Τα τελευταία επεισόδια του Survivor έκαναν σαφές ποιος από τους παίκτες δεν έχει πια θέση στο νησί. Αντιπαθής στην ομάδα του, αντιπαθής στους αντιπάλους και, όπως όλα δείχνουν, αντιπαθής και στο τηλεοπτικό μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Βαλάντη, που, εκτός από το γεγονός ότι δε συμβάλει σχεδόν καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν προσφέρει τίποτα και στην παραλία. Δε χρειάζεται λοιπόν να απορούμε γιατί οι φήμες λένε ότι αυτός θα αποχωρήσει από το Survivor.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, ο Βαλάντης είναι ο συχνότερος πρωταγωνιστής των εντάσεων ανάμεσα στους Διάσημους. Η χυδαία επίθεση όμως του τραγουδιστή στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την ομάδα του να τον στήσει στον τοίχο, να τον βάλει στην απομόνωση και να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να τον διώξει από τον Άγιο Δομίνικο. Σημειώνεται παρόλα αυτά ότι ο τραγουδιστής φάνηκε μετανιωμένος για τα όσα είπε στο συμβούλιο και ζήτησε γι’ άλλη μια φορά συγγνώμη στην Ευρυδίκη και σε όλους για όσα ακούστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2022: Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες αμοιβές των Διασήμων | Thats Life. Life as it is!