Ο Σεπτέμβριος έρχεται υποσχόμενος αλλαγές που θα έχουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή μας. Η καθημερινότητα αλλάζει ραγδαία καθώς γεγονότα που έρχονται και μας ξαφνιάζουν μπορούν να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τις συνήθειες και τη δουλειά μας. 

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 μαζί με την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε νέες προτάσεις στον εργασιακό χώρο. Νέα βήματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για εμάς καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα μας οδηγούν σε φωτεινά μονοπάτια στη ζωή μας. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον επαγγελματικό χώρο δίνεται η ευκαιρία για την αποθέωση και την εκτόξευση στην κορυφή αρκεί να είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε το ρίσκο που θα μας απογειώσει.

Στις 10.09 του η Αφροδίτη από τον Σκορπιό δεν μας επιτρέπει να ηρεμήσουμε στην προσωπική μας ζωή. Οι φόβοι και οι ανασφάλειές εντείνονται και είναι πιθανό να δημιουργήσουν κόντρες και σκηνές ζηλοτυπίας. Είναι εύκολο να σπαταλήσουμε την ενέργειά μας σε αμφιβολίες και καχυποψία προκαλώντας στην προσωπική μας ζωή. Ενστικτωδώς μπορούμε να κινηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να απογειώσουμε το πάθος, τον αισθησιασμό, την ανάγκη να βιώσουμε έντονες στιγμές με τον άνθρωπό μας.

Στις 15.09 ο Άρης περνάει στον Ζυγό, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Η επιθυμία να κινηθούμε με δυναμισμό περιορίζεται ιδιαίτερα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Θέλουμε να έχουμε την αποδοχή των γύρω μας, όμως οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να οδηγήσουν σε εμπλοκές προσώπων και αναστάτωση που θα έχει σημαντικό κόστος για τις καθοριστικές σχέσεις της ζωής μας. Ο ανταγωνισμός και η ζηλοφθονία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας για να αποφύγουμε σκληρές καταστάσεις που θα τραυματίσουν αισθηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Στις 21.09 η πανσέληνος στον άξονα Παρθένο – Ιχθύων επηρεάζει κυρίως τους γεννημένος στις τελευταίες μέρες του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που μας προκαλούν συναισθηματική φόρτιση λειτουργώντας με πρακτικότητα, ρεαλισμό και υπευθυνότητα. Ευαισθησία και ενσυναίσθηση μας συντροφεύουν σε νέες ενασχολήσεις που αφορούν την ψυχολογία, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, ότι ανακουφίζει την ψυχή μας.

Την φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 22.09 με την ημέρα και την νύχτα να βρίσκονται σε απόλυτη ισοπαλία. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σηματοδοτεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας για αυτό και θα σταθούμε σε αυτό το σημαντικό τομέα της ζωής μας. Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα σε όλα τα επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρήσεις που θα αφήσουν ανικανοποίητους, για αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε την ισότητα και την ισοτιμία σε σχέσεις που είναι κομβικές για εμάς. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα θα μας φέρουν πιο κοντά σε νέα πρόσωπα καθώς το φλερτ και η ανάγκη για διασκέδαση είναι εντονότατα.

Στις 27.09 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό καλώντας μας να εμβαθύνουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν μπορεί να μας απασχολήσουν, ας αδράξουμε την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να σκεφτούμε με σοβαρότητα ότι μας απασχολεί. Προσοχή, είναι απαραίτητο να μείνουμε μακριά από σημαντική συζητήσεις γιατί τα συμπεράσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα και οι παρεξηγήσεις θα δονήσουν την ατμόσφαιρα.

Ζώδια του μήνα Σεπτεμβρίου του 2021:

Κριός

Κριέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να ασχοληθείς ξανά με τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, τα εργασιακά θέματα, καθώς και κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες μπορεί να άφησες πίσω για χάρη του καλοκαιριού. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 μπορεί να δημιουργήσει ένα διαφορετικό κλίμα σε μία εργασιακή υπόθεση το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξη της. Ακόμα φαίνεται πως θα υπάρξουν νέες «συμμαχίες» με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον κάτι το οποίο θα σου προσφέρει ψυχική ανάταση. Στις 15/9 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα σε μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία τα οποία ενδεχομένως να ξεκινήσουν από μία παρεξήγηση.

Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους καταστάσεις μιας και η θέση του Άρη απέναντί σου, μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κάνει ακόμα και μία μικρή παρανόηση να αποτελέσει αιτία έντασης. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στρέφει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον σου μέσα σε αυτό το μήνα σε θέματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα και δείχνει πως τότε θα υπάρξουν πολύ καλές συγκυρίες για να διευθετήσεις όσα σε κούρασαν και σου δημιούργησαν βάρος καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις 22/9 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στρέφει το ενδιαφέρον σου στους «άλλους», σε αγαπημένα σου πρόσωπα, σε συνεργάτες σου και σε σχέσεις που έχεις επενδύσει. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι για το Σεπτέμβριο είναι να προσπαθήσεις να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις μέχρι και την Πανσέληνο καθώς μετά και συγκεκριμένα στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα, ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξουν αρκετές αφορμές οι οποίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 φέρνει ξαφνικές συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και ένα νέο φλερτ. Από τα μέσα του μήνα και μετά οι προτεραιότητές σου μπορεί να αλλάξουν -έστω και προσωρινά- καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως ζητήματα της καθημερινότητας καθώς και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη δουλειά θα αρχίσουν να σε απασχολούν ολοένα και περισσότερο.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εξακολουθήσεις να αφιερώνεις χρόνο στη διευθέτηση αισθηματικών υποθέσεων, όμως και τα ζητήματα της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή έως και πολύ αισθητή την παρουσία τους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δημιουργεί μία ρομαντική ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα παίρνουν τον πρώτο ρόλο. Μέχρι και την Πανσέληνο φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν θετικές αλλαγές σε κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, καθώς θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν μία προσωπική σχέση. Στις 22/9 την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται πως θα επιστρέψεις δριμύτερος σε ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία μπορεί να σου είχαν δώσει μία μικρή γεύση κατά τα μέσα του μήνα. Από τις 27/9 και μετά που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές λεπτομέρειες συναντήσεων, στις συζητήσεις που θα έχεις και σε θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να έχει απαιτήσεις από εσένα -ιδιαίτερα όσον αφορά οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι- όμως από την άλλη φαίνεται πως θα έχει και κάποια δώρα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και η ευνοϊκή όψη που θα σχηματίζει με το Δία μέχρι και τις 9/9 μπορεί να φέρει μία πολύ αξιόλογη γνωριμία ή να βοηθήσει στην εξέλιξη ενός φλερτ. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικογενειακό τομέα, καθώς φαίνεται πως ίσως χρειαστεί να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού. Οι λύσεις είναι κάτι παραπάνω από πιθανές υπό την επήρεια αυτής της νέας Σελήνης για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες για μετά, καθώς το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις οτιδήποτε θέλεις.

Στις 15/9 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν, διαφορετικά η καθημερινότητα μπορεί να σου φαίνεται δυσβάσταχτη. Η ενασχόληση έστω και για μερικές ώρες μέσα στην εβδομάδα με ένα αγαπημένο σου χόμπι ή μία αθλητική δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ηθικόν ακμαιότατον! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες φαίνεται πως θα συνεχίσουν να σε απασχολούν μέχρι και το τέλος του μήνα. Προσπάθησε να διευθετήσεις υποθέσεις που είναι σημαντικές για εσένα μέχρι και τις 21/9 καθώς προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9, κάτι που δείχνει πως η συνεννόηση με τους άλλους και η διευθέτηση των θεμάτων που σε απασχολούν μπορεί να αποκτήσουν ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με ευκαιρίες για εσένα ιδιαίτερα αν ασχολείσαι σε επαγγελματικό επίπεδο με τις δημόσιες σχέσεις ή αν η δουλειά σου απαιτεί επαφή με αρκετό κόσμο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 ενισχύει φιλικές, προσωπικές, κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις και διευρύνει ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο. Ενώ ο μήνας φαίνεται πως θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακά κατά το δεύτερο μισό του δηλαδή μετά τις 15/9 θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις επαφές που θα έχεις με τους άλλους, καθώς φαίνεται πως κάποιες από αυτές μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που μεταφράζεται ως αυξημένη ένταση και εκνευρισμό κατά την επαφή σου με τους άλλους. Δώσε προσοχή σε οικογενειακές υποχρεώσεις και υποθέσεις που αφορούν αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δώσουν μία πολύ καλή αφορμή για να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό υπόβαθρο για συναντήσεις οι οποίες θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου και θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί εσωστρέφεια κάτι που θα σε κάνει να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να μείνεις στο σπίτι παρέα με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Στις 27/9 ο Ερμής πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες «αναδρομές» σε οικογενειακές υποθέσεις και θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

