Οι εξελίξεις στην δημοφιλέστερη ελληνική σειρά των τελευταίων ετών δεν σταματούν να κόβουν την ανάσα. Νέα αποκάλυψη έγινε για τα προσεχή επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες“ όπου θα ξανά συναντηθούν Ελένη και Δρόσω! Οι 2 αδερφές έχασαν επαφή όταν η Ελένη μπήκε στην φυλακή και η Δρόσω έφυγε για την Τρούμπα, όμως η μοίρα θα τις ξαναφέρει στον ίδιο δρόμο. Τι θα δούμε στους δέκτες μας από την συχνότητα του Ant1;

‘Αγριες Μέλισσες: 6 χρόνια μετά η Ελένη με την Δρόσω ξανάσυναντιούνται

Μάθαμε ότι, η Δρόσω, νιώθοντας εξαπατημένη, από τα ψέματα του Τάκη θα ξεσπάσει εναντίον του και θα ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και την εκπομπή “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Κωνσταντής εντελώς τυχαία θα βρεθεί στην Τρούμπα και δε θα πιστεύει στα μάτια του, όταν θα δει τη Δρόσω μεταμορφωμένη από χωριατοπούλα σε αρτίστα να τραγουδάει στο μαγαζί, στη κακόφημη συνοικία του Πειραιά.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής του Αντ1, ο μεγάλος γιος του Δούκα θα βάλει σκοπό της ζωής του, να επαναφέρει τη Δρόσω, στον ίσιο δρόμο.

Αρχικά, η Δρόσω θα είναι πολύ αρνητική απέναντι του και δε θα θέλει να γυρίσει στο Διαφάνι. Ωστόσο, όταν θα μάθει από τον Κωνσταντή για επερχόμενο τραυματισμό της Ελένης, θα σοκαριστεί και τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την Τρούμπα και να επιστρέψει στο χωριό.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο αδελφές μετά από 6 χρόνια θα είναι συγκλονιστική. Η Ελένη θα βρίσκεται εκτός φυλακής, καθιστώντας το δυνατόν να ιδωθούν ξανά οι δύο αδερφές. Μία δυναμική στιγμή αναμένεται να δούμε στις Άγριες Μέλισσες όταν Ελένη και Δρόσω συγκινημένες θα πέσει η μία στην αγκαλιά της άλλης. Οι δύο αδελφές σίγουρα θα έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους.

Άγριες Μέλισσες Ελένη Δρόσω

Διαβάστε ακόμη: «Βόμβα» στις Άγριες Μέλισσες – Η Πηνελόπη μένει έγκυος στο παιδί του Μελέτη!