Βρισκόμαστε στον απόηχο της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιήθηκε στις 19.11 και διανύουμε το μεσοδιάστημα των Εκλείψεων με την ανάλογη ένταση. Παρ’ όλη την αίσθηση της ανασφάλειας που μπορεί να προκάλεσε η συγκεκριμένη Έκλειψη την αφήνουμε πίσω μας με αργούς ρυθμούς και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι μας εξελίσσει και μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με το πνεύμα και τη μόρφωση.

Ο ‘Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη στις 22.11 δίνοντας μας την ευκαιρία να βγούμε από την εσωστρέφεια. Η αισιοδοξία επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς μας βοηθά να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και φόβους της προηγούμενης περιόδου. Σημαντικό είναι για εμάς να στραφούμε στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς μέσα από συγκεκριμένες συναναστροφές αναδεικνύεται η ανάγκη για ενασχόληση με πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που μας ταιριάζουν. Παράλληλα πιθανό είναι να επικεντρωθούμε σε συνεργασίες και επαγγελματικές προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό καθώς ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τον δογματισμό και τον φανατισμό που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις. Οφείλουμε να είμαστε διαλλακτικοί στις απόψεις των άλλων και να κατανοούμε την δική τους οπτική γωνία. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια οδηγεί σε νύχτες απόλαυσης και σε νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν.

Στις 24.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, σε μία θέση που δεν του ταιριάζει απόλυτα. Ο Ερμής σε θέση αδυναμίας δεν μας βοηθά να συγκεντρωθούμε σε καθημερινές υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα. Μας ωθεί σε κυριολεκτικά και πραγματικά ταξίδια που μας ενισχύουν την διάθεση για γνώση. Σημαντικό είναι λοιπόν να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει ώστε να μην υπάρξουν λάθη που θα μας εκθέσουν. Προτάσεις για ταξίδια στην ύπαιθρο ή σε μακρινές χώρες μπορεί να προκύψουν που θα μας ενθουσιάσουν. Ας αξιοποιήσουμε τις επαφές μας με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για εμάς. Ζητήματα νομικής φύσεως και συμφωνίες που αφορούν τη διαφήμιση και το εμπόριο μπορούν να εξελιχθούν θετικότατα και να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από άγχη που μας ταλαιπώρησαν.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου μία φωτεινή εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη διάθεσή σου προς το καλύτερο και θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δημιουργώντας εξωστρέφεια, αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ! Η νέα θέση αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων συνηγορεί στο ότι ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτή μέσα από νέες γνωριμίες και επικοινωνία με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα έντονο κυρίως για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, κάτι που μπορεί να σε κούρασε και πρακτικά και συναισθηματικά. Η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει ευκαιρίες για να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου. Αυτές οι ημέρες χρειάζονται περισυλλογή και ενδοσκόπηση, καθώς θα σε βοηθήσουν να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να δεις τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα αυτό τον καιρό.

Δίδυμος

Δίδυμε μου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα δώσει έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δείχνει πως προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τώρα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για την εξέλιξη μιας σχέσης ή να προκύψουν συζητήσεις για μία νέα συνεργασία. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε συμφωνίες, διευθετήσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά στη συναναστροφή σου με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα όπως δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις τα οποία δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου και έτσι να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τα εντάξεις μέσα στις ημέρες σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 αλλά και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 24/11 δείχνουν πως αυτή θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα, η οποία θα φέρει αρκετή κινητικότητα συναντήσεις, συζητήσεις και δουλειές μέσα στην καθημερινότητά σου. Όσο περισσότερο ακολουθείς το πλάνο σου και δεν αφήνεις δουλειές για αργότερα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το διαμορφώσεις ανάλογα, σε περίπτωση που προκύψουν κάποιες έκτακτες ανάγκες.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα φαίνεται πως θα πάρεις ανάσα από το εσωστρεφές διάστημα που διένυσες μέχρι τώρα, καθώς η ψυχολογία και η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι μία σχέση, ένας έρωτας όπως ακόμα και η ενασχόληση σου με μία δραστηριότητα, η οποία θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα. Προσπάθησε να κάνεις ένα «δώρο» στον εαυτό σου αυτές τις ημέρες και να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάς, στο σύντροφό σου ή στην ενασχόληση σου με ένα αγαπημένο χόμπι.

Παρθένος

Παρθένε μου οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα. Για εσένα τώρα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι. Οι συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους, αξιοποίησε τες για να έρθετε κοντά και όχι για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις όσον αφορά συγκεκριμένα ζητήματα. Η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο για τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός

Ζυγέ μου η εσωστρέφεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα θα δώσει τη θέση της σε μία νέα αισιόδοξη και εξωστρεφή περίοδο, η οποία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για κοινωνικές, προσωπικές ακόμα και συγγενικές σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα εγκαινιάζει μία περίοδο που θα έχει αρκετή επικοινωνία και συναναστροφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους δίνοντας το ρυθμό για αυτή την εβδομάδα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως αλλάζεις προτεραιότητες και αφήνεις πίσω σου τα περισσότερα από αυτά που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Τώρα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί περισσότερο σχετικά με τα έξοδα ή να σκέφτεται πιο συχνά ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τους πόρους σου. Μέσα σε αυτές τις ημέρες ίσως να προκύψει και μία συζήτηση με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο χρειάζεται διευθέτηση.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 22/11 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει μία περίοδο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με πολύ αισιοδοξία και ευκαιρίες για εσένα! Δύο ημέρες μετά στις 24/11 θα τον ακολουθήσει και ο Ερμής, δείχνοντας πως εκτός των άλλων το επόμενο διάστημα θα είναι και ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Οι συζητήσεις και οι πληροφορίες θα έχουν την τιμητική τους το επόμενο διάστημα, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός καθώς ο καταιγισμός πληροφοριών για ορισμένα ζητήματα είναι πιθανό να δημιουργήσει και το εφέ του «χαλασμένου τηλεφώνου».

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της η κούραση του προηγούμενου διαστήματος με αποτέλεσμα να μην έχει διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα παρά μόνο με τα βασικά, δηλαδή κάποιοι δουλειές της καθημερινότητας και κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα και θα εγκαινιάσουν ένα διάστημα κατά το οποίο πολύ συχνά θα φέρνει στο νου αναμνήσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε σκέψεις οι οποίες δεν θα αλλάξουν ζητήματα που έχουν παρέλθει, καθώς αυτό θα ενισχύσει την κόπωση και θα επηρεάσει τη δημιουργικότητά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή θα παίξουν οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και τα πρόσωπα που θα συναναστραφείς μέσα σε αυτές τις ημέρες! Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 και θα τονίσουν τη σημασία που έχει η επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες. Οι συλλογικές δραστηριότητες όπως επίσης και η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα, που φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια για εσένα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και θα στρέφει το ενδιαφέρον του στον επαγγελματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα σηματοδοτεί μία νέα περίοδο, η οποία μπορεί να έχει περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως θα φέρει και ευκαιρίες για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Αξιοποίησε τες καθώς φαίνεται πως θα μπορέσεις να βρεις λύση σε θέματα τα οποία μέχρι στιγμής φάνταζαν δυσεπίλυτα.

πηγή: myastro