Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι από εμάς, δείχνουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιωσιμότητας, προτιμώντας εταιρείες που ακολουθούν ανάλογο προσανατολισμό. Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, εγκαινίασε την Πέμπτη, 14 Απριλίου το νέο concept της Urban Kipos by Praktiker, καθώς και το νέο της Πρόγραμμα Βιωσιμότητας«Το ΣΠΙΤΙ μας αλλάζει την ΠΟΛΗ».

Στο Praktiker Ελληνικού, σε ένα ολόφρεσκο και ευχάριστο σκηνικό που θυμίζει ανοιξιάτικο Cinema, το πρωί της 14ης Απριλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas κ. Δημήτρης Γαλάνης, παρουσίασε τον Urban Kipos by Praktiker. Με κεντρικό μήνυμα «φέρε τη φύση σπίτι σου» ο Urban Kipos by Praktiker, μας προσκαλεί να ζήσουμε καλύτερα έξω… σπίτι μας, ανακαλύπτοντας νέα προϊόντα, καινοτομίες και όλα τα εφόδια για να χαιρόμαστε το ΕΞΩ.

Παράλληλα, ο κ. Δημήτρης Γαλάνης σύστησε το Πρόγραμμα Βιωσιμότητας της Praktiker «Το ΣΠΙΤΙ μας αλλάζει την ΠΟΛΗ», στόχος του οποίου, μέσα από στοχευμένες δράσεις στον πυλώνα του περιβάλλοντος, την πράσινη λειτουργία της εταιρίας, αλλά και τη συνολική της συμβολή στο αστικό πράσινο με καινοτομίες που αλλάζουν το σπίτι και προσφέρουν βιώσιμες επιλογές, να βοηθήσει κάθε σπίτι να γίνει μια δεξαμενή οξυγόνου! Στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος βιωσιμότητας, ανακοινώθηκε και η έναρξη του «Kiddos Kiposthe school project».

Την εκδήλωση τίμησαν με τις ομιλίες τους: ο Δρ. Οικολογίας Φυτών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιτέκτων Τοπίου, κος Αντώνης Σκορδίλης, ο οποίος παρουσίασε τα ευρήματα της διεθνούς βιβλιογραφικής μελέτης που εκπόνησε για λογαριασμό της Praktiker, ο κος Χάρης Αγγελακόπουλος, εκπροσωπώντας την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και ο κος Κωνσταντίνος Λιαρίκος, από το WWF Ελλάς. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

Διαβάστε επίσης:

The official shoe of you: Tα Reebok Nano X2 είναι εδώ