Τα ζώδια του Αυγούστου μιλούν για έναν μήνα κατά τον οποίον η αισιοδοξία κορυφώνεται και σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σχέσεις! Ο Αύγουστος, παρ’ όλες τις αρχικές δυσκολίες, μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά τόσο για εμπορικές συναλλαγές και εργασιακά ζητήματα όσο και σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας. Οι εξελίξεις τρέχουν και φέρνουν στη ζωή μας νέες διαστάσεις που θα εμπλουτίσουν και θα δει ανθίσουν την προσωπική μας ζωή.

Στις 08.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Τα Φώτα σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύουν κεραυνοβόλες καταστάσεις που μπορεί να μας ενθουσιάσουν. Παράλληλα, είναι πιθανό να ανατραπούν τα δεδομένα στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας και να οδηγήσουν σε αστάθεια και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Τάσεις φυγής και ανεξαρτησίας μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις που οφείλουμε να αποφύγουμε για να προστατεύσουμε την σχέση μας.

Στις 12.08 ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και μας βοηθά να λειτουργήσουμε με απόλυτη πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα. Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο παίρνουν φωτιά καθώς εντυπωσιάζομαι με τα επιχειρήματα, την πειθώ και την άμεση αντίληψη που έχουμε σε ότι αφορά υποχρεώσεις στη δουλειά και τον τρόπο που επιλέγονται. Η λογική και η ωριμότητα που δείχνουμε είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν και σε προσωπικό επίπεδο, όμως οφείλουμε να ξεπεράσουμε την γκρίνια που θα επιφέρει αντιδικίες.

Στις 16 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό, θέση κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζώδιο. Προσωπική ζωή και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού είναι σημαντικό για εμάς να ισορροπήσουμε με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Η βαθύτερη ανάγκη να ικανοποιήσουμε τους γύρω μας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ζητούμε από τους άλλους την αποδοχή και τον θαυμασμό τους. Νέες γνωριμίες θα ομορφύνουν την προσωπική μας ζωή και οι έξοδοι θα ανεβάσουν κατακόρυφα την κοινωνικότητα μας.

Στις 22.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, η δεύτερη στον συγκεκριμένο άξονα αυτή την χρονιά, φροντίζει να κλείσει υποθέσεις σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Νέες γνωριμίες θα διευρυνθούν τις παρέες μας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από αυτές και πρόσωπα που μπορούν να εντυπωσιάσουν και να ενθουσιάσουν. Μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει αρκεί να ισορροπήσουμε την ανάγκη για έντονη ανεξαρτησία και να επικεντρωθούμε στο να μοιραστούμε με γενναιοδωρία και απλοχεριά τα συναισθήματά μας.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και σηματοδοτεί την επιστροφή στην καθημερινότητα. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόγραμμα με αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να μας κουράσει. Είναι απαραίτητο να προσέξουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας επιλέγοντας την κατάλληλη διατροφή ή άσκηση που θα μας βοηθήσει σε ενεργειακό επίπεδο.

Στις 30.08 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, στο ζώδιο που μέσα στο Σεπτέμβριο θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα συζητηθούν έντονα. Η διπλωματία και η διαλλακτικότητα θα μας βοηθήσουν να βρούμε την χρυσή τομή με πρόσωπα που μας ενδιαφέρει να συμπορευτούμε. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να φιλτράρουμε την άποψή μας και οφείλουμε να την εκφράζουμε χωρίς φόβο και πάθος.

