Ο ωροσκόπος μπορεί να καθορίσει το χαρακτήρα και τον τρόπο που εκφράζεται ο καθένας. Ο ωροσκόποςσχετίζεται και με την εξωτερική εμφάνιση και την πρώτη εντύπωση που δίνει το άτομο στους άλλους. Ταυτόχρονα όμως, οωροσκόπος αποκαλύπτει και τις ανάγκες του καθένα σε προσωπικό επίπεδο, τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του.
Έτσι, συχνά ο ωροσκόπος μας, μας υποδεικνύει το κατάλληλο πρόσωπο, με το οποίο μπορούμε να χτίσουμε μια ιδανική σχέση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε γάμο.Ο ωροσκόπος καθορίζει τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις μας από τους άλλους. Αλλά, ταυτόχρονα ο ωροσκόποςεπισημαίνει και τι θα πρέπει να προσέξουμε, προκειμένου να κάνουμε την σωστή επιλογή συντρόφου.
 
Ωροσκόπος ΚΡΙΟΣ
Ο σύντροφος σας θα έχει καλή εμφάνιση, καλούς τρόπους, καθαριότητα, καλό γούστο και την ικανότητα να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους. Αυτοί που κατέχουν ταλέντο στις καλές τέχνες – μουσική, ζωγραφική, θέατρο, γλυπτική, κλπ., θα σας τραβούν το ενδιαφέρον. Οι δικηγόροι θα μπορούσαν να αποδειχθούν ελκυστικοί. Χρειάζεστε έναν ήρεμο, γαλήνιο σύντροφο, ένα άτομο του τύπου της Αφροδίτης, θέλετε να σας θαυμάζει και να επηρεάζετε την σκέψη του και την συμπεριφορά του.Θα πρέπει να…
γίνετε πιο διπλωματικοί για να πετύχετε στο γάμο σας. Το να μοιράζεστε κάποια πράγματα δεν είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό σας και πρέπει να το μάθετε. Ευτυχώς, μπορείτε να προσελκύσετε έναν διπλωματικό σύντροφο που δεν θα σας πάει κόντρα, αλλά χρησιμοποιεί διακριτικότητα και μπορεί να σας οδηγήσει. Πάντα φαίνεται να είναι έτοιμος για συμβιβασμό, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις. Γίνεστε ήρεμοι και συνετοί, όταν πρόκειται για την επιλογή μιας έγγαμης σχέσης και ζωής.Να είστε επιφυλακτικοί με αυτούς που ασχολούνται με την εξωτερική τους εμφάνιση περισσότερο από ό,τι είναι αναγκαίο. Προσέξτε τον εγωισμό που μπορεί να εκδηλωθεί ως ζήλια ή απροθυμία να μοιραστείτε τα πράγματα εξίσου και δίκαια. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή σας και μην βιαστείτε να παντρευτείτε…
 
Ωροσκόπος ΤΑΥΡΟΣ
Ο σύντροφος σας θα έχει έντονο σεξαπίλ και γοητεία. Θέλετε κάποιον που είναι πρόθυμος να έχει άφθονο χρόνο για να οικοδομήσει μια ουσιαστική σχέση. Δεν σας αρέσει να βιάζεστε, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις σας. Ο σύντροφος σας θα έχει τονισμένη λίμπιντο μαζί με έναν έμφυτο αισθησιασμό και καλή εμφάνιση. Μπορεί επίσης να είναι καλά τα οικονομικά του ή να πάρει μεγάλη κληρονομιά στο μέλλον. Καταναλώνετε πολύ ενέργεια στον γάμο σας. Γνωρίζετε τις συνέπειες και τις υποχρεώσεις του γάμου και επιλέγετε με την διαίσθηση σας. Ο σύντροφος σας μπορεί να είναι ενεργητικός και δυναμικός διαθέτει δημιουργική έκφραση, δύναμη αλλά και κτητικότητα.
