Στις 11 του Απρίλη η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Αιγόκερω, συνεργάζονται με όψη Τριγώνου και επιτέλους τα πάθη και τα αισθήματα, εκφράζονται και εκπληρώνονται…

Αφυπνίζεται το ένστικτο του πάθους και διεκδικούμε επιθυμίες, με φλόγα και συναίσθημα!

Πολλοί θα ομολογήσουν  τον έρωτα τους και θα έχουν ανταπόκριση και μάλιστα με τον πιο καυτό τρόπο!

Σεξουαλική ορμή ,φουλ συναίσθημα, ερωτικό ταλέντο αλλά και οικονομική εύνοια, μας φέρνουν πολύ κοντά στα όνειρα και τους στόχους μας!

Οι πιο τυχεροί είναι τα ζώδια της Γης  ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ:  Συναίσθημα, χρήμα και σεξ! Ναι, θα έχεις ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή τώρα, να την γεμίσεις με πάθος και ίσως, να κάνεις ένα μεγάλο σοβαρό βήμα, πραγματοποιώντας μία μεγάλη επιθυμία σου!


ΤΑΥΡΟΣ: 
Είσαι απόλυτα γοητευτικός και ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οι ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Το κέρδος και η τύχη που θα έχεις στον έρωτα, θα τα έχεις και στα οικονομικά!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Πέταξε από πάνω σου αυτά που σε βαραίνουν, αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος και ετοιμάσου για απαγορευμένες ή απλά παρασκηνιακές ερωτικές καταστάσεις. Άκου αυτήν την διαίσθηση σου σε έρωτα και χρήμα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Οι φίλοι σε στηρίζουν και σου δίνουν δύναμη να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τα όνειρα σου! Ίσως ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται ή μία φιλία μετατρέπεται σε έρωτα!

ΛΕΩΝ: Ναι, μία επαγγελματική σχέση ίσως αποδειχτεί ότι μπορεί να μετατραπεί έρωτα! Επιπλέον η δυναμικότητα και η καλή κοινωνική σου εικόνα, φέρνει επιτυχία στην καριέρα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Έρχονται νέες ερωτικές παθιασμένες γνωριμίες, ταξίδια και βόλτες, κατακτήσεις, διασκέδαση και μηνύματα ερωτικά είναι μέσα στο πρόγραμμα!  Ήρθε η πιο αισιόδοξη και τυχερή περίοδος!

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται καυτές στιγμές και άπλετο πάθος στον έρωτα! Επιπλέον εύνοια συναισθηματική αλλά και οικονομική μπορείς να περιμένεις!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Αν είσαι δεσμευμένος, αναθερμαίνεις την σχέση σου με τον άνθρωπο σου ή κάνετε μαζί ένα μεγάλο βήμα για την σχέση σας!  Αν είναι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία συναρπαστική νέα παθιασμένη γνωριμία που μπορεί να οδηγηθεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανανεωμένη σου εμφάνιση, ο ερωτισμός που αποπνέεις και η γοητεία, θα φέρει πολλές ευκαιρίες στα πόδια σου! Επιπλέον τύχη και εύνοια στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Είσαι ακαταμάχητος, ερωτεύσιμος, παθιασμένος, αισθησιακός και απόλυτα τυχερός ερωτικά! Είτε είσαι με κάποιον, είτε είσαι ελεύθερος, η τύχη σου στον έρωτα θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη σου επιθυμία!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Το παρελθόν επιστρέφει παθιασμένο και ίσως η επανασύνδεση είναι κοντά! Επιπλέον οικογενειακές χαρές έρχονται!


ΙΧΘΥΣ: 
Οι επαφές, οι συναντήσεις σου, οι βόλτες σου, το τηλέφωνο σου, οι συζητήσεις σου, θα αποκτήσουν έναν απόλυτα ερωτικό, παθιασμένο και συναισθηματικό χαρακτήρα! Έρχονται καλά νέα και ευχάριστες συναντήσεις!

ΠΗΓΗ: Oroskopos.gr