότερα γιατί γίνεσαι ο χειρότερος εχθρός σου. Ζητάς πολλά από σένα, κι είναι άδικο, ειδικά όταν δεν μπορείς να ευχαριστηθείς με τίποτα. Πρέπει να ηρεμήσεις λιγάκι, να μην πιέζεις τον εαυτό σου για να φτάσεις στο τέλειο που έχεις στο μυαλό σου. Δεν υπάρχει τελειότητα, μάθε αυτή τη βδομάδα να αγαπάς τις ατέλειες σου γιατί αυτές σε κάνουν μοναδικό. Τότε μόνο θα νιώσεις έτοιμος να φτάσεις στην πολυπόθητη κορυφή.

 

Ζυγός

Η βδομάδα, Ζυγέ μου, θα είναι από εκείνες που θα σε αφήσουν με ένα αίσθημα ανακούφισης αφού με τον Ερμή στο ζώδιο σου, καταφέρνεις να βρεις έξυπνες λύσεις στα προβλήματα σου, να βάλεις τα οικογενειακά θέματα σε τάξη και ναι, να αναδειχτείς κοινωνικά γιατί, ας μην κρυβόμαστε, είναι το οξυγόνο σου. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές αλλά τίποτα δεν θα μπορέσεις να υπερπηδήσεις αφού δεν έχεις τη διάθεση ν’ αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε ρίξει. Έχεις βάλει σκοπό να γοητεύσεις τους πάντες, κι αυτό θα κάνεις!

 

Σκορπιός

Στροφή στον εσωτερικό σου κόσμο θα κάνεις, Σκορπιέ μου. Μελαγχολείς, ξυπνάς και κοιμάσαι με αυτό το γαμώτο που σε πνίγει και που επηρεάζει την καθημερινότητα σου τρομερά. Σίγουρα δεν βοηθάει το ότι τα σχέδια σου πάντα καταρρέουν τον τελευταίο καιρό, ή ότι η καθημερινότητα σου δεν σε γεμίζει, αλλά το να κλειστείς στον εαυτό σου μπορεί να οδηγήσει μόνο στη μελαγχολία και σε άσχημα αποτελέσματα. Αντί να τα βλέπεις όλα μαύρα, προσπάθησε να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που μπορούν να σου την προσφέρουν, και προσπάθησε κυρίως να πιστέψεις πως είσαι ικανός για τα πάντα. Το ‘χεις.

 

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός σου θα είναι κολλητικός, Τοξότη μου, αυτή τη βδομάδα. Αφού επιτέλους αισθάνεσαι πολύ ανάλαφρος εξαιτίας των προβλημάτων που κατάφερες να λύσεις, αρχίζεις να ξεμυτίζεις από το σπίτι, να διασκεδάζεις και να γνωρίζεις κόσμο. Γίνεσαι πολύ πιο δημιουργικός και φυσικά αφήνεις τον τρελό εαυτό σου να βγει στην επιφάνεια για να διασκεδάσεις όχι μόνο τον περίγυρο σου, γιατί αγαπάς να βλέπεις χαρούμενες φάτσες, αλλά για να δώσεις και στην ψυχή σου μία χαρά. Μόνο το νου σου, γιατί καλές οι χαρές και τα πανηγύρια αλλά με μέτρο, μην το χάσεις… θα χαθείς.

 

Αιγόκερως

Αντί να δίνεις σημασία στα αρνητικά λόγια το ενός, Αιγοκεράκι μου, καλό θα ήταν να κρατήσεις στο μυαλό σου όλους εκείνους που σε κοιτούν κι εμπνέονται από την αποφασιστικότητα σου και την ηρεμία που βγάζεις όταν επικεντρώνεσαι στον στόχο. Ναι, σίγουρα η γνώμη του ενός μπορεί να πατήσει την ψυχολογία κάποιου αλλά αντί να γκρινιάζεις γι’ αυτή, προσπάθησε να τη μετατρέψεις σε εποικοδομητική κριτική και να του αποδείξεις πόσο λάθος κάνει για σένα. Σίγουρα, αν κάτι δεν σου ταιριάζει, είναι αυτή η ευαισθησία που σε πιάνει όταν ακούς κάτι αρνητικό.

 

Υδροχόος

Βδομάδα ξεκαθαρίσεων αυτή που έρχεται, Υδροχόε μου. Καιρός για ένα Φθινοπωρινό ξεσκαρτάρισμα ρούχων, αναμνήσεων, ανθρώπων και κάθε τι που σε προβληματίζει τον τελευταίο καιρό, και σου χαλάει την καθημερινότητα σου. Έχεις μαζέψει πολλά μέσα σου, τα συναισθήματα έχουν στοιβαχθεί και πιο πολύ μοιάζεις με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί παρά με άνθρωπο. Αντί να το παίζεις Βεζούβιος, διώξε κάθε τοξικό από τη ζωή σου και σβήσε τη φωτιά του πολέμου που καίει μέσα σου. Ηρεμία είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.

 

Ιχθύες

Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτή τη βδομάδα για σένα, Ψαράκι μου, κι εσύ θα πρέπει να τις αρπάξεις και να μην τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να δώσεις την κατάλληλη ώθηση στη ζωή σου. Να πάρεις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σου και γιατί όχι, να κάνεις για πρώτη φορά κάτι που θες πραγματικά. Θα πρέπει να κινηθείς αργά και σταθερά, και θα δεις καλά αποτελέσματα που θα βάλουν ένα χαμόγελο στο μονίμως θλιμμένο πρόσωπο σου.