Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες μπορεί και να είναι πιο ανατρεπτικός και συγκλονιστικός από τον πρώτο, σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί έως τώρα. Σε αυτές τις νέες εξελίξεις θα συμβάλουν και κάποια νέα πρόσωπα που μπαίνει στη σειρά. Ανάμεσα σε αυτά είναι και δύο άντρες που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πρόσωπα κλειδιά στις εξελίξεις των ιστοριών. Οι ηθοποιοί που θα τους ερμηνεύσουν είναι οι Βασίλης Μπισμπίκης και Αργύρης Πανταζάρας.

Ο αναπόφευκτος έρωτας βρίσκει την Ελένη στην φυλακή

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα παρακολουθήσουμε την Ελένη Σταμίρη να ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο Σεβαστό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πάρει πάνω της την ευθύνη και να σώσει τις αδελφές της. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι και γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης παντού με πολλούς κατοίκους να την αποκαλούν φόνισσα. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη μεταφέρεται στις φυλακές και η ζωή της παίρνει απρόσμενη τροπή. Όπως αναφέρει το περιοδικό «TV O’ CLOCK», η Ελένη περνάει φρικτές στιγμές κλεισμένη στο κελί της και κατά την παραμονή της εκεί θα έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση με τον διευθυντή των φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Πρόκειται για έναν σκληρό άντρα, ο οποίος ξέρει και να επιβάλλεται και να κερδίζει με κάθε κόστος αυτό που θέλει. Και η αλήθεια είναι πως από την Ελένη θέλει κάτι…


bisbikis

Βασίλης Μπισμπίκης

 

Νέο πρόσωπο στην ζωή της Δρόσως

Παράλληλα με αυτή τη συναρπαστική ιστορία, στις Άγριες Μέλισσες ξετυλίγεται και το κουβάρι που αφορά τη ζωή της Δρόσως. Η τελευταία αισθάνεται πως τίποτα δεν την κρατά στο χωριό που μεγάλωσε, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί να μεγαλώσει η ίδια το μωρό που έφερε στον κόσμο, αφού αναγκάστηκε να το δώσει στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο. Η ίδια, λοιπόν, μια μέρα εξαφανίζεται από το Διαφάνι έχοντας στόχο να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μακριά από ότι την πλήγωσε και να ζήσει επιτέλους τον έρωτα.


pantazaras1

Αργύρης Πανταζάρας

Η Δρόσω πηγαίνει στην Αθήνα αναζητώντας απεγνωσμένα δουλειά. Τότε, εντελώς τυχαία, γνωρίζει έναν γοητευτικό άντρα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να προσαρμοστεί σε μια ξένη για εκείνη πόλη μακριά από όσα είχε μέχρι τώρα συνηθίσει. Ο άντρας θα μπει στη ζωή της και θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς σε αυτόν η νεαρή βασίζει τη νέα της ζωή. Η Δρόσω θα ενθουσιαστεί από τον τρόπο του, όμως, εκείνος είναι πράγματι αυτός που της παρουσιάζεται; Θυμίζουμε ότι η Δρόσω θα καταλήξει ιερόδουλη στην Τρούμπα. Οι απαντήσεις στις Άγριες Μέλισσες θα δοθούν σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.