Σαν «βόμβα» θα σκάσουν οι νέες εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το TV24, η Πηνελόπη στα μελλοντικά επεισόδια, μένει έγκυος από τον Μελέτη. Ωστόσο η μοίρα δεν θα είναι ευγενική μαζί της. Ο Μελέτης φημολογείται πως θα χάσει την ζωή του ενώ το παιδί θα γεννηθεί με νοητική υστέρηση λόγω της αιμομιξίας…

Τα πρώτα ξαδέρφια ξανά συναντιούνται στο κρεβάτι – Έγκυος η Πηνελόπη

Μετά από μερικά επεισόδια από αυτά που προβάλλονται τώρα στους δέκτες μας, η κόρη του Δούκα, η Πηνελόπη θα ζήσει ξανά νύχτες πάθους με τον Μελέτη μετά από καυγάδες με τον σύζυγό της, Κλεομένη. Αφού τα ξαδέρφια συνεχίζουν να έχουν ερωτικές επαφές, η νεαρή γυναίκα μείνει έγκυος από τον Μελέτη.

πηνελόπη έγκυος

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Με αυτόν τον τρόπο θα εκδικηθεί ο Μελέτης τον Κλεομένη

Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, αλλά όλοι θα πιστεύουν πως το μωρό είναι του συζύγου της. Εκείνη όμως γνωρίζει την αλήθεια, αφού με τον άντρα της δεν έχουν συνευρεθεί ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη χαίρονται που η μοναχοκόρη τους θα τους κάνει εγγόνι και για ακόμη μία φορά φαίνεται η χαρά και η ευτυχία να μπαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, μετά τις περιπέτειες του τελευταίου καιρού με τη δίκη και την καταδίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου.

Το παιδί γεννιέται με με διανοητικά προβλήματα λόγω της αιμομιξίας

Ο Μελέτης ξέρει κι εκείνος την αλήθεια, θέλει να διεκδικήσει το παιδί του, αλλά η Πηνελόπη τον εμποδίζει. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο για το νεαρό ζευγάρι, αφού όταν έρθει η ώρα να γεννηθεί το μωρό, αυτό θα έχει διανοητικά προβλήματα εξαιτίας της αιμομιξίας.

πηνελόπη έγκυος