Ζώδια Νοεμβρίου: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που μας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες, ανασφάλειες και καταστάσεις. Οι ανατροπές που έρχονται θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα, μπαίνουμε σε μία περίοδο Εκλείψεων που θα είναι ιδιαίτερα έντονη και δυναμική.

Ανατροπές και οριστικό κλείσιμο κύκλων μας αναστατώνουν στον υπέρτατο βαθμό!

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 είναι χαρακτηριστική των γεγονότων που μπορεί να προκύψουν μέσα στον συγκεκριμένο μήνα. Η ανατρεπτική και αιφνιδιαστική διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις και οριστικές ρήξεις. Η ακριβείας αντίθεση των Φώτων με τον Ουρανό από τον Ταύρο δονεί την ατμόσφαιρα και οδηγεί σε αιφνιδιαστικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν οικονομικές υποθέσεις, προσωπικές σχέσεις, την ψυχολογία μας. Οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) καθώς καλούνται μέσα σε ένα άκρως ηλεκτρισμένο περιβάλλον να κρατήσουν ισορροπίες σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Στις 05.11 η Αφροδίτη μετακινείται στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου 2022. Είναι μία μετακίνηση που θα μας προβληματίσει έντονα καθώς μέσα στο Δεκέμβριο η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της καλώντας μας να έρθουμε σε επαφή επί της ουσίας με τις ανάγκες μας. Στο συγκεκριμένο ζώδιο η Αφροδίτη επικεντρώνει την προσοχή μας στον κοινωνικό περίγυρο. Ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης και την εικόνα μας στην κοινωνία θα μας απασχολήσουν έντονα. Προσοχή στην συναισθηματική αποστασιοποίηση που μπορεί να προκαλέσει ένταση και προβλήματα στις αισθηματικές σχέσεις.

Στις 06.11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την καχυποψία και την ανάγκη να αφοσιωθούμε σε οικονομικά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε. Οι συμφωνίες με τρίτους ευνοούνται αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας και να μην εγκλωβιστούμε σε αμφιβολίες και φόβους που μας ταλανίζουν.

Στις 19.11 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στρέφει τα βλέμματα σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο επηρεάζοντας τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου. Γεγονός είναι ότι η σύνοδος της Σελήνης με τον Algol μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο κύκλων καταστάσεως που αφορούν την οικονομία, την αισθηματική μας ζωή με απότομο και άκρως δυσάρεστο τρόπο. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με τον Δία στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολές, έπαρση, αμετροεπείς καταστάσεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη.

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τους αιφνιδιασμούς και τις συγκρούσεις καθώς αποκαλύπτει μυστικά και παρασκηνιακές διεργασίες που θα ενοχλήσουν. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ενδείκνυται για αποφάσεις που μπορεί να στιγματίσουν τη ζωή μας για αυτό είναι προτιμότερο να πάρουμε χρόνο και να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις, συμφωνίες, συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένουμε.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας κατακόρυφα την θετική μας διάθεση καθώς βγαίνουμε από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι βρισκόμαστε μέσω εκλείψεων άρα τα γεγονότα θα σχετίζονται με το ευρύτερο περιβάλλον μας, την γνώση, την θρησκεία, τον δογματισμό. Οι συνθήκες ευνοούν εξελίξεις σε σχέση με το εξωτερικό, την διαφήμιση και το εμπόριο. Παράλληλα νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο.

Στις 24.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία, για ταξίδια, για ενασχόληση με πνευματικά αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν. Η αυθάδεια και η δογματική διάθεση μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη διέλευση για να ταξιδέψουμε σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες που θα μας συντροφεύουν στην πορεία της ζωής μας.

