Τα ζώδια του νερού έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στο σεξ, είναι αρκετά συναισθηματικοί, ή τουλάχιστον θέλουν να δείχνουν συναισθηματικοί. Δες παρακάτω πώς είναι στο κρεβάτι τα ζώδια του νερού.

Καρκίνοι

Είναι πραγματικά δύσκολο για εσάς να κάνετε σεξ χωρίς συναισθήματα, χωρίς δεσμούς. Εξάλλου, το καλύτερο σεξ που έχετε κάνει είναι όταν κάποιος σας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια. Σίγουρα όμως έχεις τις ανασφαλείς στιγμές σου, όπως όταν προσπαθείς να παγιδέψεις τον σύντροφό σου να απαντήσει αν είσαι ή όχι ο καλύτερος που είχε ποτέ. (Και αν δεν το έχετε ρωτήσει ήδη, σίγουρα το θέλατε.)

Δεν είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να σε ερωτευτούν — είσαι τόσο γοητευτικός και πνευματώδης που συχνά έχεις περισσότερους μνηστήρες από όσους νομίζεις για να διαλέξεις — αλλά για κάποιο λόγο μπορεί να είσαι ακόμα ανασφαλής. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτό το συναίσθημα και απλώς ακολούθησε τη ροή.

Το λιγότερο αγαπημένο σας: Πρέπει να σηκωθείτε για να κατουρήσετε μετά. Αυτός είναι ο πολύτιμος χρόνος που θα μπορούσατε να ξοδέψετε ξαπλώνοντας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ζαλισμένοι από τη ~ευδαιμονία~ σας!

Σκορπιοί

Όλοι μπορούν να αισθανθούν ότι είστε εντελώς τρελοί στο κρεβάτι, αλλά μόνο οι σύντροφοί σας έχουν την τύχη να γνωρίζουν πώς είναι πραγματικά το σεξ μαζί σας. Αποπνέετε σεξουαλική απήχηση, ακόμα κι όταν δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε.

Είσαι καταπληκτικός στο προκαταρκτικό παιχνίδι. Μερικές φορές οι άνθρωποι υποθέτουν ότι επειδή είστε αρκετά δυναμικοί στο κρεβάτι ότι δεν θέλετε να αγκαλιάζεστε μετά, πράγμα που θέλετε!

Το λιγότερο αγαπημένο σας : Ο τρόπος με τον οποίο μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα μαζί τους μετά – μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να είστε έντονοι και άμεσοι. Σίγουρα, είσαι μια σεξουαλική δύναμη υπολογίσιμη, αλλά δεν είναι ότι δεν έχεις συναισθήματα.

Ιχθύες

Είσαι εξαιρετικά ευαίσθητος και απίστευτα δοτικός. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είστε λίγο υπερβολικοί. Είναι καλό να είστε συμπονετικοί για τις ανάγκες του συντρόφου σας και όλα αυτά, αλλά φροντίστε και τις δικές σας ανάγκες, παρακαλώ.

Είστε πραγματικά διαισθητικοί και έχετε την ικανότητα να γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζονται οι άνθρωποι για να απολαύσουν το σεξ. Οι σύντροφοί σας προφανώς το λατρεύουν αυτό, γιατί κατά κάποιο τρόπο παίζετε το σώμα τους σαν μουσικό όργανο. Ξέρετε πώς να χτυπήσετε όλες τους τις χορδές.

Το λιγότερο αγαπημένο σας: Όταν τελειώνουν και εσείς όχι, και μετά λιποθυμούν στον ύπνο. Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλοι θα ήταν τόσο ευαίσθητοι στις ανάγκες του άλλου όσο είστε εσείς.