Λέων

Λέων μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν αυτό τον τομέα, αρκεί βέβαια και εσύ να το θέλεις! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φέρει μία πολύ καλή συγκυρία για μία οικονομική σου υπόθεση ή για το οικονομικό σκέλος ενός επαγγελματικού σου ζητήματος. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού έως και τις 9/9 θα βοηθά ιδιαίτερα και τον οικονομικό τομέα αλλά και τη ψυχολογία σου και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο εκείνες τις ημέρες. Στις 15/9 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίες χρειάζονται προσοχή προκειμένου να μην εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις. Είναι γεγονός πως η νέα θέση του Άρη δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συναναστροφές με τους άλλους αλλά και στις μετακινήσεις σου, καθώς θα υπάρχει μία διάχυτη τάση βιασύνης.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 θα φέρει στο προσκήνιο για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα ένα συγκεκριμένο οικονομικό ζήτημα, όμως μαζί με αυτό είναι πιθανό να έρθουν και οι κατάλληλοι συγκυρίες που θα σε βοηθήσουν να το διευθετήσεις. Θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο όπως δανειακές συμβάσεις, δάνεια, εφορία, ασφάλειες θα βρεθούν σε προτεραιότητα προς το τέλος του μήνα. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να εξομαλύνει την κατάσταση που ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει ο Άρης σε κάποιες προσωπικές ή συγγενικές σχέσεις, όμως αυτό θα γίνει περισσότερο εμφανές από τις αρχές του επόμενου μήνα. Στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και από τη μία μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συνεννόηση σου με τους άλλους. Από την άλλη όμως θα βοηθήσει να διευθετηθούν θέματα που ήδη υπάρχουν και αφορούν αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενικά σου πρόσωπα.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρωταγωνιστήσεις καθώς φαίνεται πως θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο των εξελίξεων. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 στο ζώδιό σου δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε μία προσωπική ή μία επαγγελματική σχέση. Η θετική όψη που θα σχηματίσει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο συνηγορεί για ευχάριστες ειδήσεις οι οποίες ενδεχομένως να έρχονται από μακριά. Αν ψάχνεις ένα τρόπο για να ανοίξεις τα φτερά σου στο εξωτερικό αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα έχει ευχάριστα νέα για εσένα. Στις 15/9 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση και συναισθηματική ανησυχία. Προσπάθησε να μην αφήσεις υποθέσεις του παρελθόντος να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις κινήσεις σου στο παρόν ή να σε γυρίσουν πίσω σε θέματα τα οποία έχουν κλείσει.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9 στον άξονα σου (Παρθένου – ιχθύων) έρχεται για να κλείσει κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες φαίνεται πως αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με αγαπημένα σου πρόσωπα το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/9 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού φωτίζει θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Αν υπάρξουν συζητήσεις για μία νέα οικονομική συμφωνία θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτές. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9, κάτι που δείχνει πως κάποια πράγματα που θα συζητηθούν τώρα, στην πορεία ενδεχομένως να αλλάξουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος έρχεται με δώρα για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν όψεις οι οποίες θα ευνοήσουν πάρα πολύ το ζώδιό σου και θα φέρουν ευκαιρίες ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο έως και τις 9/9 και το τρίγωνο που θα σχηματίζει στις αρχές του μήνα με το Δία από τον Υδροχόο δημιουργεί ευχάριστες καταστάσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες. Ένας νέος έρωτας, μία νέα σχέση πολύ πιθανόν και η απόκτηση ενός απογόνου βρίσκονται μέσα στα σενάρια αυτής της όψης. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 ενδεχομένως να σε γυρίσει πίσω σε κάποια ζητήματα του παρελθόντος, όμως είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν και κατά πόσο θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς ξανά μαζί τους. Η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα δημιουργήσει μία ευκολία στο να βρεις τρόπο και να διευθετήσεις πράγματα που μέχρι στιγμής μπορεί να σου δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα. 