Δείτε ξεχωριστά για κάθε ζώδιο τις προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο του 2021:

Κριός

Κριέ μου ο Νοέμβριος φαίνεται πως θα είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας για όλους και κατά τη διάρκεια του θα σου δημιουργήσει αρκετές φορές την ανάγκη να κάνεις μία ενδοσκόπηση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 ενδεχομένως να «ξυπνήσει» κάποια συναισθήματα τα οποία υπήρχαν μέσα σου αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν εκφραστεί ή δεν τους είχες δώσει την απαραίτητη σημασία. Μέχρι και τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα, κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες και οφειλές που έρχονται από το παρελθόν. Μία ημέρα μετά στις 5/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση ενισχύει το σενάριο πως αυτός ο μήνας θα έχει αρκετή περισυλλογή αλλά και αρκετά θέματα τα οποία θα αφορούν την οικονομική διαχείριση. Όσο προχωράμε προς τα μέσα του μήνα τόσο πιο έντονα θα γίνονται όλα αυτά που σε απασχολούν.

Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 μεγεθύνει τα συναισθήματα, τις ανάγκες, τις επιθυμίες αλλά και τα νεύρα. Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν, μιας και το ταυ-τετράγωνο του Δία με τα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως θα υπάρχει μία διάθεση υπερβολής, η οποία δεν θα βοηθήσει την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Όσο μπορείς περιόρισέ τα έξοδά σου και διευθέτησε εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη το κλίμα θα αλλάξει και θα γίνει πιο ανάλαφρο για εσένα. Κάποιες συναντήσεις που θα έχεις με συγκεκριμένα πρόσωπα φαίνεται πως θα σε βάλουν στην διαδικασία να αναζητήσεις νέες γνώσεις και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 24/11 και ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και δεν αποκλείεται να κάνεις πράξη κάποια σχέδια που είχες το προηγούμενο διάστημα και αφορούν εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις, σεμινάρια, πολύ πιθανό και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα αναδείξει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς φαίνεται πως τα περισσότερα νέα θα προέλθουν από αυτόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο πολικό σου ζώδιό το Σκορπιό στις 4/11 -και η αντίθεση ακριβείας που θα έχει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο- μπορεί να φέρει ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν πρόκειται «να σηκώσεις μύγα στο σπαθί σου» και να διαπραγματευτείς τα θέλω σου όμως σε κάποιες άλλες θα πρέπει να ακούσεις με υπομονή αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι ώστε να μην αδικήσεις κανέναν.

Μία ημέρα μετά στις 5/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις που έχεις με τους άλλους. Μία νέα επαγγελματική συμφωνία ή η αλλαγή μιας συνεργασίας που ήδη έχεις είναι ένα πιθανό σενάριο. Στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη Σελήνης στο δικό σου άξονα (Ταύρου-Σκορπιού) για αυτό το έτος. Αυτή θα φέρει ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στη σημασία που παίζουν οι άλλοι στη δική σου ζωή. Αυτή η έκλειψη θα δείξει πως κάποιοι κύκλοι είτε προσωπικών σχέσεων είτε συνεργασιών έχουν κλείσει και στη θέση τους θα ανοίξουν νέοι. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και δύο ημέρες μετά τον ακολουθεί και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο. Ήλιος και Ερμής από τη νέα τους θέση θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στη διαχείριση ζητημάτων του παρελθόντος, καθώς είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν πολύ τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και την καθημερινότητά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 μπορεί να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα σου, στην καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται αυτές τις αλλαγές να τις επιδιώξεις εσύ. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπονομευτικά για εσένα. Στις 5/11 ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα θέση θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς καλύτερα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον εργασιακό τομέα, καθώς και κάποιες δουλειές οι οποίες μπορεί να έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα.

