Ήταν αναμενόμενο ότι η συμβίωση αγοριών και κοριτσιών στο ριάλιτι μοντέλων θα δημιουργούσε φλόγες μεταξύ τους! Ήδη και τα αγόρια και τα κορίτσια έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν συναισθήματα συμπάθειας μεταξύ τους στους δέκτες μας. Είναι θέμα χρόνου μόνο μέχρι να αρχίσουν να σχηματίζονται τα πρώτα ζευγάρια. Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι παίκτες του GNTM 3 που απ’ότι φαίνεται έγιναν ζευγάρι; Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του show του Star Channel έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, οπότε τα επεισόδια που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση είναι από τα τέλη του καλοκαιριού.

Το πρώτο ζευγάρι του GNTM 3

Σύμφωνα με τα spoilers, πρόκειται για την 19χρονη Μαρινέλα Ζύλα και τον 20χρονο Σήφη Φανταράκη!

gntm 3 ζευγάρι

gntm 3 ζευγάρι

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Ευτυχείτε, δημιουργήθηκε ένα πολύ έντονο φλερτ ανάμεσα στην Μαρινέλα και τον Σήφη. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή – προσοχή, περιέχει spoilers για το ποιοι παίκτες βρίσκονται δεν βρίσκονται πια στο παιχνίδι:

Τα τηλεοπτικά spoilers σχεδόν πάντα πέφτουν αληθινά, αν κρίνουμε και την διαρροή που έλεγε ποιοι παίκτες θα μπουν στο σπίτι του GNTM 3, η οποία πέτυχε σωστά τα 18 από τα 20 άτομα.