Όσο κοντεύουμε στην πρεμιέρα του νέου Sex and the City, τόσο περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για το νέο σενάριο του reboot. Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα αρχίσουν να παίζουν τα καινούρια επεισόδια – από τα οποία ηχηρή θα είναι η απουσία της Samantha, ωστόσο μάθαμε ήδη κρίσιμες πληροφορίες για την σχέση της Carrie Bradshaw, της πρωταγωνίστριας, με τον πλέον σύζυγό της Mr Big.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Mr. Big ήταν ο άντρας της ζωής της Carrie στην ορίτζιναλ σειρά. Αφού η σχέση τους πέρασε από δεκάδες σκαμπανευάσματα, κατάφεραν να παντρευτούν, όπως είδαμε στις ταινίες που ακολούθησαν. Ωστόσο, δεν ήταν αυτό το χαρούμενο τέλος για τους 2 τους, αφού όπως φαίνεται θα είναι διαζευγμένοι στα νέα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, μία διαρροή από το Page Six, αναφέρεται σε έναν φερόμενο διάλογο ανάμεσα στην Κάρι και τις φίλες της, όπου αναρωτιέται πως θα ζήσει χωρίς τον Mr. Big. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι ο λόγος που πήραν διαζύγιο αφορά απιστία του. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο ηθοποιός Chris Noth, που τον υποδύεται, αναμένεται να εμφανιστεί σε μερικά από τα νέα επεισόδια.

Α ρε Mr Big, και νομίζαμε ότι άλλαξες! 

Δείτε ακόμη: Sex and the City: Μάθε τις αμοιβές των ηθοποιών πριν δεις τα νέα επεισόδια της σειράς