Καλημέρα σε όλους και κυρίως στις φίλες μας που έχουν την τιμητική τους αυτήν την εβδομάδα. Την Κυριακή είναι η Ημέρα της Γυναίκας, μία μέρα πολύ σημαντική που γιορτάζουμε το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ας δούμε και τι λένε τα ζώδια για την σημερινή ημέρα, Παρασκευή 6/3/2020.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αφροδίτη στον Ταύρο στο πλευρό σου είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλαιπωρούν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις. Ειδικά από το απόγευμα και μετά αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις και σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά που σου δίνει η Σελήνη στον Λέοντα βάδισε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Ταύρος

Ταύρε, ενδέχεται σήμερα εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο να εκνευριστείς, προσπαθώντας να επιλύσεις κάποια ζητήματα που κωλυσιεργούν. Ωστόσο, πρέπει να δώσεις τώρα προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν. Απέφυγε να εκνευριστείς, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου θα βρεις λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, απέφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου στους συνομιλητές σου με απότομο ή και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη τους. Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, είναι προτιμότερο να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να εκφράσεις ανοιχτά τις επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Καρκίνος

Αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Εξάλλου χάρη στη Σελήνη στον Λέοντα, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ανεβασμένη και δεν θα σε αφήσει να πελαγοδρομήσεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Βάλε έναν συνετό προγραμματισμό και θα λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δε θα ήθελες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και καλή οργάνωση, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Η διαίσθηση σου σήμερα είναι ισχυρή και θα έχεις την ικανότητα να ξεχωρίσεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν θέλουν το καλό σου και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από κοντά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, φρόντισε τώρα να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μη δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν, που ούτως ή άλλως δεν θα έχουν μεγάλη σημασία. Δες τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, χάρη στη Σελήνη στον Λέοντα, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα είναι στο μενού της ημέρας. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις να αναλάβεις νέες ευθύνες, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που εκκρεμούν. Ναι, ξέρουμε πως προβληματίζεσαι σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε αγχώνουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με τη Σελήνη στον Λέοντα, μη διστάζεις να προχωρήσεις μπροστά, όποια δυσκολία και αν συναντήσεις. Μη σταματήσεις τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις πως όποια θέματα είναι τώρα σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί, να κάνεις υπομονή και να δεις τα πράγματα με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, χάρη στη Σελήνη στον Λέοντα, η μέρα θα κυλίσει ικανοποιητικά για σένα, παρά το γεγονός ότι κάποιες πιεστικές καταστάσεις ενδέχεται να σου προκαλέσουν άγχος. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο αναθεώρησης των σημαντικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη ζωή σου. Επίσης, νιώθεις την ανάγκη για ανανέωση του κοινωνικού περίγυρου σου, γιατί μέσα στο υπάρχουν δεν βρίσκεις την ικανοποίηση που αναζητάς. Ωστόσο, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Ταύρο, θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με τον Ουρανό στον Ταύρο, έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τη Σελήνη σήμερα το απόγευμα θα σε ταλαιπωρήσει λίγο και δεν έχεις δυσκολίες να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Αν έχεις βάλει κάποιους στόχους θα συναντήσεις ξαφνικές δυσκολίες. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, παρόλο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς και ίσως απογοητευτείς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

πηγή: myastro