Η …πικρή αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση που μας κάνει κάποιος είναι με την εξωτερική του εμφάνιση. Πολλές φορές, μπορούμε να καταλάβουμε με μία μόλις ματιά αν θα μας αρέσει ερωτικά κάποιος ή όχι. Τι θα γινόταν όμως, εάν – πραγματικά – δεν έπαιζε ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, μα μόνο η χημεία; Αυτό θέλει να εξερευνήσει το νέο reailty show του Netflix, Sexy Beasts, όπου οι συμμετέχοντες θα βγαίνουν σε τυφλά ραντεβού ενώ είναι μεταμφιεσμένοι… σε τέρατα και ζώα. Έτσι, τα κριτήρια του εάν θα ταιριάξουν ή όχι, θα είναι το φλερτ, η συμβατότητα των χαρακτήρων τους και η ενέργεια τους.

Οι μεταμφιέσεις των διαγωνιζόμενων στο Sexy Beasts θα γίνονται από μία ομάδα ειδικών στο special FX μακιγιάζ. Θα δούμε μεταξύ άλλων: τέρατα από θρίλερ, πάντα, αλεπούδες, κουνέλια, δελφίνια, σκιάχτρο ακόμη και δαίμονες. Όλα τους με σκοπό να μην μπορεί να καταλάβει το ταίρι τους πως πραγματικά μοιάζουν στην πραγματική ζωή.

Ακόμη, θα μπαίνουν προσθετικά στα πρόσωπά τους ώστε να αλλοιώνεται το σχήμα τους και να μην μπορεί να καταλάβει ο ένας ποια είναι τα χαρακτηριστικά του άλλου, κάτω όλο αυτό το μακιγιάζ. Κατά τ΄άλλα, οι παίκτες θα φορούν τα κανονικά τους ρούχα, κάτι που θα συνήθιζαν να βάλουν σε ένα πρώτο ραντεβού.

Δείτε ακόμη: Labor of Love: 15 άντρες διαγωνίζονται για να… αφήσουν έγκυο μια γυναίκα σε νέο reality show!