Προσέξτε για αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για την σεξουαλική ικανοποίηση τους, καθώς και εκείνους που έχουν υπερβολικές σεξουαλικές ανάγκες, όχι ίδιες με τις δικές σας. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιον του οποίου οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι διαφορετικές από τις δικές σας. Να είστε σε επιφυλακή αν δείτε τέτοια πράγματα ώστε να μπορείτε να λάβετε εγκαίρως μέτρα για να τερματίσετε τη σχέση. Αν έχετε χρήματα, ακίνητα ή άλλα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, προσέξτε οποιαδήποτε προγαμιαία συμφωνία, ιδιαίτερα εάν ο υποψήφιος σύντροφος σας δεν έχει την ίδια κοινωνική θέση με σας.
Ωροσκόπος ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Φαίνεται να προσελκύετε συντρόφους που είναι από άλλες χώρες, ή έχουν σχέση με το εξωτερικό ή των οποίων η ανατροφή και οι εμπειρίες της ζωής είναι σε αντίθεση με τις δικές σας. Μπορεί ακόμη και να προτιμήσετε έναν σύντροφο που ταξιδεύει, η, είναι μακριά από το σπίτι πολλές ώρες. Δεν θέλετε κάποιον που απαιτεί πάρα πολύ «συντροφικότητα» ή που «σας πνίγει» με την αγάπη ή την υπερβολική προσοχή του.
Είστε απρόθυμοι να είστε εγκλωβισμένοι στον γάμο. Οι περισσότεροι από σας παντρεύονται αργότερα. Θα απαιτήσετε την ελευθερία σας και την ευελιξία σας. Ευτυχώς, θα προσελκύσετε έναν σύντροφο ο οποίος συμμερίζεται αυτήν την ανάγκη σας για ελευθερία. Θα απολαύσετε κάποιον που του αρέσει να ταξιδεύει συχνά μαζί σας. Μια καλή αίσθηση του χιούμορ είναι ένα πολύ μεγάλο συν. Ο γάμος έρχεται συνήθως λόγω της ανάγκης σας για συντροφικότητα, περισσότερο από την ανάγκη για το σεξ, τη μητρότητα, ή την ασφάλεια. Αναζητάτε την ποιότητα από το γάμο και έλκεστε από έναν σύντροφο που είναι πολύ ανεξάρτητος και ελεύθερος.
Οποιαδήποτε προσπάθεια για να ελέγξετε το παρελθόν του συντρόφου σας δεν είναι μόνο σοφή, αλλά είναι απολύτως απαραίτητη. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι μπορούν να καλύψουν τα λάθη του παρελθόντος και έτσι να φαίνονται πιο καλοί από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Να είστε πάντα σε επιφυλακή για οτιδήποτε σας λένε.
Ωροσκόπος ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Το να επιλέξετε το ιδανικό σύντροφο σας μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο, και μπορεί να περιμένετε περισσότερο. Προσελκύετε έναν σύντροφο που οι άλλοι ενδεχομένως θα τον θεωρούν ως «συναισθηματικά ψυχρό». Θέλετε να παντρευτείτε μόνο εάν πιστεύετε ότι αυτή η ένωση θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Θέλετε και χρειάζεστε έναν πρακτικό, και προσγειωμένο σύντροφο που θα εργαστεί σκληρά για να σας εξασφαλίσει τα πάντα… Το καλό σεξ είναι ίσως πολύ πιο σημαντικό από τον ρομαντισμό. Η αξιοπιστία και η υλική επιτυχία είναι πιο σημαντική από την καλή εμφάνιση, τον αισθησιασμό – ή ακόμα και την ηλικία.
Υπάρχει έλξη σε έναν σύντροφο με πειθαρχία που θα σας δώσει το χρυσό κλειδί για να είστε δυνατοί και για να κερδίσετε κάποια αναγνώριση στη ζωή. Οι σοβαροί τύποι έχουν ισχυρή επιρροή σε σας, το πρότυπο της πατρικής (για τις γυναίκες) ή μητρικής (για τους άντρες) φιγούρας, οι οποίοι είναι εκεί για να σας δώσουν μια σταθερή βάση, και να είναι υποστηρικτικοί και υπεύθυνοι. Έχετε σύνεση και αυτοσυγκράτηση στο θέμα του γάμου και όχι παρορμητισμό. Υπάρχει μια τάση να νιώσετε να περιορίζεστε από τα καθήκοντα του γάμου.