Όσο πλησιάζουμε στα μέσα του μήνα θα παρατηρήσεις πως η ενέργειά σου θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 15/9 αλλάζει εντελώς το κλίμα, αυξάνει την ενέργεια σου -η οποία όμως χρειάζεται προσοχή- καθώς αν δεν τη διοχετεύσεις προς τη σωστή κατεύθυνση είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 σε προτρέπει να αφήσεις πίσω σου αρνητικές σκέψεις, βλαβερές συνήθειες και πράγματα τα οποία σου δημιουργούν στρες μέσα στην καθημερινότητά σου. Αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα εφικτό όμως φαίνεται πως θα βρεθεί τρόπος να τις περιορίσεις. Στις 22/9 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου κάτι που μεταφράζεται πως όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σου. Αυτό βέβαια έρχεται σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή (27/9) στο δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία αλλά και κάποιες επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τα κοινά, με μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι μέλος, με τους συναδέλφους σου, με τους «άλλους» σε γενικότερο πλαίσιο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 ανοίγει ένα νέο δρόμο διαχείρισης θεμάτων που αφορούν μία συλλογική προσπάθεια καθώς και θεμάτων με τα οποία έχεις ασχοληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν είτε σε φιλικές σχέσεις είτε σε μία νέα αισθηματική σχέση. Στα μέσα του μήνα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια πράγματα των οποίων η σκέψη θα σε κρατήσει πίσω, πιθανό να σου δημιουργήσει και κάποιες ανησυχίες οι οποίες όμως μπορεί να μην έχουν λόγω ύπαρξης.