Δείτε τώρα τις προβλέψεις του Αυγούστου για το κάθε ζώδιο

Κριός

Κριέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση, τις ευχάριστες ενασχολήσεις, το φλερτ καθώς και σε όλα αυτά που σε γεμίζουν με θετικά και έντονα συναισθήματα, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις τρόπους για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 δείχνει πως ίσως κάποια σχέδια σου τροποποιηθούν όμως φαίνεται πως δεν θα χάσεις το κέφι σου και θα περάσεις όμορφες ημέρες αν και ίσως υπάρξουν και κάποιες ανατροπές. Στις 12/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 μπορεί να δημιουργήσει τη διάθεση για υπερβολές. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δείχνει πως θα υπάρξουν κάποια πράγματα τα οποία ενδεχομένως να σε «αποσυντονίσουν», να σου δημιουργήσουν ενθουσιασμό και να σε οδηγήσουν σε μεγαλεπήβολες κινήσεις αλλά και δηλώσεις, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Στις 23/8 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και δείχνει την επιστροφή στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου! Στις 30/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία. Το τελευταίο πενθήμερο του μήνα ενδείκνυται για επικοινωνία, συμφωνίες και επαγγελματικά ραντεβού, καθώς η νέα θέση του Ερμή θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τα παραπάνω.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που φαίνεται πως θα έχει απαιτήσεις από εσένα, ιδιαίτερα πάνω σε θέματα τα οποία σχετίζονται με οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και δουλειές του σπιτιού. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 μπορεί να δημιουργήσει ένταση με οικεία σου πρόσωπα και να διαταράξει τις ισορροπίες μεταξύ σας. Αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο θα πρέπει να κατευνάσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να υπάρξει και την τάση που θα έχεις να κάνεις κάποιες κινήσεις και να πάρεις αποφάσεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 12/8 ο αισθηματικός τομέας φαίνεται πως θα έχει νέα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει το αντίβαρο στην πίεση λόγω λοιπών υποχρεώσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 είναι η δεύτερη σε αυτό τον άξονα (η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί στις 24/7) και έρχεται να καταδείξει για άλλη μία φορά ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο τέλος του Ιουλίου. Ο άξονας καριέρα-οικογένεια φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο και για τη διάθεσή σου αλλά και για τις αποφάσεις σου στο τέλος του μήνα. Στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα χρειαστεί να κάνεις ένα διάλειμμα και να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που θέλεις, καθώς αυτό θα είναι πολύ σημαντικό και για τη διάθεσή σου αλλά και για τον τρόπο που βλέπεις αυτά που σε πιέζουν. Στις 30/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα φέρει κινητικότητα σε εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Αύγουστος είναι ένας επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις καιρό, να κάνεις δημόσιες σχέσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ίσως φέρει κάποιες πληροφορίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου μιας και θα υπάρχει τάση να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν θα σε αφήσουν να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Στις 12/8 ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο έτερο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την οικογένεια, είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια του όρου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 δείχνει πως όλος ο μήνας θα έχει ένα καταιγισμό πληροφοριών, κάτι το οποίο μπορεί να σε αποσυντονίζει κάποιες στιγμές. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου θα οδηγήσει σε υπερβολές, για αυτό καλό θα ήταν να αξιολογήσεις προσεκτικά οποιαδήποτε πληροφορία φτάνει σε εσένα, προκειμένου να δεις πως όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στις 23/8 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση δημιουργεί εσωστρέφεια και την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρέα με οικεία σου πρόσωπα. Στις 30/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις και φλερτ.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που από τη μία θα σε απασχολούν αρκετά οικονομικά ζητήματα από την άλλη όμως -ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του- φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο φιλικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Σε γενικότερο πλαίσιο το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ίσως να μη βοηθήσει να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα και να επηρεάσει τις ισορροπίες σε κάποιες σχέσεις. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Παρθένου στις 12/8 θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί κοινό σημείο επαφής και φαίνεται πως θα υπάρξουν προϋποθέσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στη διευθέτηση παρανοήσεων αλλά και παρεξηγήσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 στρέφει την προσοχή σου ακόμα περισσότερο στον οικονομικό τομέα. Καλό θα ήταν -ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα- να αποφύγεις παρορμητικές αγορές ή αγορές οι οποίες έχουν ένα σημαντικό κόστος, μιας και είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη για αυτές. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 οι συναντήσεις και η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα αρχίσουν να πληθαίνουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα σχετικά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο τέλος του Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει υποκειμενισμό από την άλλη όμως θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διευθέτηση θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι.

