Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Τα τελευταία γεγονότα σε έχουν κάνει να νιώθεις και ενθουσιασμένη και απογοητευμένη μαζί! Ασύμφορο; Φυσικά! Αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ταύρος

Πολλοί από τους στόχους που έχεις θέσει βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτό σε κάνει να νιώθεις μια ικανοποίηση! Γνωρίζεις καινούριο κόσμο και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση!

Δίδυμοι

Η επαγγελματική επιβεβαίωση έρχεται!! Θα ανταμειφθούν οι κόποι σου επιτέλους! Έχεις το κατάλληλο κίνητρο για να ανέβεις ψηλά! Τώρα είναι η ευκαιρία σου και πρέπει να το εκμεταλλευτείς!

Καρκίνος

Η επιτυχία έρχεται σε όλα τα επίπεδα! Και εσύ νιώθεις απλά υπέροχα! Το μόνο κακό είναι ότι έχεις μια καχυποψία για όλα αυτά που συμβαίνουν και φοβάσαι μήπως κάτι πάει στραβά.

Λέων

Σκληρή δουλειά, ενθουσιασμός και αφοσίωση είναι οι λέξεις κλειδιά για να έχεις τη σίγουρη επιτυχία!Νέες ευκαιρίες εμφανίζονται στο προσκήνιο! Η δημιουργικότητά σου είναι στο peak της!

Παρθένος

Οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου σε ότι και να περνάς και ανησυχούν για εσένα. Δεν είσαι και στα καλύτερα σου. Αλλά αν δεν προσπαθήσεις και εσύ λίγο τότε μην περιμένεις κάποια τρελή αλλαγή! Γι΄αυτό άλλαξε στάση!

Ζυγός

Νιώθεις δυνατή και το πας καλά! Αρχίζει και στρώνει η κατάσταση στη ζωή σου! Παίρνεις τα πάνω σου και αυτό φαίνεται. Αποπνέεις άλλο αέρα και αυτοπεποίθηση!

Σκορπιός

Η επιτυχία που έχεις σημειώσει τον τελευταίο καιρό σε έχει κάνει να θέλεις να αγοράσεις ότι υπάρχει στην αγορά! Δεν σε πτοεί η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή γενικότερα γιατί είσαι στο κόσμο σου!

Τοξότης

Είσαι σε συναισθηματικό ντελίριο σήμερα! Το μυαλό σου κατεβάζει χίλιες ιδέες! Πρόσεξε όμως γιατί δεν γίνονται όλες να υλοποιηθούν! Και επίσης μην έχεις extra αυτοπεποίθηση δεν θα σου βγει σε καλό. Πάτα γερά στη γη!

Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα είναι το πιο busy που μπορείς να έχεις. Και δεν σε χαλάει καθόλου! Διότι αυτό είναι που θέλεις. Να βρίσκεσαι σε δημιουργικότητα non stop! Μην ανησυχείς αν δεν έχεις χρόνο να δεις τους φίλους σου.

Υδροχόος

Νιώθεις ευτυχισμένη αυτή την περίοδο και γιατί να το κρύψεις; Αφού πάνε όλα καλά στη ζωή σου! Απλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρεκτραπείς όπως συνηθίζεις κάθε φορά!

Ιχθύες 

Μην απογοητεύεσαι όταν αυτό που έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου δεν γίνεται. Διότι νέα πράγματα έρχονται και θα κάνεις νέα σχέδια που θα υλοποιηθούν στα σίγουρα! Μην αφήσεις πραγματικά τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση και να σου ρίξει το ηθικό.