Βρισκόμαστε πια στο Νοέμβριο. Σύντομα θα εγκαινιάσουμε και επίσημα την εορταστική περίοδο, επενδύοντας σε πάσης φύσεως στολίδια και λαμπερές, γιορτινές επιλογές. Τα Χριστούγεννα είναι άλλωστε η εποχή του χρόνου που περνάμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας στο σπίτι και θέλουμε ένα περιβάλλον που αποπνέει χαρά και θαλπωρή. Δε θα μπορούσαμε επομένως να μην κάνουμε μια πρώτη έρευνα στην αγορά για να ανακαλύψουμε ιδιαίτερα είδη διακόσμησης που θα ομορφύνουν το χώρο μας.

Η Swarovski παρείχε πάντα τον τέλειο στολισμό στις γιορτές της εποχής, δημιουργώντας μαγεία και θαύματα με κρύσταλλο. Από μαγευτικά κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι εορταστικά διακοσμητικά για το σπίτι, η γκάμα είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε προτίμηση. Η εταιρεία και φέτος μας καλεί να ανακαλύψουμε το θαύμα με μια νέα συλλογή με μοναδικά δώρα και σχέδια για στολισμό, φτιαγμένα για να γοητεύουν, να εμπνέουν και να πυροδοτούν νέες παραδόσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τα εξής:

Festive Στολίδι Ετήσιας Έκδοσης

Το εξαιρετικά συλλεκτικό κρεμαστό στολίδι Annual Edition συνεχίζει μια γιορτινή παράδοση της Swarovski που ξεκίνησε το 1991. Το φετινό σχέδιο με τις περίπλοκες όψεις της νιφάδας χιονιού, που διατίθεται σε διαφανή και χρυσή απόχρωση κρυστάλλου, εξυμνεί την καθαρότητα του κρυστάλλου κοπής ακριβείας και τη μαγεία της διάθλασης του φωτός.

Holiday Magic Ντουέτο Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Holiday Magic Ελάφι

Συνδυάζοντας κρύσταλλο με ζεστές χρυσές αποχρώσεις, η συλλογή Holiday Magic φέρνει στο σπίτι χιονισμένα τοπία και πλάσματα του δάσους για να δημιουργήσει την πεμπτουσία της χειμερινής σκηνής. Διαθέτει κρεμαστά στολίδια, ειδώλια και ένα μαγευτικό φανάρι LED.

Holiday Cheers Μικρός Χιονάνθρωπος

Η παιχνιδιάρικη συλλογή Holiday Cheers γιορτάζει τις παραδόσεις των διακοπών και το παιδικό θαύμα που πυροδοτείται από τον ενθουσιασμό του χρόνου που περνάμε μαζί και ανταλλάσσουμε δώρα. Διαθέτοντας κρεμαστά στολίδια, ειδώλια και έναν μαγικό Καρυοθραύστη, η συλλογή είναι κατασκευασμένη από εποχιακά πράσινα και κόκκινα κρύσταλλα με συγκινητικούς χρυσούς τόνους.

Αρκουδάκι Kris

Αγαπημένοι συλλεκτικοί χαρακτήρες όπως ο Kris Bear και οι Mo & Ricci παίρνουν εορταστικές μορφές εγκαίρως για την περίοδο των γιορτών. Κατασκευασμένοι από εκπληκτικό κρύσταλλο κοπής ακριβείας και αποτυπωμένοι σε στιγμές ευτυχίας, ο καθένας από αυτούς είναι μια μικρογραφία σύμβολο της παιδικής χαράς και του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Τα καλύτερα κρεβάτια για στούντιο και μικρά διαμερίσματα στην πόλη | Thats Life. Life as it is!