Προσπάθησε να μην δίνεις τροφή σε αρνητικές σκέψεις και αρνητικά σενάρια, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει πολύ τη διάθεσή σου αυτό το μήνα. Στις 21/9 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων η οποία σε καλεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το ρόλο που έχεις μέσα σε μία ομάδα ή και κάποιες αποφάσεις που μπορεί να αφορούν την προσωπική σου ζωή. Μία ημέρα μετά στις 22/9 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να αφουγκράζεσαι τις ενδόμυχες σκέψεις σου και να μην αφήνεις αρνητικά σενάρια να σε παρασύρουν στο χορό τους. Ο μήνας κλείνει με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27/9 κάτι που δείχνει πως εκτός από τις «κλασσικές» παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει και παρασκήνιο σε κάποια ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος έρχεται με φόρα ιδιαίτερα για θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο. Μία νέα επαγγελματική αρχή ή μία ξαφνική απόφαση για αλλαγές στη δουλειά που βρίσκεσαι ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτής της νέας σελήνης. Η θετική της όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως με κάποιο τρόπο θα βγεις κερδισμένος από τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, αρκεί να μην είναι προϊόν παρόρμησης. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη μία θα σε βάλει στη διαδικασία να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο, με τους φίλους σου, να εμπλακείς σε συλλογικές δραστηριότητες και σε ομάδες, από την άλλη όμως αυτή ακριβώς η ενασχόληση μπορεί να δημιουργήσει και κάποια ένταση.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 κλείνει κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν στις αρχές του μήνα. Ο άξονας καριέρα-οικογένεια θα σε απασχολήσει αρκετά και προς το τέλος του μήνα και αυτή η Πανσέληνος δείχνει πως καλό θα ήταν να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν είτε στη δουλειά είτε σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Μία ημέρα μετά στις 22/9 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα ευνοήσει πολύ τη δουλειά μέσα σε ομάδες, την ενασχόληση σου με τα κοινά και την επαφή σου με τους άλλους. Βέβαια λόγω του ότι θα συναντήσει και τον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο ίσως να υπάρξουν κάποιες ημέρες εντάσεων μέχρι ο καθένας να βρει τη δική του «θέση» μέσα στα πράγματα. “Last but not least” για αυτό το μήνα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού η οποία θα ξεκινήσει στις 27/9 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις και έρχονται από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση για εσένα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα πρόσωπα που απαρτίζουν τον περίγυρο σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με πράγματα με τα οποία ενδεχομένως να μην έχεις καμία σχέση μέχρι τώρα! Το ξεκίνημα ενός μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, μιας επαγγελματικής πιστοποίησης, η αλλαγή θέσης στη δουλειά ή ακόμα και μία επαγγελματική πρόταση η οποία σχετίζεται με το εξωτερικό είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια για αυτό το μήνα. Από τις 15/9 και μετά λόγω του ότι ο Άρης τα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν θέματα αλλά και πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργούν εκνευρισμό και μία συνεχή ένταση.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 σε καλεί να πάρεις αποφάσεις και να δεις αν θα υλοποιήσεις κάποιες ιδέες οι οποίες φαίνεται πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις αρχές του μήνα. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού και η σύνοδος που θα έχει με τον Άρη δημιουργούν έντονη κινητικότητα σε θέματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να είναι περισσότερο πιεστικό όμως αν δουλέψεις βάσει ενός οργανογράμματος δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και μπορεί να επαναφέρει μία συζήτηση που είχε μείνει στον πάγο και αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο όποιος σε καλεί να επιστρέψεις στη βάση σου, στην καθημερινότητά σου και σε κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αφήσει πίσω σου το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/8 μπορεί να φέρει λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία φαίνεται πως είχαν πιέσει αρκετά. Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο πιθανόν να φέρει ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις που αφορούν τη δουλειά. Στα μέσα του μήνα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα τα οποία έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου εδώ και καιρό. Μία πιστοποίηση, ένα σεμινάριο ή ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 φέρνει κάποια παρελθοντικά ζητήματα στο προσκήνιο προκειμένου να σε ωθήσει να ασχοληθείς μαζί τους. Προσπάθησε να κρατηθείς μακριά από αρνητικές σκέψεις καθώς αυτές θα μπορούσαν να υπονομεύσουν κάθε τι που θέλεις να κάνεις. Μία ημέρα μετά στις 22/9 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένα νέο δρόμο είτε σε μία επαγγελματική είτε σε μία προσωπική υπόθεση. Αν και μπορεί να υπάρξουν δεδομένα τα οποία καταδεικνύουν αλλαγές, καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με αυτές, καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει είτε καθυστερήσεις είτε παρανοήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις και στις πρακτικές λεπτομέρειες αυτών καθώς και την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για να κλείσεις κάποια θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, να ανοίξεις τα φτερά σου, να κάνεις νέες γνωριμίες πολύ πιθανό να προχωρήσεις και σε μία νέα επαγγελματική συνεργασία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 και η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία η οποία θα σε ενθουσιάσει. Επίσης με αυτή τη νέα Σελήνη ευνοούνται ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το εξωτερικό και την εκπαίδευση. Στις 15/9 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εσωτερικό αναβρασμό και πολύ πιθανό να σε βάλουν σε ένα αέναο κύκλο σκέψεων. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από αρνητικά σενάρια καθώς αυτά θα υπονομεύσουν και τη διάθεσή σου αλλά και κάποιους στόχους σου.

Στις 21/9 με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) θα κληθείς να δεις την πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να αποφασίσεις για κάποιες από αυτές. Αν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία είχε δώσει αρνητικά δείγματα φαίνεται πως με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να κλείσει ο κύκλος της, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως θα ανοίξει ο δρόμος για να έρθει κάτι νέο. Στις 22/9 το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αφορούν και τρίτα πρόσωπα, προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις και να βγεις κερδισμένος από αυτό. Στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας στο προσκήνιο «εκκρεμότητες» του παρελθόντος είτε σε προσωπικά είτε σε αισθηματικά είτε σε οικονομικά θέματα.

πηγή: myastro