Η εργασία θα σε απασχολήσει αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους. Στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία φαίνεται πως θα φέρει το τελικό στάδιο όσον αφορά αλλαγές και ανακατατάξεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως μπορεί να υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις ή να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου απέναντι σε αυτές τις καταστάσεις. Ακολούθησε το ρητό που λέει «μέτρον άριστον» και μην αφήσεις τον εκνευρισμό ή άλλα έντονα συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που δεν έχεις ζυγίσει. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και θα αλλάξει τις προτεραιότητες σου καθώς φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να δώσεις περισσότερη σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως αυτές που είχες αφήσει στον αυτόματο πιλότο το τελευταίο διάστημα. Στις 24/11 τον ακολουθεί και ο Ερμής κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι σύμμαχος σου σε περίπτωση που θέλεις να αναθερμάνεις συγκεκριμένες σχέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Νοέμβριος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας που θα έχει ένταση όμως σε σχέση με άλλα ζώδια εσύ θα είσαι περισσότερο ευνοημένος, καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα. Στις 4/11 η νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα γίνει σε αντίθεση ακριβείας με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες ζητήματα είτε αισθηματικής φύσεως είτε σε κάποιες φιλικές σχέσεις τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναταραχή. Οι εκπλήξεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα εκείνων των ημερών και σε αυτές συγκαταλέγονται και οι ευχάριστες αλλά και οι δυσάρεστες. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα δώσεις μεγαλύτερη βάση σε μία αισθηματική σου υπόθεση και αν την προσεγγίσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού θα έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για αυτή, που θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις.

Όσο προχωράμε προς τα μέσα του μήνα τόσο τα συναισθήματα θα γίνονται πιο έντονα μέχρι και τις 19/11 που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα και θα σε ωθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που νιώθεις, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός μιας και θα υπάρχει μία διάχυτη τάση υπερβολής είτε στις σκέψεις είτε στις κινήσεις είτε ακόμα και στα συναισθήματα σου. Ακόμα και αν νιώθεις πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις χρειάζονται ξεκαθάρισμα εδώ και τώρα προσπάθησε να μην επιχειρήσεις κάτι τέτοιο, αν νιώθεις συναισθηματική υπερχείλιση. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και λίγες ημέρες μετά (24/11) με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Αυτή η μετατόπιση ενδιαφέροντος θα κάνει τα συναισθήματα να καταλαγιάσουν και έτσι να αποκτήσεις μία καλύτερη και πιο ρεαλιστική εικόνα για τα πράγματα που μπορεί να σε αποσυντόνισαν, κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα.

Λέων

Λέων μου ο Νοέμβριος είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός ενδεχομένως και απαιτητικός μήνας για εσένα καθώς θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές υποχρεώσεις είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 -σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου- θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα εγείρουν έντονα συναισθήματα και ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν πράγματα τα οποία σε πιέζουν φαίνεται πως αυτή η νέα Σελήνη θα σε οδηγήσει να απασφαλίσεις και να πεις τα πράγματα «έξω από τα δόντια», κάτι το οποίο θα έχει συνέπειες. Όσο πιο ήπιους τόνους κρατήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεις τα δεδομένα στην πραγματική τους διάσταση και να κάνεις κινήσεις οι οποίες θα είναι προς όφελός σου και δεν θα σε ζημιώσουν. Μία ημέρα μετά στις 5/11 θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, όμως την ίδια στιγμή θα ενισχύσει και την καχυποψία σου.

Μέχρι και τις 19/11 που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φαίνεται πως θα επικρατεί μία «ρευστή» κατάσταση παντού. Ο επεκτατικός Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει δύσκολες γωνίες με τα «φώτα» της έκλειψης, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν υπερβολές είτε σε πράγματα που θα ειπωθούν είτε και σε κάποιες κινήσεις που θα γίνουν. Θα βγεις κερδισμένος αν δεν υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και αν δεν υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου απέναντι σε αυτές. Από τις 22/11 στο κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει να επιστρέψει η αισιοδοξία στις σκέψεις σου. Η νέα θέση του Ήλιου συνηγορεί σε ευχάριστα νέα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή ή μία αισθηματική σου υπόθεση. Λίγες ημέρες μετά (24/11) θα τον ακολουθήσει και ο Ερμής στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε δημιουργικές ενασχολήσεις, στην επαφή με τους φίλους σου αλλά και στο φλερτ.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να δεις μέσα από μία διαφορετική οπτική κάποια ζητήματα τα οποία σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 ενισχύει την επικοινωνία με φίλους, σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στο περιβάλλον σου και η συναναστροφή μαζί τους φαίνεται πως θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα. Στις αρχές του μήνα ίσως να υπάρξουν κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίες θα σε εκπλήξουν, όμως από αυτό θα βγει κάτι θετικό, καθώς τέτοιου είδους «εκπλήξεις» θα σε βοηθήσουν να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για κάποια πρόσωπα και κάποιες σχέσεις. Μία ημέρα μετά τις 5/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει το σενάριο που δείχνει πως αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και ακόμα και αν δεν έχει συναντήσεις δια ζώσης θα έχει πολλά τηλεφωνήματα και συνομιλίες με φίλους.

