O Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, κι εκτός από μία μυστηριώδη αύρα που μας χαρίζει, μας κάνει κι επιφυλακτικούς στις επικοινωνίες και σχέσεις μας. Άλλοι ζορίζονται να βγάλουν άχνα ενώ άλλοι, απλά λάμπουν!

Κριός

Ο νους σου ταξιδεύει, αυτή τη βδομάδα Κριέ μου, κι ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα. Με αυξημένη την κοινωνικότητα σου, και με μια λάμψη που σε κάνει να λάμπεις περισσότερο κι από τον ήλιο, μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου αλλά και να βρίσκεις τρόπους να διαλύεις την μουντάδα της καθημερινότητας. Η ενέργεια σου είναι αυξημένη, βάζεις στόχους πραγματοποιήσιμους και δεν διστάζεις να δημιουργείς περιπέτειες μόνος σου, γιατί απλά μπορείς! Τέτοια χαρά, είχες καιρό να τη νιώσεις!

Ταύρος

Money, money, money- μόνο αυτά σκέφτεσαι αυτή τη βδομάδα, Ταύρε μου. Τρώγεσαι για να βρεις τρόπους ν’ αυξήσεις το εισόδημα σου, αλλά επειδή απλά δεν μπορείς να περιμένεις, πέφτεις σε λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία γιατί είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα, για να πετύχεις αυτό που θες. Πρόσεχε με ποιους θα ανοίξεις παρτίδες και ποιους θα εμπιστευτείς στα εγχειρήματα σου γιατί μπορεί να βρεθείς προ κακών εκπλήξεων. Και που είσαι, μην ξεχνάς και τους δικούς σου ανθρώπους, τα λεφτά δεν είναι το παν, οι ανθρώπινες σχέσεις από την άλλη, είναι.

Δίδυμος

Μες την υπερβολή θα είναι αυτή η βδομάδα για σένα, Δίδυμε μου. Από πού να αρχίσω, από την φοβερή ανάγκη σου να σκορπάς τα λεφτά σου ή την έντονη ανάγκη σου για εξουσία; Κακό μιξάρισμα αυτά τα δύο, και το ξέρεις. Βάλε και μέσα σε όλα αυτά τα νεύρα που αποκτάς γιατί καταλαβαίνεις πως η συμπεριφορά σου είναι προβληματική, και έχουμε έναν εκρηκτικό συνδυασμό έτοιμο να σκάσει στα μούτρα σου. Οι υπερβολές κάθε είδους, μόνο σε μπελάδες μπορούν να σε βάλουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να μαζευτείς πριν τα κάνεις θάλασσα.

Καρκίνος

Αρκετά δύσκολη θα είναι η βδομάδα αυτή για σένα, Καρκινάκι μου. Το μυαλό σου κοντεύει να εκραγεί από τις πολλές ιδέες που έχεις, που ενώ είναι υλοποιήσιμες, δεν μπορείς να τις κάνεις πραγματικότητα γιατί πάντα μπαίνει κάτι εμπόδιο. Είτε είναι τα επαγγελματικά ή οικονομικά σου, ή οι προσωπικές σου σχέσεις, συνειδητοποιείς πως πρέπει να βρεις νέους διεξόδους και τρόπους να για να προωθήσεις τις ιδέες σου, πριν σκάσεις σαν απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Επειδή η βδομάδα αυτή δεν βοηθά και πολύ στο θέμα αυτό, θα σου πρότεινα να πάρεις ρεπό από τις σκέψεις σου και να δοκιμάσεις αργότερα. Άδικα χαλιέσαι…

Λέων

Πολλές καθυστερήσεις έχει αυτή η βδομάδα, Λιοντάρι μου, και φυσικά τα νεύρα σου θα είναι τσιτωμένα μονίμως. Έχεις σχέδια και οράματα αλλά αισθάνεσαι λες και κι ένα αόρατο πόδι σου βάζει τρικλοποδιά όλη την ώρα. Τώρα θα πρέπει να δείξεις ανωτερότητα κι υπομονή, κι ας μην πάει τίποτα καλά. Υπάρχουν καταστάσεις που πολύ απλά είναι αδύνατον να ελέγξεις όσο κι αν το θες. Αντί να χαλάς τη ζαχαρένια σου, καλά θα κάνεις να συμπεριφερθείς σαν σωστός βασιλιάς του ζωδιακού… άραξε και περίμενε να αλλάξει το πλανητικό σκηνικό.

Παρθένος

Οι αλήθειες που θα μάθεις για τους γύρω σου, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό, θα σου προκαλέσουν πόνο και σύγχυση, Παρθενάκι μου. Συνήθως ζεις στον δικό σου κόσμο, με τις αυταπάτες σου, και πολλές φορές γίνεσαι και εγωκεντρικός χωρίς να το καταλαβαίνεις. Κοινώς, όλοι κάνουν λάθη εκτός από σένα. Λυπάμαι. Κάνεις λάθος κι έρχεται αυτή η βδομάδα να στο αποδείξει πανηγυρικά. Γιατί αυτό που δεν έχεις μάθει ως τώρα είναι πως στις σχέσεις- από επαγγελματικές ως ερωτικές- ό,τι δίνεις, λαμβάνεις. Και αυτό που θα λάβεις θα σε πονέσει… ίσως τώρα να ήρθε η ώρα να κάνεις μια εσωτερική ανασκόπηση και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Καιρός είναι.