Λέων

Λέων μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα φέρει κάποιες εκπλήξεις καθώς θα σε παρακινήσει σε δράσεις οι οποίες θα φέρουν τα πάνω-κάτω σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 8/8 σε τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις κάποια πράγματα όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε αλλαγή θα χρειαστεί να μετρήσεις προσεκτικά τα δεδομένα ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες ανατροπών. Συνήθως η νέα Σελήνη ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα όμως αυτή -λόγω της δυσαρμονικής όψης της με τον Ουρανό- δεν προάγεται τη σταθερότητα, κάτι που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για μία νέα αρχή ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Στις 12/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 22/8 είναι η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σου άξονα (η προηγούμενη ήταν στις 24/7) και δείχνει πως θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών θα βρεθούν για άλλη μία φορά στο προσκήνιο. Ενδεχομένως να σε απασχολήσουν αρκετά και ζητήματα τα οποία σε απασχόλησαν και στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές μιας και θα υπάρχει η τάση για αυτές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 αλλάζει εντελώς τη διάθεση σου καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις πολύ προσεκτικά θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Τα έσοδα, τα έξοδα και οι λοιπές υποχρεώσεις θα βρίσκονται στις προτεραιότητες σου το επόμενο διάστημα και η προσοχή σου σε αυτά θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε κάποιες εκκρεμότητες. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση δείχνει πως πέρα από τις υποχρεώσεις και τις «σκοτούρες», χρειάζεται να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στην επικοινωνία σου με τους αγαπημένους σου.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 θα τονίσει την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Αφορμή για αυτό ίσως δώσει μία συζήτηση που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και είναι πάρα πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δεν κινείσαι πλέον στο ίδιο μήκος κύματος με όλους. Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές σε φιλικές σχέσεις και κυριότερο ρόλο σε αυτό θα παίξει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα μιας και ίσως να μην είναι ο ίδιος. Στις 12/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, φέρνει ευκαιρίες για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά οποιοδήποτε πρόσωπο θέλεις και δεν αποκλείεται να βοηθήσει ιδιαίτερα και σε ζητήματα που αφορούν διευθετήσεις προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων. Στις 22/8 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση, καθώς θα βάλει κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου. Στις 23/8 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου δημιουργώντας ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις! Στο τέλος του μήνα 30/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν κάποια θέματα τα οποία αφορούν οικονομικές συμφωνίες αλλά και εκκρεμότητες του οικονομικού τομέα.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που έρχεται με επικοινωνιακή διάθεση, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε ξεγελάσει καθώς μέσα από συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον ίσως προκύψουν εντάσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 θα φέρει αποκαλύψεις μιας και είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον δεν κινείσαι πλέον στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό δεν θα είναι μία ευχάριστη συνειδητοποίηση, όμως θα σε βοηθήσει να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 12/8 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία θα γίνονται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όμως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τους ανθρώπους που θα επιλέξεις για να μοιραστείς προσωπικά σου θέματα, σχέδια που έχεις καθώς και κάποιες κινήσεις που θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις, όμως ακόμα και η διασκέδαση χρειάζεται προσοχή καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν υπερβολές αλλά και καταχρήσεις. Ακριβώς μία ημέρα μετά στις 23/8 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα σε «προσγειώσει» σε κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν το πρακτικό κομμάτι υποχρεώσεων αλλά και την καθημερινότητά σου. Στην εκπνοή του Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό και επικοινωνιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς από τις αρχές του ίσως υπάρξουν κάποιες αναθεωρήσεις ή ανακατατάξεις που αφορούν τη δουλειά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να σημάνει την ξαφνική αρχή μιας νέας συνεργασίας ή ακόμα και την ξαφνική λήξη μιας ήδη υπάρχουσας. Αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα έχει εκπλήξεις όσον αφορά τα ζητήματα της δουλειάς, για αυτό αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνεις όσο πιο «συνετές» κινήσεις μπορείς, μιας και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά το πρώτο μισό του μήνα δεν προάγουν τη σταθερότητα. Στις 12/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει πάρα πολύ την επικοινωνία, καθώς θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις πολλά κοινά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει για εσένα να αισθανθείς μέλος μιας ομάδας για αυτό και θα επενδύσεις χρόνο στην επικοινωνία σου με ανθρώπους που «μιλάτε την ίδια γλώσσα». Στις 22/8 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με τη συμμετοχή του Δία που βρίσκεται και εκείνος στον Υδροχόο. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολής και να «φουσκώσει» τα συναισθήματα που υπάρχουν είτε για κάποιες οικογενειακές υποθέσεις είτε για κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 23/8 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι πιο εύκολο να δεις τις καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν στην πραγματική τους διάσταση, κάτι που θα σε βοηθήσει να τις διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο. Στις 30/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει εσωστρέφεια, η οποία θα σε βοηθήσει να δεις ποια είναι τα θέματα που αξίζει να έχουν προτεραιότητα για εσένα.