Στις 19/11 η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία απασχολούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Την ίδια στιγμή ίσως υπάρξουν αφορμές οι οποίες θα σε κάνουν να σκεφτείς ξανά την πιθανότητα ενός ταξιδιού στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή το ξεκίνημα μιας νέας εκπαιδευτικής διαδικασίας, η οποία θα διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες μιας και η δυσαρμονική όψη του Δία από το ζώδιο του Υδροχόου με τα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως θα είναι εύκολο να παρασυρθείς και να δώσεις σημασία σε πράγματα που δεν πρέπει, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά. Το κλίμα θα αλλάξει εντελώς από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και λίγες ημέρες μετά στις 24/11 με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και τα θέματα που αφορούν το σπίτι θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα το τελευταίο πενθήμερο του μήνα, κάτι το οποίο θα σε φέρει πιο κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που κατά το μεγαλύτερο διάστημα του θα σε απασχολήσουν οικονομικές υποθέσεις καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του θα σε οδηγήσουν να ασχοληθείς με αυτές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 ενδεχομένως να φέρει κάποιες ανατροπές είτε σε μία οικονομική είτε σε μία επαγγελματική συμφωνία η οποία σχετίζεται και με το ταμείο. Την ίδια στιγμή -λόγω της αντίθεσης που θα κάνει μαζί της ο Ουρανός- είναι πιθανά και τα θετικά σενάρια, όπως το να έρθει μία ξαφνική πρόταση για δουλειά ή να πάρεις ένα μπόνους έκπληξη.

Μία ημέρα μετά στις 5/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Όσο πλησιάζουμε προς τα μέσα του μήνα κάποιες σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανησυχία φαίνεται πως θα αρχίσουν να αυξάνονται και αυτό γιατί η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 θα ενισχύσει τέτοιου είδους σενάρια. Οι ημέρες γύρω από την έκλειψη δεν είναι βοηθητικές για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν το ταμείο σου ή να κάνεις ένα σημαντικό βήμα το οποίο θα επηρεάσει τα έσοδα σου. Από τις 22/11 οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως θα αλλάξουν καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και λίγες ημέρες μετά (24/11) και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο θα σου υπενθυμίσουν πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν φαίνεται να αφιέρωσες χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, αλλά και στην επαφή σου με τους φίλους σου. Φαίνεται πως θα υπάρξει η ευκαιρία να «επανορθώσεις» για αυτό κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα!

Σκορπιός

Σκορπιέ μου φαίνεται πως θα είσαι ο πρωταγωνιστής του Νοεμβρίου καθώς τα περισσότερα  αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο δικό σου ζώδιο μεταξύ αυτών και η πολύ σημαντική Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 19/11 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού). Πριν από αυτή έχουμε τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4/11 η οποία δείχνει πως ο μήνας θα ξεκινήσει ανατρεπτικά για εσένα. Ο Ουρανός θα σχηματίζει αντίθεση ακριβείας με αυτή τη νέα Σελήνη, κάτι που δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων μπορεί να έχει ανακατατάξεις και αλλαγές. Αν το τελευταίο διάστημα ένιωθες πως κάποιες σχέσεις δεν είναι λειτουργικές, υπό το βάρος αυτής της νέας Σελήνης δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να τις αφήσεις πίσω σου. Αυτό είναι ένα σενάριο που μπορεί να αφορά είτε μία προσωπική είτε μία επαγγελματική είτε ακόμα και μία κοινωνική σχέση. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις καθώς τα αποτελέσματα των αποφάσεων και των κινήσεων σου φαίνεται πως θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα.