Προσέξτε για πιθανούς συντρόφους που είναι αρνητικοί και που με τον καιρό θα μπορούσαν να σας κάνουν να μη βλέπετε τίποτα καλό σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Δεν θέλετε να ζείτε σε ένα κλίμα πλήρους κατήφειας. Να ελέγχετε προσεκτικά τις οποιεσδήποτε προτάσεις για επενδύσεις ή επιχειρηματικές δραστηριότητες από τον μελλοντικό σας σύντροφο, ειδικά αν δουλεύετε γιαυτόν χωρίς μισθό εκτός κι αν προστατεύεστε νομικά.
Ωροσκόπος ΛΕΩΝ
 
Είτε σας αρέσει είτε όχι, φαίνεται να σας προσελκύσουν σύντροφοι, οι οποίοι είναι «ασυνήθιστοι». Δεν μπορείτε να είστε με κάποιον που είναι μονόχνωτος και πρέπει να μπορεί να σας τονώσει ψυχικά. Είναι πιο σημαντικό να δημιουργηθεί πρώτα μια στερεή φιλία, πριν να παντρευτείτε. Εάν συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, συλλόγους και κοινωνικές οργανώσεις, θα σας τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή.
Μια άριστη ψυχική επαφή είναι εξαιρετικής σημασίας για σας. Επηρεάζεστε από τους άλλους με τους οποίους έρχεστε ξαφνικά σε επαφή. Ο σύντροφος σας μπορεί να δράσει ως καταλύτης για σας και να σας φέρει σε επαφή με ασυνήθιστα γεγονότα και καταστάσεις. Θέλετε έναν σύντροφο που πάνω απ όλα θα είναι πρώτα φίλος, και η πιο γόνιμη σχέση για σας είναι αυτή που δεν περιορίζει την ελευθερία σας, καθώς και εκείνη στην οποία οι δυο σας δεν είστε τόσο απαιτητικοί ο ένας από τον άλλο. Είστε διατεθειμένοι να επιλέξετε έναν σύντροφο ο οποίος, όπως και εσείς, είναι πολύ ατομιστής και ανεξάρτητος. Είστε όμως δεμένοι με τον σύντροφο σας, αν και μπορείτε να επιμένετε στη διατήρηση της προσωπικής ελευθερίας σας. Θέλετε να κάνετε ό, τι θέλετε, όταν το θέλετε. Αυτή η θέση του Ωροσκόπου δεν προσφέρεται πολύ για γάμο αν δεν μπορείτε να βρείτε έναν ανεξάρτητο σύντροφο που μπορεί να προσαρμοστεί στο ύφος σας και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να επιτευχθεί αμοιβαία κατανόηση.
Προσέξτε την επικοινωνία μεταξύ σας, πριν να πάρετε μια απόφαση. Κοιτάξτε και διώξτε όλους εκείνους των οποίων οι ενέργειες μπορούν να φαίνονται περίεργες και παράξενες. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με εκείνους που συχνά ασχολούνται με τα προβλήματα ή τα συμφέροντα των φίλων τους στο βαθμό που εσείς νιώθετε ότι η σχέση σας είναι παραμελημένη. Είναι βέβαιο ότι θα μάθετε από νωρίς, αν το ενδιαφέρον τους περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από μια διανοητική σχέση… Η σεξουαλική συμβατότητα δεν θα πρέπει να αγνοηθεί, αν επιθυμείτε η σχέση να διαρκέσει.
Ωροσκόπος ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Προσελκύετε και προτιμάτε συντρόφους που είναι ευαίσθητοι, πολύ στοργικοί, και κυρίως παθητικοί. Είναι πιθανό να έχουν καλλιτεχνική κλίση ή ακόμη να είναι καλλιτέχνες. Είναι πολύ ρομαντικοί, και απολαμβάνετε τη διάθεση τους να σας λατρεύουν και να σας λένε ωραία λόγια. Μπορεί να έχετε ένα ειδικό ενδιαφέρον για αυτούς που είναι σωματικά ελκυστικοί, ιδιαίτερα αν έχουν έντονα μάτια, σκούρα μαλλιά και μεγάλες βλεφαρίδες.
