Tα Ζώδια της εβδομάδας 14/6 – 20/6/21: Την εβδομάδα αυτή οδεύουμε προς το δεύτερο τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που πραγματοποιείται μέσα στο 2021. είναι ένα τετράγωνο που επηρεάζει κυρίως τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του δεύτερου δεκαημέρου, όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια. Είναι ένα τετράγωνο που εν γένει επηρεάζει κυρίως στόχους και φιλοδοξίες καθώς ανατρέπονται λόγω οικονομικών υποθέσεων και ζητημάτων ασφαλείας που προκύπτουν έντονα.

Αρχικά στις 14 Ιουνίου το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ευαισθησία σε υπερβολικό βαθμό. Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση σε υποθέσεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από τον στενό κύκλο που θα μας απογοητεύσουν. Οι πληγές θα είναι εντονότερες αν δείξουμε εμπιστοσύνη χωρίς κανένα κριτήριο λόγω καλής προαίρεσης. Είναι σημαντικό να είμαστε εγκρατείς σε κάθε τι που ακούμε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πληροφορίες που δεν είναι διασταυρωμένες και μπορεί να οδηγήσουν σε παγίδες.

Ανατροπές μας αναγκάζουν να αποκοπούμε από καταστάσεις που δεν μας εξελίσσουν!

Την ίδια μέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Κρόνος από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σηματοδοτώντας μία περίοδο καθοριστικών αλλαγών σε φιλικές σχέσεις, οικονομικές υποθέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Γεγονός είναι ότι μπορεί να ξεβολευτούμε από τα συνηθισμένα καθώς καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές που δεν θα είναι εύκολες.

Βέβαια αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα είναι εύκολο και η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη. Καλό είναι να δείξουμε διάθεση να αποστασιοποιηθούμε από παρελθούσες καταστάσεις που δεν μας εξελίσσουν και μας κρατούν καθηλωμένους στο χθες. Ήρθε η ώρα να κάνουμε την ανατροπή που θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανοίξουμε τα φτερά μας σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά φιλικά πρόσωπα και πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε σε ομαδικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βάζουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε σε σχέση με τον φιλικό περίγυρο.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει έντονη κινητικότητα σε αστρολογικό επίπεδο όμως στις αρχές της θα πραγματοποιηθεί μία όψη η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε θέματα του παρόντος αλλά και σε μελλοντικές υποθέσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων.

Ίσως μία οικονομική συμφωνία να απαιτεί μία «θυσία» εκ μέρους σου ίσως πάλι να νιώθεις πως κάτι χρειάζεται να αλλάξεις προκειμένου να είσαι πιο άνετος σε οικονομικό επίπεδο. Απόφυγε κινήσεις τις οποίες δεν έχεις μελετήσει καλά και έχε το βλέμμα σου στα αποτελέσματα των κινήσεων.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ξανά με ακρίβεια μία όψη μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο (14/6). Αυτοί οι δύο πλανήτες είχανε ξανασυναντηθεί με ακρίβεια το Φεβρουάριο και είναι πολύ πιθανό να επαναφέρουν κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε. Αυτά τα ζητήματα φαίνεται πως σχετίζονται περισσότερο με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές.

Η αλήθεια είναι πως θα έχεις όλο και μικρότερη ανοχή απέναντι σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει και σε καταπιέζει, όμως αυτό χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη σε ωθήσει σε αντιδραστική συμπεριφορά.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα φτάσουν σε εσένα και δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν ένα «άλλο πρόσωπο» ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει τέτοιου είδους αποκαλύψεις και να έρθουν στο φως αρκετά ζητήματα.

Κάποιες σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δώσεις περισσότερη προσοχή και χρόνο σε κάποια θέματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει ανησυχία. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως κάποιες σχέσεις -περισσότερο από το φιλικό σου περιβάλλον- θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτές.

Λόγω του ότι αυτές τις ημέρες θα υπάρχει η τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά στοιχεία και να προσπεράσεις τα θετικά, προσπάθησε να το αποφύγεις για να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου.

Λέων

Λέων μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/6 και είναι το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά μέσα σε αυτό το χρόνο με ακρίβεια και δείχνει πως οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως αλλάζουν.

Αν είχες προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή τώρα η δουλειά θα πάρει τα πρωτεία όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να συμβεί και ακριβώς το αντίθετο, ιδιαίτερα αν έχεις περάσει μία μακρά περίοδο κούρασης και πίεσης στη δουλειά. Οι ισορροπίες είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, καθώς είναι αυτές που αν δεν διευθετηθούν θα σου δημιουργήσουν έντονη ανησυχία.

Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα χρειαστεί να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο. Να θυμάσαι πως αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου τότε θα έχεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η επαφή με φίλους σου και με πρόσωπα που μαζί τους περνάς καλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό μην την αμελήσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες σκέψεις -με αφορμή παρελθοντικά ζητήματα- οι οποίες δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες.

Προτίμησε να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που αφορά το παρόν και μη γυρίζεις σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς κάτι τέτοιο θα σε επηρεάσει. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στις υποχρεώσεις σου, καθώς ενδέχεται να «ξεχάσεις» μερικές.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο θα στρέψει την προσοχή σου σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιες από αυτές φαίνεται πως περνούν ή θα περάσουν το επόμενο διάστημα «crash test» ώστε να δεις κατά πόσο έχουν γερές βάσεις για να παραμείνουν στη ζωή σου.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν σχέσεις που έχουν δώσει θετικά δείγματα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου τα οποία σε κουράζουν και σου δημιουργούν βαριά διάθεση.

Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως για κάποια από αυτά ίσως να χρειαστεί να κάνεις υπομονή, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν τώρα οι κατάλληλες συγκυρίες για τις αλλαγές που έχεις ονειρευτεί. Στις αρχές της εβδομάδας δώσε προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να ενισχύσει παρερμηνείες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η εβδομάδα είναι πιθανόν να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα όμως μέσα στο μυαλό σου θα υπάρχει ένας καταιγισμός σκέψεων που δεν θα σε αφήνει να ηρεμήσεις.

Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να νιώσεις πιο ελεύθερος και δημιουργικός όμως υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που σε κρατούν δέσμιο. Μέσα σε αυτές τις ημέρες μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που θέλεις, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου τα αστρολογικά δρώμενα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς στις 14/6 θα πραγματοποιηθεί -για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά- το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη δείχνει πως θα κληθείς να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ή κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με ακίνητα καθώς και λοιπές υποχρεώσεις.

Τα παραπάνω ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν πίεση η οποία δεν θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση. Να θυμάσαι πως τα «όρια» θα έχουν εξέχοντα ρόλο στην εξέλιξη κάποιων σχέσεων.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου και αυτό θα αποτελέσει την «πρόκληση» των ημερών. Αν μπορέσεις να τις βάλεις «σε μία σειρά» θα είναι πιο εύκολο να κρατήσεις μία καλή διάθεση και να μην επηρεαστείς από κάποιες αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν ως ένα βαθμό το πρόγραμμά σου.

Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σε γυρίσει σε ζητήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να μην επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία έχουν περάσει, αλλά σε καταστάσεις και ανθρώπους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.

πηγή: myastro