Tα Ζώδια της εβδομάδας 31/5 – 6/6/21: Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και με τον Ερμή στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία. Oι συνθήκες βελτιώνονται όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο τις οικογενειακές υποθέσεις.

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και ενισχύει σημαντικά την ανάγκη να βρεθούμε με το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να λάβουμε ζεστασιά και τρυφερότητα, για αυτό προσπαθούμε να έρθουμε πιο κοντά στα οικεία πρόσωπα και να περάσουμε χρόνο μαζί τους. Σε προσωπικό επίπεδο ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς μας βοηθούν να δηλώσουμε αυτά που νιώθουμε με αμεσότητα. Παράλληλα, διαμορφώνουμε τον προσωπικό μας χώρο κατάλληλα ώστε περνάμε όμορφα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

Αυτήν την εβδομάδα, η οικογένεια έχει τον πρωτεύοντα ρόλο

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύει την σταθερότητα, την ωριμότητα, την υπομονή και την επιμονή σε ζητήματα που αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον και τον φιλικό περίγυρο. Η ώριμη σκέψη και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα εντυπωσιάσουν τους γύρω μας και αυτό θα βοηθήσει ώστε να δρομολογήσουμε με σταθερά βήματα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να μας βοηθήσουν σε πιθανές επιδιώξεις μας.

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Δία στους Ιχθύες ενισχύει την αισιοδοξία, την τρυφερότητα και την κατανόηση στην προσωπική μας ζωή. Στιγμές χαράς και έντονου συναισθηματισμού ευνοούν τις σχέσεις σημαντικά. Θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία, καθώς φαίνεται να κλείνουν με εξαιρετικά οικονομικά οφέλη για εμάς.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επαναφέρει ζητήματα το παρελθόν στο προσκήνιο. Δημιουργεί σύγχυση στην επικοινωνία, ενισχύει τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις και μπορεί να οδηγήσει σε εκδηλώσεις που θα πληγώσουν. Προσοχή καθώς πρόσωπα επιστρέφουν με νέες προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά, όμως το θόλο τοπίο και το έλλειμμα ειλικρίνειας μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες αναβολές σε υποχρεώσεις που υπήρχαν στο πρόγραμμά σου, όμως να θυμάσαι πως όσο πιο ευέλικτος είσαι με τέτοιου είδους θέματα τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διευθετήσεις εκ νέου.

Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως οι ημέρες -πέρα από κάποια θέματα που μπορεί να υπάρξουν στην επικοινωνία- είναι υποστηρικτικές για φιλικές και προσωπικές σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Στο τέλος της εβδομάδας δώσε περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε αυτή.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν εξίσου τόσο ο επαγγελματικός όσο και ο οικονομικός τομέας, καθώς ενδέχεται να υπάρξει παραπάνω κινητικότητα και στους δύο. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο στον Υδροχόο στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να σταθεροποιήσει μία επαγγελματική σχέση ή μία οικονομική συμφωνία, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη ψυχολογία σου αλλά και στο ταμείο σου.

Βέβαια όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες οικονομικές συζητήσεις, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δώσει λάθος εντυπώσεις από αυτές.

Δίδυμος

Δίδυμε μου η εβδομάδα θα έχει αρκετές ευκαιρίες για θέματα τα οποία σχετίζονται με την εκπαίδευση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου να κάνεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως η συγκέντρωση και η προσήλωση σου σε συγκεκριμένα ζητήματα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα παραπάνω- θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει παρασκήνιο σε αυτά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου (2/6) και από τη νέα της θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξομάλυνση προσωπικών, επαγγελματικών ακόμα και κοινωνικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα σε βοηθήσουν να βρεις μία λύση σε θέματα τα οποία έχουν «χρονίσει» και μπορεί μέχρι τώρα να αποτελούν τη βασική αιτία ανησυχίας.

Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η ένταση καθώς η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σε παρασύρει σε ξεσπάσματα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποια πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και αυτό το κλίμα θα συμβάλλει στη σταθερότητα προσωπικών και φιλικών σχέσεων. Μπορεί ο Ερμής να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και να δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα διευθετήσουν ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Προτίμησε το πρώτο μισό της εβδομάδας για σημαντικές συζητήσεις καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στο τέλος εβδομάδας είναι «απαγορευτικό» για συζητήσεις, πόσο μάλλον για συμφωνίες.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα τα εργασιακά ζητήματα αλλά και τα θέματα που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου θα έχουν την τιμητική τους. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτά που υπόσχεσαι αλλά και σε αυτά που ακούς, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες και παρανοήσεις σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά ζητήματα.

Ζυγός

Ζυγέ μου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξαναβρεθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα με τα οποία είχες χαθεί. Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες όχι απλώς για να επιστρέψει μία σχέση του παρελθόντος αλλά και για να σταθεροποιηθεί.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητά σου και σε όλες τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, καθώς η δυσαρμονική όψη του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να μην δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε κάποιες σημαντικές δουλειές.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα στραφεί σε ζητήματα τα οποία «έρχονται από παλιά» καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σε γυρνά σε υποθέσεις του παρελθόντος. Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος τους Διδύμους και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ακόμα και διαισθητικά τις περιπτώσεις που αξίζει να προσέξεις και να δώσεις προτεραιότητα ώστε να μπορέσεις να τις διευθετήσεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία σου με συγκεκριμένα πρόσωπα πιθανόν να σου δώσει λάθος μηνύματα και σε αυτό θα συμβάλει το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να είχαν προκαλέσει αναστάτωση σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Ο Ερμής μπορεί να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων και να προκαλεί επικοινωνιακά μπερδέματα, όμως αν επικεντρωθείς σε κάποιες συζητήσεις αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολο να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.

Σε αυτό θα συμβάλει το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο το οποίο σε προτρέπει να διαχωρίσεις τους συνεργάτες από τους φίλους, τους φίλους από τους γνωστούς κ.ο.κ ώστε να διαχωρίσεις τους «ρόλους».

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και αφορούν τη δουλειά. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως μπορεί να έχεις μία πιεστική εργασιακή καθημερινότητα, όμως είναι σίγουρο πως θα έχεις και την ανταμοιβή αυτό.

Οι προσπάθειες και οι κόποι σου φαίνεται πως θα αναγνωριστούν κάτι το οποίο θα αποτελέσει κίνητρο για να συνεχίσεις την προσπάθειά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις παραπάνω προσοχή στις λεπτομέρειες εργασιακών ζητημάτων και σε θέματα της καθημερινότητας, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι σταθεροποιητική για κάποιες σχέσεις οι οποίες έχουν ξεκινήσει πρόσφατα είτε προσωπικές και επαγγελματικές, είτε για κάποιες σχέσεις στις οποίες υπήρχαν ζητήματα το προηγούμενο διάστημα.

Σε αυτό θα συμβάλλει το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις με υπευθυνότητα τις διαπροσωπικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου με αυτή την εβδομάδα (2/6) σηματοδοτεί ένα νέο πολύ ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα για εσένα. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ένα νέο χόμπι ή μία δεξιότητα που έχεις, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση. Στα μέσα της εβδομάδας προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να βρεις λύση.

Προς το τέλος της εβδομάδας λόγω της δυσαρμονικής όψης ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις αλλά και εσύ να μην υποσχεθείς κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις.

πηγή: myastro