Είναι απαραίτητο για σας να βρείτε ένα συμπαθητικό σύντροφο που θα απαλύνει τα νεύρα σας και θα συμπάσχει μαζί σας στα προβλήματα σας. Όταν σας συμπαραστέκονται, είστε πρόθυμοι να κάνετε θυσίες προς όφελος του συντρόφου σας. Συχνά τείνετε προς γάμο με έναν σύντροφο που έχει διαφορετικό χαρακτήρα από τον δικό σας. Αντί για ένα πρακτικό, η λογικό πρόσωπο όπως εσείς, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον πολύ διαισθητικό και με όραμα που σας βοηθάει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας σε νέους τομείς. Μερικές φορές, προτιμάτε την εργένικη ζωή. Μπορεί να έχετε έναν έμφυτο φόβο των σχέσεων, έναν φόβο απογοήτευσης, ότι ποτέ δεν θα μπορέσετε να βρείτε το ιδανικό σας. Όμως, υπάρχει δυσκολία που μπορεί να βιωθεί στο πλαίσιο του γάμου.
Προσέξτε για τα άτομα των οποίων οι στόχοι δεν φαίνεται να είναι απτοί ή υλικοί και βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Η αγάπη από μόνη της δεν θα πληρώσει τους λογαριασμούς!!! Αποφύγετε τον τύπο που φαίνεται να έχει παρελθόν και δεν δείχνει αξιοπιστία. Να είστε διπλά σίγουροι πως δεν είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικά, αλκοόλ ή άλλες επιβλαβείς ουσίες ή συνήθειες. Προσέξτε οποιονδήποτε φαίνεται ότι αδυνατεί να λάβει θέση ή να έχει άποψη, ή που φαίνεται ότι στερείται δυναμισμού σε όλα. Εάν δεν μπορείτε να τον αποδεχθείτε έτσι όπως είναι, δεν νομίζω ότι θα μπορέσετε να τον αλλάξετε.
Ωροσκόπος ΖΥΓΟΣ
 
Έχετε την τάση να έλκετε έναν σύντροφο που έχει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και είναι ικανός να οδηγήσει την σχέση σας. Προτιμάτε εσείς οι ίδιοι να επιλέξετε τον σύντροφο σας παρά να σας επιλέξει. Είστε επιρρεπείς σε πρώιμο γάμο, και θα κάνατε μια άλλη σχέση αμέσως, αν η προηγούμενη τελειώσει, για οποιοδήποτε λόγο.
Προσέξτε τους μελλοντικούς συντρόφους που επιχειρούν να πιέσουν τα πράγματα σε σημείο να αισθάνεστε άβολα. Εξαρτάστε από τους άλλους και δεν λαμβάνετε πρωτοβουλίες. Θέλετε να κυριαρχήσετε κι αυτό δεν είναι καλό για τις σχέσεις σας. Αντιδράτε στον έλεγχο κι αυτό σας οδηγεί σε αγώνες και επιθετικές ενέργειες. Προσελκύεστε από συντρόφους που είναι ενεργητικοί, επιθετικοί, σεξουαλικοί, καινοτόμοι και πρωτοποριακοί. Είναι ίσως καλό για σας να έχετε έναν σύντροφο που δεν θα αποθαρρυνθεί από τα εμπόδια. Κάποιον που να αγωνίζεται για σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να κυριαρχήσει. Όλως περιέργως, όσο αγαπάτε την αρμονία και την ειρήνη, οι συγκρούσεις μπορεί να υπάρχουν σε πολλές από τις σχέσεις σας, ίσως και το γάμο σας. . Όταν η αίσθηση της δικαιοσύνης προσβάλλεται, αντιδράτε έντονα. Έχετε μια αγάπη για την ειρήνη και την αρμονία, αλλά όταν έχετε πρόβλημα με τον σύντροφο σας, θα βρείτε έναν τρόπο να αντιδράσετε. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά κάποιος μαζί σας, πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για ενδείξεις καταχρηστικών τάσεων. Μην αγνοείτε τις αρνητικές ενδείξεις του συντρόφου σας ακόμα κι αν δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Ποτέ μην χάσετε το δικαίωμα σας για τον προσδιορισμό του τι είναι αποδεκτή συμπεριφορά και τι δεν είναι. Εξετάστε προσεκτικά τον υποψήφιο σύντροφο σας αν φαίνεται απρόθυμος να συζητήσει το παρελθόν του. Τελειώστε την σχέση αν σας φαίνεται ότι δεν πάει καλά.
