Μήπως αναρωτιέσαι που πήγε η τύχη σου; Πότε θα δεις μια άσπρη μέρα; Πότε το σύμπαν θα λειτουργήσει και υπέρ σου μια φορά;

Τη Τρίτη 13 του μήνα, ήρθε η μέρα!
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζει μία ιδιαίτερα τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό!

Πολλά όνειρα, σκοποί, επιθυμίες και στόχοι πραγματοποιούνται!  Η αισιοδοξία μας είναι στα ύψη και η δυναμικότητα μας είναι περίσσια!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι  να δραστηριοποιηθούμε σωστά, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας έρθουν και να αρπάξουμε την άπλετη τύχη που έχουμε δίπλα μας, τώρα!

Οι πιο ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ:  Είσαι δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να πετύχεις!  Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου  και –γιατί όχι-απόλαυσε την μαγεία ενός κρυφού έρωτα!


ΤΑΥΡΟΣ
: Θετικές αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον έρχονται αλλά και ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται τώρα πραγματικότητα!


ΔΙΔΥΜΟΣ
: Θετικές εξελίξεις έρχονται στον τομέα της καριέρας , μια επιβράβευση,  προαγωγή ή διάκριση. Αναγνωρίζεται η αξία σου και ανταμείβεσαι για τους κόπους σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεκτείνεσαι σχεδόν σε ότι επιθυμείς και οφείλεις να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, χωρίς δισταγμό, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Εύνοια έχεις σε επαφές, γνωριμίες και ταξίδια!


ΛΕΩΝ
: Μπορείς τώρα να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες.  Εύνοια έχεις και στην ερωτική ζωή, αφού το πάθος σου θα είναι στα ύψη, προσφέροντας σου καυτές στιγμές!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Εύνοια και ευκαιρίες θα έχεις στο συντροφικό τομέα! Είτε θα βελτιώσεις την σχέση σου, είτε αν είσαι ελεύθερος κάνεις τώρα μία σημαντική γνωριμία!

 

ΖΥΓΟΣ: Άρπαξε ευκαιρίες στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου ή την εμφάνιση σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλοπέραση, απολαύσεις, έρωτας, δημιουργία και διασκέδαση, έρχονται! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα!  Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Βελτίωσε κάθε τομέα ή σχέση, σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια! Κατάλληλη εποχή για συμβίωση ή και επανασύνδεση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευνοούνται μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και κοινωνικές επαφές. Έρχεται μία χαρμόσυνη είδηση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου, αυξημένη αυτοπεποίθηση  και σταθερότητα και σιγουριά στον έρωτα!


ΙΧΘΥΣ
: Άρπαξε ευκαιρίες και εκμεταλλεύσου στο έπακρο, γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Διανύεις ίσως την πιο τυχερή περίοδο της ζωής σου!

ΠΗΓΗ: Oroskopos.gr