Μία ημέρα μετά στις 5/11 θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιό σου κάτι που δείχνει πως αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός για εσένα. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, συναναστρέφεσαι με αρκετά άτομα, εκφράζεις τις ιδέες σου, ανταλλάσσετε απόψεις και όλο αυτό φαίνεται πως θα οδηγήσει στη σύναψη νέων σχέσεων. Στις 19/11 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους, όπως επίσης πολύ πιθανό να εμφανιστούν το ίδιο ξαφνικά και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή κάποιες αποφάσεις που αφορούν το σπίτι. Αν στο μυαλό σου γύριζε η ιδέα να μετακομίσεις φαίνεται πως μέσα σε αυτό το μήνα θα πάρεις την τελική απόφαση, καθώς όλα τα αστρολογικά γεγονότα που συντελούνται δείχνουν πως ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας αλλαγών για εσένα σε πολλά επίπεδα. Κάποιες από τις αλλαγές δεν θα είναι εύκολες όμως υπόσχονται πως θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη (22/11) και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο (24/11) αλλάζουν το πλανητικό σκηνικό αλλά και τη διάθεσή σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα αποκτήσει προτεραιότητα ο οικονομικός τομέας καθώς θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα βοηθήσει για να τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που δείχνει πως θα αναζητήσεις τρόπο να απομακρυνθείς από όλη τη «βοή» και την πολυκοσμία του προηγούμενου διαστήματος για να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και στις βαθύτερες σου ανάγκες. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει εσωστρέφεια, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για εσένα, όμως κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να ανασυνταχθείς και να ανασυγκροτηθείς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 -σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο- δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία να σου δημιουργήσουν άγχος, ανησυχία και ταραχή. Προσπάθησε να διευθετήσεις ότι είναι στο χέρι σου και μπορείς να το διευθετήσεις και μην αφήσεις τον εαυτό σου να αναλωθεί σε ατέρμονες σκέψεις σχετικά με πράγματα τα οποία δεν περνούν από το δικό σου χέρι.

Μία ημέρα μετά στις 5/11 περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, η οποία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τις αποφάσεις σου αυτό το μήνα. Φαίνεται πώς θα γίνεις ιδιαίτερα επιφυλακτικός και επιλεκτικός με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό -να γνωρίζουν λίγοι και εκλεκτοί τα σχέδιά σου είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά- μιας και η νέα θέση του Ερμή δείχνει και παρασκήνιο όπως επίσης και παρασκηνιακές συζητήσεις. Στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα φέρει άλλη μία φορά στο προσκήνιο κάποιες φοβίες και κάποιες ανησυχίες. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα και να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις σε αυτόν. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά ο μήνας των γενέθλιων σου και το κλίμα αλλάζει! Σιγά-σιγά θα παρατηρήσεις πώς θα βρίσκεις την εξωστρέφεια σου και θα γίνεσαι ο Τοξότης που όλοι ξέρουν και αγαπούν! Στις 24/11 περνά και ο Ερμής στο ζώδιό σου -μία θέση που δεν είναι και τόσο καλή εκείνον- για αυτό χρειάζεται προσοχή και φίλτρο στις πληροφορίες και τις συζητήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να μην έχει πολλές ευκαιρίες για να ξεκουραστείς και να περάσεις χρόνο κάνοντας αυτά που θέλεις, όμως φαίνεται πως θα είσαι ένας από τους ευνοημένους του ζωδιακού, καθώς δεν φαντάζει τόσο δύσκολος για εσένα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 και η αντίθεση ακριβείας που θα κάνει μαζί της Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να φέρει στα αυτιά σου κάποιες συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, κάποια λόγια τα οποία είχαν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σου και πληροφορίες από ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος, οι οποίες θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις έντονα και παρορμητικά συναισθήματα να αναλάβουν τα ηνία τέτοιων ζητημάτων, καθώς είναι σίγουρο πως θα προκύψουν αρκετές αντιπαραθέσεις αλλά και ρήξεις με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μία ημέρα μετά στις 5/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση δείχνει πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι συζητήσεις, η επικοινωνία, οι ιδέες και οι απόψεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.