Ωροσκόπος ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Μπορείτε να προσελκύσετε και να προτιμήσετε έναν σύντροφο ο οποίος είναι πολύ σεξουαλικός. Η καλή εμφάνιση μετράει πολύ για σας και μπορεί να αποκλείσετε ένα άτομο από την ζωή σας που δεν είναι τόσο ελκυστικός. Εκτός από μια αισθησιακή εμφάνιση, επιθυμείτε να είναι σε καλή κατάσταση υγείας. Επιθυμείτε έναν σύντροφο πρακτικό και με οικονομική άνεση. Το να είναι τα οικονομικά του σε καλή κατάσταση ή τουλάχιστον άνω του μετρίου είναι ένα μεγάλο συν για σας.
Έχετε μια ευχάριστη διάθεση για να δημιουργείτε ένα αισθησιακό κλίμα στις σχέσεις σας. Ελέγχεστε ή επηρεάζεστε από τον σύντροφο σας. Συχνά, ο γάμος σας αποφέρει υλικά οφέλη. Είστε πιστοί, αλλά ζηλιάρηδες, συντηρητικοί και πολύ επιλεκτικοί στην επιλογή ενός συντρόφου. Μόλις παντρευτείτε, ο γάμος σας συνήθως είναι σταθερός, αν και μερικές φορές θυελλώδης. Υπάρχει πολύ πείσμα τόσο σε εσάς όσο και στο σύντροφο σας. Ψάχνετε για ένα σύζυγο που να εκφράζει τις ιδιότητες του Ταύρου. Χαλαρός ως ένα σημείο, αλλά σταθερός και μερικές φορές πεισματάρης. Ο γάμος γίνεται από αγάπη, αλλά μερικές υλικές πολυτέλειες θα βοηθήσουν να γίνει η ένωση με επιτυχία.
Να είστε δύσπιστοι όσον αφορά εκείνους που πρεσβεύουν τον πλούτο και δεν μπορούν πραγματικά να το τεκμηριώσουν, ή αυτούς που υπόσχονται πράγματα που ποτέ δεν θα δώσουν. Να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι με οποιονδήποτε ο οποίος έχει υπερβολική εμμονή με την προσωπική σεξουαλική του ικανοποίηση και την θεωρεί ότι παίζει πρωταρχικό ρόλο στην σχέση βάζοντας στην άκρη άλλα ζητήματα εξίσου σημαντικά για μια επιτυχημένη ένωση. Μια παρατεταμένη χρονική περίοδος φλερτ θα σας δώσει το χρόνο να δείτε κάποια αρνητικά σημάδια τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν.
Ωροσκόπος ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Μια χαρούμενη και νεανική συμπεριφορά είναι σημαντική κατά την επιλογή του συντρόφου σας. Επιθυμείτε έναν σύντροφο ο οποίος να είναι έξυπνος και επικοινωνιακός. Η ψυχική και εγκεφαλική επαφή είναι απαραίτητη για έναν καλό γάμο. Το καλό σεξ είναι σημαντικό για σας, αλλά δεν θα απολαύσετε πραγματικά μια σχέση, εάν δεν μπορείτε να διασκεδάσετε και να κάνετε εγκεφαλικά παιχνίδια. Θα εκτιμούσατε έναν σύντροφο ο οποίος να είναι ευέλικτος και ευπροσάρμοστος, καθώς και ταλαντούχος σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Θέλετε κάποιον που μπορεί να συζητήσει για την πολιτική, αλλά και να μπορεί να επιδιορθώσει και την πρίζα…
Θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τυχόν διαφορές που θα μπορούσαν να σας κρατήσουν χώρια προσπαθώντας να επικοινωνήσετε. Ο ιδανικός σύντροφος για σας πρέπει να είναι χαρούμενος, να έχει ετοιμότητα πνεύματος, και επιχειρήματα και πάντα να είναι διασκεδαστικός. Έχετε ανάγκη για ευελιξία και ποικιλομορφία στις σχέσεις. Πρέπει να έχετε έναν σύντροφο ο οποίος να είναι ευφυής και να μοιράζεται τα ενδιαφέροντα σας. Ο γάμος σας γίνεται καλύτερος όταν ο σύντροφος σας δεν είναι τόσο εκδηλωτικός και απαιτητικός. Η νευρικότητα προκαλεί περιόδους ευερεθιστότητας στη σχέση σας, αλλά αυτές οι περίοδοι συνήθως περνούν γρήγορα. Ο σύντροφος σας θα πρέπει να είναι ενεργητικός και γεμάτος ιδέες, απασχολημένος αρκετά στη ζωή του για να αφήσει και σε σας το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεστε.
