Οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες δεν λένε να σταματήσουν να διαδέχονται η μία την άλλη, με στόχαστρο αυτήν την φορά την Πηνελόπη Σεβαστού. Αφού ξαναβρεθεί ερωτικά με τον Μελέτη, θα χωρίσει με τον Αλέξη Γραμματικό που μαθαίνει για το ειδύλλιο τους. Σαν τραγική ειρωνεία, η μοίρα θα της φέρει το πολυπόθητο παιδί που λαχταρούσε, ωστόσο πατέρας δεν θα είναι ο Γραμματικός, μα ο Μελέτης. Εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα ταράξουν την οικογένεια Σεβαστού…

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη έγκυος και μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές της τραγικής ειρωνείας, βγαλμένης από Αρχαία Ελληνική Τραγωδία, είναι ο Μελέτης και η Πηνελόπη. Ο έρωτας των οποίων ήταν από την αρχή καταδικασμένος τόσο λόγω της θέσης του Μελέτη όσο και λόγω της συγγένειάς τους την οποία ανακάλυψαν αργότερα.

Οι Σεβαστοί δεν θα έδιναν ποτέ την μοναχοκόρη τους στο φτωχό παραπαίδι του Δούκα, που όταν μεγάλωσε τον έχρισε επισήμως επιστάτη του, αν και η άλλη του ιδιότητα ήταν εκείνη του “εκτελεστή” στις Άγριες Μέλισσες. Αργότερα, η αποκάλυψη πως η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι πρώτα ξαδέλφια, έγινε η ταφόπλακα οποιασδήποτε ελπίδας είχαν για ένα “ευτυχισμένο τέλος”.

Ο Μελέτης έχει υποχρεωθεί να δει την αγαπημένη του δύο φορές να ντύνεται νύφη στις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, όσο κι αν τον πονάει, τον Αλέξη Γραμματικό τον θεωρεί πολύ καλή επιλογή για εκείνη. Ωστόσο, μια στιγμή αδυναμίας του θα γκρεμίσει όσα προσπαθούσε για καιρό. Μελέτης και Πηνελόπη παρασύρονται από τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους, χωρίς να λογαριάζουν συγγένεια ή γάμο.

άγριες μέλισσες Πηνελόπη

Η Πηνελόπη χωρίζει και μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Ο Αλέξης, από την αρχή της σχέσης τους, πριν ακόμη παντρευτούν, είχε ξεκαθαρίσει την Πηνελόπη ότι δεν θα ανεχτεί να είναι δεύτερος στη ζωή της. Όταν μαθαίνει ότι εκείνη ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του Μελέτη, την στέλνει σπίτι της. Ο χωρισμός τους αναστατώνει τους Σεβαστούς…

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται στη συνέχεια. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, λίγο διάστημα μετά η Πηνελόπη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος! Ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Αλέξη και να δημιουργήσει μια οικογένεια μακριά από τις παθογένειες της δικής της. Τώρα νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Είχε αποκαλυφτεί και παλαιότερα το spoiler ότι η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος στο παιδί του Μελέτη. Μάλιστα, είχαν διαρρεύσει και πληροφορίες ότι το παιδί θα γεννηθεί με διανοητικά προβλήματα λόγω της αιμομιξίας μεταξύ των πρώτων ξαδέρφων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.