Ενώ έχουν περάσει 2 χρόνια από το επικό – και απογοητευτικό κατά τους περισσότερους – φινάλε του Game of Thrones, συνεχίζονται να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για την πλοκή που ήταν σχεδιασμένες αλλά δεν έγιναν ποτέ. Η τελευταία πληροφορία έρχεται δια στόματος του μουσικού Ed Sheeran, ο οποίος άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή στο Armchair Expert podcast του ότι η Arya Stark δεν θα επιβίωνε πέραν του 7ου κύκλου.

Ο μουσικός μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν για τον μικρό βοηθητικό ρόλο που είχε στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν, όπου έπαιξε έναν στρατιώτη των Λάνιστερ που συναντά στον δρόμο της η Arya Stark. Φυσικά, ο ρόλος του Sheeran συμπεριέλαβε και τραγούδι. Ενώ ο Σίραν περιέγραφε το γεγονός ότι η συμμετοχή του στην σκηνή θα ήταν μία έκπληξη για την Maisie Williams (την ηθοποιό που υποδύθηκε την Arya) καθώς είναι μεγάλη θαυμάστρια του Βρετανού. Τότε, του… ξέφυγε η πληροφορία ότι επρόκειτο αρχικά για μία από τις τελευταίες τις σκηνές στην σειρά. Ωστόσο, τα σχέδια των παραγωγών άλλαξαν και τελικά η νεαρότερη κόρη των Σταρκ επιβίωσε μέχρι το τέλος της σειράς.

“Δεν νομίζω πως είχαν γράψει το φινάλε ακόμη. Το αρχικό πλάνο ήταν να είναι η τελευταία της σεζόν αλλά τελικά δεν ήταν.”

Μετά τα σχόλια του Σίραν, είναι να αναρωτιέται κανείς. Ποιο θα ήταν, σε αυτό αρχικό πλάνο, το τέλος της Άρυα; Θα ήταν άραγε κάποιο σατανικό σχέδιο του Littlefinger να χωρίσει τις αδερφές Σταρκ; Θα είχε να κάνει με τους Faceless Men; Και ποια η μοίρα του χαρακτήρα της στα επόμενα βιβλία του George R. R. Martin, τα οποία περιμένουμε να κυκλοφορήσουν με αγωνία;

Δείτε ακόμη:

George R. R. Martin: «Δεν έπρεπε να αφήσω την σειρά Game of Thrones να προσπεράσει τα βιβλία μου»