Αυτό το μήνα θα αναζητήσεις «συμμάχους», θα αναζητήσεις την επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν χωρίς να χρειαστεί να πεις πολλά και αυτό είναι που θα αποτελέσει το κίνητρο για να ενδυναμώσουν φιλικές σχέσεις. Στις 19/11 η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που αφορούν μία φιλική ή μία ερωτική σχέση, τα οποία θα χρειαστούν προσοχή καθώς θα καταδείξουν την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές ιδιαίτερα αν υπάρχουν πολλά ζητήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί. Στις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα αλλάξει τη διάθεση σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει αισιοδοξία και επίσης δείχνει τη στροφή του ενδιαφέροντος σου σε θέματα του παρελθόντος. Λίγες ημέρες μετά στις 24/11 περνά και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο και από τη νέα του θέση ενισχύει το σενάριο της εμφάνισης αναμνήσεων!

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Νοέμβριος ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πως θα έχει απαιτήσεις από εσένα, καθώς κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν αλλαγές αλλά και ανατροπές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 σε αντίθεση ακριβείας με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο ενδεχομένως να φέρει κάποιες αλλαγές στη δουλειά. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτό το μήνα εξαιτίας της πολυπλοκότητας τους αλλά και εξαιτίας των αλλαγών που φαίνεται πως θα προκύψουν σε αυτά. Είναι πιθανό να νιώσεις πώς θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και από όλα προκειμένου να ηρεμήσεις όμως αν αυτό δε γίνει εφικτό, προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Μία ημέρα μετά στις 5/11 περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού κάτι που δείχνει πως τα επαγγελματικά ζητήματα και οι υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά θα βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές σου και στις συζητήσεις σου για αυτό το μήνα.

Στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και για μία ακόμα φορά θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η παγίδα αυτής της έκλειψης είναι πως μπορεί να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις στους δύο παραπάνω τομείς -τις οποίες χρειάζεται να δεις διεξοδικά- και τελικά αυτό να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και σε αποτελέσματα που δεν θέλεις. Από τις 22/11 το κλίμα θα αρχίσει να ελαφραίνει καθώς ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο πολύ πιο φιλικό προς εσένα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου, οι φίλοι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη διάθεσή σου τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Στις 24/11 περνά κι ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο και από τη νέα του θέση ενισχύει την επικοινωνία με φίλους!

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει νοσταλγία για κάποια πρόσωπα, πολύ πιθανό αυτά να βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον ή αυτή τη στιγμή να βρίσκονται γεωγραφικά μακριά από εσένα και μαζί με τη νοσταλγία θα έρθουν και αναμνήσεις. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 και η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να σε οδηγήσει σε ξαφνικές αποφάσεις που αφορούν ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, πολύ πιθανό και ένα επαγγελματικό άνοιγμα σε μία άλλη πόλη ή και μία άλλη χώρα! Οι συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό όπως επίσης και κάποιες τυχαίες συναντήσεις θα σε ξαφνιάσουν και θα σου δημιουργήσουν άλλοτε θετικά και άλλοτε γλυκόπικρα συναισθήματα.

Μία ημέρα μετά στις 5/11 περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία αυτό το μήνα θα έχει την τιμητική της και μπορεί να αναθερμάνει κάποιες σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, καθώς και κάποια συγγενικά σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις ή να κάνει ακόμα πιο έντονες τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν σε μία συζήτηση ή σε μία παρέα. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως ο δικός σου τρόπο σκέψης απέχει «έτη φωτός» από κάποιων προσώπων που βρίσκονται γύρω σου, κάτι που μοιραία θα σε απομακρύνει από εκείνους. Στις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και λίγες ημέρες μετά (24/11) θα τον ακολουθήσει και ο Ερμής. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως έχεις αφήσει κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις πίσω και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς μαζί τους.

Πηγή: myastro