Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το 2ο κύκλο του Emily in Paris στο Netflix. Οι fans έχουν αρχίσει ήδη να αναρωτιούνται πότε θα δουν την Emily Cooper να συνεχίζει τις περιπέτειές της στο χώρο των επιχειρήσεων αλλά και του… έρωτα, καθώς γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η 3η σεζόν είναι καθοδόν.

Μετά την πρεμιέρα του 2ο κύκλου της σειράς τα Χριστούγεννα του 2021, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την 3η σεζόν αλλά και για την 4η, αφού η επιτυχία του προγράμματος είναι αδιαπραγμάτευτη.

Τα νέα επεισόδια γυρίζονταν στο Παρίσι όλο το καλοκαίρι, όμως οι λεπτομέρειες σχετικά με την πρεμιέρα ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Ευτυχώς, το Netflix θα λύσει το «μυστήριο» στις 24 Σεπτεμβρίου.

Γνωρίζουμε σίγουρα ότι η σειρά δε θα κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα, αφού δεν υπήρχε καμία αναφορά μέσα στο επίσημο πρόγραμμα Σεπτεμβρίου που κυκλοφόρησε από την υπηρεσία streaming. Με βάση τα όσα έχουμε δει από τα social media των πρωταγωνιστών, η 3η σεζόν χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από την προηγούμενη, που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2021.

Το πιθανότερο σενάριο για την πρεμιέρα της σειράς είναι οι πρώτοι μήνες του 2023, αφού φήμες τοποθετούν το «ανέβασμα» της σειράς στο Netflix τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2023.

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμάσαμε το Nova Eon TV και ιδού οι εντυπώσεις μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.