Προσοχή σε όσους είναι υπερβολικά «ευέλικτοι» και σε αυτούς που έχουν πετύχει επαγγελματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα .Να τους αποφεύγετε. Ενώ σας αρέσει ο παιδικός τρόπος συμπεριφοράς του συντρόφου σας, πως θα συμπεριφερθείτε αργότερα στα παιδιά σας τα οποία θα χρειάζονται την προσοχή σας… Προσέξτε οποιαδήποτε δείγματα απογοήτευσης ή απιστίας.
Ωροσκόπος ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ανεξάρτητα αν ενδιαφέρεστε για την οικογένεια ή όχι, έχετε την τάση να αναζητείτε και να προσελκύετε έναν «πατρικό (για τις γυναίκες) ή μητρικό (για τους άντρες)» τύπο συντρόφου. Η σταθερότητα είναι σημαντική για σας και έχετε μια βαθιά τάση να δίνετε προσοχή σε άτομα που μπορούν να προσφέρουν πραγματική ασφάλεια και προστασία. Ένα άτομο που κατέχει ήδη ένα σπίτι ή δείχνει έντονο ενδιαφέρον (και υπόσχεται) για την απόκτηση ενός σπιτιού θα το επιλέξετε από αυτόν που το στερείτε.
Επιθυμείτε έναν σύντροφο που είναι ευαίσθητος, συναισθηματικά δεκτικός και λίγο «κτητικός» απέναντι σας. Κάποιος που του αρέσει να μένει πολλές ώρες στο σπίτι μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας. Επιδιώκετε έναν βαθύ συναισθηματικό σύνδεσμο με τον σύντροφο σας. Ο σύντροφος σας εξαρτάται από εσάς πολύ συναισθηματικά. Είναι ευσυγκίνητος, συναισθηματικός και ευάλωτος. Αλλά μπορεί επίσης να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές των συναισθημάτων, από ακραία ευαισθησία, ως και κατήφεια. Έτσι προσελκύετε κάποιον που είναι ευμετάβλητος και η σχέση σας μαζί του έχει συναισθηματικές αλλαγές. Ο γάμος μπορεί να καλύψει τις βαθιές συναισθηματικές ανάγκες και για τους δυο σας. Είστε πολύ πιστοί, και ενώ μπορεί να υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις στο γάμο, όσο περνάει ο καιρός, δένεστε περισσότερο μεταξύ σας.
Προσοχή σε όσους, αντί συντρόφου, φαίνεται να ψάχνουν για ένα «πατρικό ή μητρικό» πρότυπο για να τους φροντίζει. Επίσης, προσέξτε για αυτούς που μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για το σπίτι σας ή την ιδιοκτησία σας ή τα χρήματα σας από το ρομαντισμό και την αγάπη. Για να γνωρίσετε τα κίνητρα τους, και να διαπιστώσετε πόσο ευαίσθητοι είναι, πείτε ή κάντε κάτι που θα πειράξει τα συναισθήματα τους. Κοιτάξτε πώς συμπεριφέρονται όταν έχει πανσέληνο
Ωροσκόπος ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Τείνετε να προσελκύετε συντρόφους οι οποίοι διαθέτουν ένα συγκεκριμένο ταλέντο, ή έχουν καλλιτεχνικές τάσεις. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, θα αναζητήσετε το «παιδί» που κρύβεται μέσα τους, την σπίθα της νεανικότητας που είναι τόσο αναζωογονητική για σας. Προτιμάτε κάποιον που δεν είναι μόνο ένας καλός εραστής, αλλά ο οποίος επίσης μπορεί να κάνει τον έρωτα και την αγάπη πραγματική διασκέδαση. Ένα ενδιαφέρον για τον αθλητισμό μπορεί επίσης να αποτελέσει πλεονέκτημα. Ο σύντροφος σας είναι δυναμικός, δραματικός, ισχυρός, και ζωτικής σημασίας για σας. Παραδόξως, επιδιώκετε έναν σύντροφο που είναι η αντανάκλαση του εγώ σας και έχει το αίσθημα της αυτοεκτίμησης.