Ζυγός

Η ανασφάλεια που ένιωθες τον τελευταίο καιρό, Ζυγέ μου, φεύγει από πάνω σου κι επιτέλους αισθάνεσαι πως μπορείς να βάλεις μπρος για να υλοποιήσεις εκείνα τα σχέδια που κρατούσες στο συρτάρι. Σίγουρα η τύχη σε ευνοεί αρκετά, ενώ χωρίς κόπο καταφέρνεις να λάμψεις και να τραβήξεις πάνω σου βλέμματα ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτό βέβαια που θα σε κάνει ακόμα πιο χαρούμενη, είναι ότι επιτέλους οι κόποι σου ανταμείβονται, και το λέω αυτό γιατί τελευταία εσύ δούλευες σκληρά κι άλλος έπαιρνε την αναγνώριση. Τέλος στις αδικίες, έρχονται νέες εποχές!

Σκορπιός

Θα ανοίξεις τα φτερά και θα πετάξεις αυτή τη βδομάδα, Σκορπιέ μου. Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε κάνει άλλο άνθρωπο, σου δίνει το θάρρος και θράσος που χρειάζεται για να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν, ενώ η δημιουργικότητα σου χτυπάει κόκκινο και αναγνωρίζεται από τον περίγυρό σου, μα κυρίως από εκείνους που μπορούν να σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Επιμένεις, δεν τα παρατάς εύκολα, κι αυτό μόνο υπέρ σου μπορεί να λειτουργήσει. Πετάς από πάνω σου αμφιβολίες και βρίσκεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Take over the world, you can do it!

Τοξότης

Προσοχή στα λόγια σου και στις πράξεις σου, Τοξοτάκι μου. Αυτή η βδομάδα δεν είναι η καλύτερη για να συμπεριφέρεσαι παρορμητικά, ή να παίρνεις πρωτοβουλίες εκεί που θα έπρεπε να ζητήσεις τη βοήθεια και γνώμη άλλων. Αυτό στο λέω γιατί στη γωνία καραδοκούν εκείνοι οι καλοθελητές που είναι έτοιμοι να αρπαχτούν από μια σου πράξη ή λέξη, που θα χρησιμοποιήσουν για να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το νου, γίνε λιγάκι πιο διπλωματικός, πρόσεχε σε ποιον ανοίγεις τα χαρτιά σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου εξαιτίας μερικών κακόβουλων πλασμάτων.

Αιγόκερως

Στην τσίτα σε βρίσκει αυτή η βδομάδα, Αιγοκεράκι μου, αφού μιλάς και είναι λες και μιλάς εξωγήινα. Δεν μπορείς πλέον να βγάλεις άκρη στον τομέα επικοινωνία κι αυτό καταφέρνει- εκτός από το να σου σπάσει τα νεύρα- να σε απομακρύνει από τους στόχους σου αλλά και από τους ανθρώπους εκείνους που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να τους πετύχεις. Αν αφήσεις τα δράματα, γιατί είσαι λιγάκι overdramatic μερικές φορές και το ξέρεις, ίσως τότε με λογική σκέψη να μπορέσεις να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις αυτό το επικοινωνιακό πρόβλημα.  Φτάνει να το θες…

Υδροχόος

Μια ήρεμη βδομάδα προβλέπεται αυτή για σένα, Υδροχόε μου. Κλείνεις εκκρεμότητες, βάζεις ανθρώπους στη θέση τους, βρίσκεις τρόπους για να περάσει το δικό σου σε θέματα δουλειάς και αποφεύγεις τα τάκλιν που προσπαθούν να σου βάλουν εκείνοι οι καλοθελητές που θέλουν να σε δουν να πέφτεις στα μούτρα σου. Γύρνα στην πλάτη σε κακοήθειες και κάνε τα κόλπα σου τώρα που μπορείς, αλλά με την απαραίτητη προσοχή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αλλάξει η τύχη σου.

Ιχθύες

Περνάς μία περίοδο κρίσης, Ψαράκι μου. Όλα και όλοι σου φταίνε αλλά δεν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις λιγάκι το πρόσωπο σου στον καθρέφτη. Ωραίο είναι να κατηγορούμε τους άλλους για τα δεινά μας, αλλά πονάει το να παραδεχόμαστε πως εμείς οι ίδιοι τα κάνουμε σαλάτα, έτσι; Ξεκίνα να διορθώνεις τις καταστάσεις που σε ενοχλούν, διορθώνοντας πρώτα απ’ όλα τη συμπεριφορά σου. Το πρώτο βήμα για να νιώσεις καλύτερα, είναι αυτό, και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν πιο εύκολα. Άφησε τις προκλήσεις εκεί που δεν σε παίρνει, και μάθε λίγη διπλωματία!