Ο Ερμής στον Αιγόκερω μας θέλει συνεργάσιμους.

Μια χείρα βοηθείας μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

Το Τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα φέρνει νέες ευκαιρίες που οφείλουμε να αρπάξουμε.

 

Για περισσότερα astro– νέα βρείτε μας στο blog Leta’s blog.

 

zwdia

Κριός

Μικρά βήματα και σταθερά φέρνουν το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Κριέ. Οι ευκαιρίες είναι δεδομένες το θέμα είναι να μη λειτουργήσεις για ακόμη μια φορά παρορμητικά και βεβιασμένα. Λάθος timing για δουλειές του ποδαριού.

Κάνε όλα όσα χρειάζεται για να φτάσεις στο στόχο όμως όχι με σύμβουλο τον παρορμητισμό σου.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα σε υποχρεώνει να βάλεις προτεραιότητες είτε το θέλεις είτε όχι Ταυράκι μου. Δυστυχώς δεν μπορείς να παίζεις σε πολλά μέτωπα.  Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι σε πολλές και σύνθετες σκέψεις. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα και συνήθως η λύση βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου. Δέξου αλλαγές που έρχονται με τη λογική και το ρεαλισμό σου και θα δεις όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο κυβερνήτης σου Ερμής να κάνει βόλτες στον Αιγόκερω και τα προβλήματα σου ουκ ολίγα την εβδομάδα αυτή. Το καλύτερο θα ήταν να κλείσεις πόρτες και παράθυρα και να απομονωθείς, πράγμα το οποίο είναι αδύνατο. Τουλάχιστον λοιπόν προσπάθησε να λες λίγα και να ακούς πολλά. Μην επικεντρωμένος στον στόχο σου, επιβάλλεται.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ίσως αναγκαστείς να αφήσεις στην άκρη την επαναστατική σου διάθεση και να συμβιβαστείς με μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτό δε σημαίνει ότι έχασες και ολόκληρο τον πόλεμο. Θα έρθουν νέες ευκαιρίες να επανάκτησεις το χαμένο έδαφος, προς το παρόν όμως ίσως απλά χρειαστεί να οπισθοχώρησεις. Βάλε τα δυνατά σου για να επιβιώσεις και αυτή την εβδομάδα. Με καλή θέληση όλα γίνονται.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, για ακόμη μια φορά το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου και ο δρόμος σου στρώνεται με ροδοπέταλα.

Νέα Σελήνη κι Ερμής μέχρι τα μέσα της εβδομάδας από τον Τοξότη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις σχέδια. Λίγη μεθοδικότητα παραπάνω και το καλό δεν θα αργήσει να έρθει.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω η εβδομάδα τσουλάει χαλαρά και όμορφα. Είναι ιδανική στιγμή για να μπούνε μπροστά σχέδια που για κάποιο λόγο όλο το προηγούμενο διάστημα ανέβαλες. Σαφώς κι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Είναι όμως ιδανική στιγμή για να γίνει η αρχή. Και ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

 

Ζυγός

Τα κρυφά σου χαρτιά για αυτή την εβδομάδα είναι ο Ερμής από τον Αιγόκερω και η νέα σελήνη στον Τοξότη που σε στηρίζουν μέχρι τέλους, Ζυγάκι μου. Είναι σωστή στιγμή να ρισκάρεις το θέμα είναι να έχεις σκεφτεί καλά τι αποτέλεσμα θέλεις να φέρεις. Μην κινείσαι παρορμητικά έτσι απλά για να επαναστατήσεις. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι πάντα στο πλευρό σου και σου δίνουν χείρα βοηθείας όταν και όποτε τη χρειάζεσαι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η εβδομάδα σου ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές. Γίνομαι πιο σαφής. Με τη νέα σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη να κόβει βόλτες στο ζώδιό σου σαφώς και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Βάλε νέες βάσεις και με έξυπνες κινήσεις πιάσε ουρανό. Δώσε λίγο βάση στα ερωτικά σου που τα έχεις παραμελήσει και δεν κάνει.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, μαζεύτηκαν πολλά και σε καταλαβαίνω.Ιδιαίτερα αγχώδης η εβδομάδα σου και με υψηλές απαιτήσεις. Ο πήχης έχει ανέβει και δεν ξέρω κατά πόσο ήσουν έτοιμος να το αντιμετωπίσεις όλα αυτό. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σου δείχνει το δρόμο για να προχωρήσεις, αρκεί και εσύ να οπλιστείς με αρκετή υπομονή γιατί θα την χρειαστείς.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, για λίγο καιρό ξαποσταίνεις, ξανά προς τη δόξα τραβάς. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου ήρθε η στιγμή να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις και να αποδείξεις πόσο καλός παίκτης είσαι. Άσε πίσω τα παλιά, νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου. Αρκεί και εσύ να διακρίνεις μέσα στο πλήθος αυτούς που πραγματικά είναι στο πλευρό σου, πράγμα όχι δύσκολο για σένα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει χώρο στα σχέδιά σου για να πιάσουν τόπο. Αυτό δεν θα γίνει με αναίμακτο τρόπο, σαφώς θα πρέπει να θυσιάσεις πράγματα και κυρίως τη βολή και την καλοπέραση σου. Πράγμα αρκετά δύσκολο για σένα ωστόσο υπόσχομαι ότι το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η Αφροδίτη τα βρίσκει με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και φέρνουν νέα και όμορφα πράγματα μέσα στην εβδομάδα σου. Κυρίως αυτό που επανέρχεται είναι ψυχική σου ηρεμία και ισορροπία. Ίσως κάποια πράγματα σε δυσκολέψουν και ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα που αλλιώς τα έχεις φανταστεί και αλλιώς βγαίνουν. Παρόλα αυτά ξέρεις να ελίσσεσαι και θα τα καταφέρεις.