Υπάρχει η πιθανότητα μιας αρνητικής δύναμης για εξουσία, και οι δύο τείνετε να κυριαρχήσετε ο ένας στον άλλον. Έχετε την τάση να παντρευτείτε από αγάπη, αλλά ενδιαφέρεστε επίσης για το κοινωνικό κύρος του συντρόφου σας. Θα επιδιώξετε μια θέση «στον ήλιο»…., και οι προσπάθειες για να τον αλλάξετε είναι σίγουρο ότι θα αποτύχουν. Ο ιδανικός σύντροφος για σας είναι αυτός που μπορεί να διαχειρίζεται μια επιχείρηση, ή τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Υπάρχει η ανάγκη να αναλάβει αυτός τα ηνία της σχέσης, αφήνοντας σας ελεύθερους να εκφράσετε τις πνευματικές σας ικανότητες.
Μην επιτρέπετε στις επιθυμίες σας να κυριαρχήσουν και επιλέξετε έναν σύντροφο που το μόνο που θέλει από εσάς είναι μόνο να «περνάει καλά». Κοιτάξτε για ενδείξεις που δείχνουν ότι αγαπούν μόνο τον εαυτό τους, ή ότι έχουν εθιστεί σε τυχερά παιχνίδια, ή ότι είναι συναισθηματικά ανώριμοι. Μπορεί να είναι θαυμάσιοι ηθοποιοί και να παίζουν τέλεια τον ρόλο τους. Η καλή εμφάνιση και η γοητεία τους δεν πρέπει να υπερεκτιμάται.
Ωροσκόπος ΙΧΘΕΙΣ
 
Ο σύντροφος που θα σας εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει τις σημαντικότερες απαιτήσεις σας είναι, πάνω από οτιδήποτε άλλο, πρακτικός και προσγειωμένος. Θα πρέπει να είναι εργατικός ή σε μια σταθερή επιχείρηση ή επάγγελμα – και να μην φοβάται να δουλέψει σκληρά. Η λογική του είναι υποχρεωτικό να υπάρχει, όπως επίσης και μία ανώτερη μόρφωση. Διαφορετικά θα παντρευτείτε κάποιον άλλο ο οποίος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα «σέξι» ή ελκυστικός αλλά είναι πρακτικός. Ωστόσο, πρέπει να είναι και σεξουαλικός, πρόθυμος και ικανός να ικανοποιήσει τις ανάγκες της λίμπιντο σας. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο ο οποίος θα καλύψει την έλλειψη της αποτελεσματικότητας σας. Κάποιον που μπορεί να διαχειριστεί τις λεπτομέρειες, ενώ εσείς έχετε το όραμα.
Σαν ένα πολύ ιδεαλιστικό άτομο που είστε, σας ελκύει η πνευματικότητα του συντρόφου σας που θα σας εξισορροπήσει και θα συμβάλει στο να προσγειώσει τον ονειρικό σας κόσμο. Ο σύντροφος σας είναι εργατικός και αποτελεσματικός, και αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών και αυτό σας βοηθάει να ασχοληθείτε με τις πρακτικές σας υποθέσεις. Δεν είστε ιδιαίτερα εύκολο άτομο στο να ζει κανείς μαζί σας. Είναι ευεργετικό για σας, όταν συνδέεστε με έναν έξυπνο, αναλυτικό, και πραγματικά προσανατολισμένο σύντροφο.
Προσέξτε μην αρχίζει να εμφανίζει σημάδια ύπαρξης υπερβολικής αυστηρότητας ή και ιδιοτροπίας. Αυτά τα ελαττώματα θα επιδεινωθούν με τον καιρό, και μπορεί να κάνουν τη ζωή σας άθλια. Να φοβάστε αυτούς που έχουν μανία με την καθαριότητα, τους υποχόνδριους, και τους παράλογα εργασιομανείς. Προσέξτε αυτούς που έχουν μια διαταραγμένη επαγγελματική ζωή. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς αγαπούν μόνο την δουλειά τους και όχι εσάς…
ΠΗΓΗ: Oroskopos.tv