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις παραστάσεις, να συναντήσεις με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες, να κάνεις ένα ταξίδι και γενικότερα να κάνεις πράγματα τα οποία δεν κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ίσως να φέρει κάποιες αλλαγές σε σχέδια που έχεις κατά νου, όμως αυτό δεν θα είναι ικανό να σου χαλάσει τη διάθεση, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις το ρητό που λέει «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Αν έχεις κανονίσει ένα ταξίδι για τις αρχές του μήνα προσπάθησε να μην αφήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και δουλειές της καθημερινότητας τελευταία στιγμή, ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες απρόοπτων. Στις 12/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Η νέα θέση του Ερμή θα είναι πολύ βοηθητική για να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις χωρίς κόπο. Στις 22/8 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με τη συμμετοχή του Δία που βρίσκεται και εκείνος στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, θα ανοίξει κάποια θέματα που αφορούν είτε το φιλικό σου περιβάλλον είτε μια αισθηματική υπόθεση. Καλό θα ήταν να τα δεις με σύνεση και προσοχή και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους. Στις 23/8 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο οι επαγγελματικές υποθέσεις θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα, κάτι που δείχνει πως επιστρέφεις στην καθημερινότητά σου. Στις 30/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να έρθεις κοντά με φίλους αλλά και συναδέλφους, πολύ πιθανό να δημιουργηθούν και νέες παρέες!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου o Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν πολύ πιθανόν αυτές να σχετίζονται με αισθηματικές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 θα φέρει αναμνήσεις οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά και δεν αποκλείεται να σε αποσυντονίσουν συναισθηματικά. Το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στη διαχείριση αισθηματικών υποθέσεων και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 12/8 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, με κάποια πιστοποίηση που αφορά τη δουλειά ή με ένα ταξίδι αναψυχής. Στις 22/8 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και η σύνοδος του Δία με τη Σελήνη στρέφουν το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Λόγω του ότι θα υπάρξει μία τάση για έξοδα και ενδεχομένως σπατάλες θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτό το σενάριο για να μην κινδυνέψει το ταμείο να βγει μείον. Στις 23/8 ξεκινά για εσένα μία πιο ανέμελη περίοδος καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να αλλάξεις παραστάσεις. Αν δεν έχεις κανονίσει ακόμα τις διακοπές σου φαίνεται πως το τέλος του Αυγούστου ενδείκνυται για να κάνεις μία απόδραση σε ένα αγαπημένο προορισμό. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου άνεση, η οποία φαίνεται πως θα βρει πρόσφορο έδαφος στη δουλειά.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό θα πρέπει να τους δώσεις ιδιαίτερη προσοχή ειδικά σε αυτές που είναι σημαντικές για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 και η δυσαρμονική όψη της με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης ιδιαίτερα ενόψει οικογενειακών υποχρεώσεων. Η καλή επικοινωνία και η ψυχραιμία θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες με οικεία σου πρόσωπα. Στις 12/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και οι αναμνήσεις σου. Στις 22/8 θα πραγματοποιηθεί άλλη μία Πανσέληνος στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) -η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί στις 24/7- κάτι που δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να επανέλθουν ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στα τέλη Ιουλίου. Μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στα δεδομένα της. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί την τάση για υπερβολές και ριψοκίνδυνες κινήσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Στις 23/8 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει στο να αφουγκραστείς ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις αλλά και τις ανησυχίες σου. Επίσης θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές» το επόμενο διάστημα. Στις 30/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δείχνει πως ο Σεπτέμβριος σου δημιουργεί επικοινωνιακή άνεση και σε βγάζει από την εσωστρέφεια.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να προετοιμαστείς για την επιστροφή στην καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές σχεδόν από τα μέσα του Αυγούστου. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ίσως ανατρέψει ή να σε οδηγήσει να τροποποιήσεις κάποια από τα σχέδια που είχες για το επόμενο διάστημα εξαιτίας υποχρεώσεων. Μέσα από κάθε εμπόδιο θα προκύψει και μία ευκαιρία και για αυτό το μήνα οι ευκαιρίες θα σχετίζονται με εργασιακές υποθέσεις, εργασιακά project καθώς και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 12/8 θα φέρει συζητήσεις που θα αφορούν μία νέα συνεργασία ή την εξέλιξη μιας υπάρχουσας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 με τη συμμετοχή του Δία πολύ πιθανό να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν την καθημερινότητα ή κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στην καθημερινότητά σου. Στις 23/8 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να εξελιχθούν προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αξίζει να επενδύσεις σε μία σχέση για την οποία έχεις βλέψεις για το μέλλον και θέλεις να εξελιχθεί, καθώς φαίνεται πως η προσοχή σου θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Στις 30/8 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα νιώσεις την ανάγκη να δεις κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και κάποια ζητήματα εις βάθος και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και τη λύση τους!