Τα χρώματα στους τοίχους του σπιτιού είναι δύσκολη επιλογή.

Ανεξάρτητα από το δωμάτιο, η επιλογή ενός χρώματος δεν είναι ποτέ εύκολη. Πρώτα πρέπει να επιλέξετε μια οικογένεια χρωμάτων και μετά να αποφασίσετε για μια συγκεκριμένη απόχρωση και φινίρισμα — και υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά. Όσον αφορά τον μοντέρνο σχεδιασμό του σαλονιού, το χρώμα των τοίχων σας έχει μεγάλο αντίκτυπο και μπορεί να αλλάξει εντελώς την ενέργεια του χώρου σας. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αγαπημένο σας, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για κάθε στιλ σπιτιού.

Ασημί Γκρι

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα γκρι για όλες τις χρήσεις σε ένα σαλόνι. Για χαλαρωτικό στυλ συνδυάστε μια δροσερή γκρι απόχρωση με ένα λευκό πέτρινο τζάκι.

Χαρούμενο πράσινο

Ζωγραφισμένο στους τοίχους και την οροφή, αυτό το βαθύ πράσινο είναι άνετο, αλλά εντυπωσιακό. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια πλήρη στιλπνότητα για να δώσετε στο δωμάτιο μια αίσθηση κουτιού κοσμημάτων.

Απαλό Λευκό

Αυτό το υπόλευκο περιγράφεται ότι έχει υποτόνους “γκρι”, έναν συνδυασμό γκρι και μπεζ. Συνδυάστε τους απαλούς λευκούς τοίχους με ζεστά ξύλα, χρυσές πινελιές και βελούδινα καθίσματα.

Moody Green

Για να πετύχετε μια «αίσθηση επιστημονικής βιβλιοθήκης», βάψτε τους τοίχους του σαλονιού σας με ένα κυκλοθυμικό πράσινο. Η οπτικά ελκυστική απόχρωση γέρνει περισσότερο στο μπλε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το πράσινο βγαίνει το βράδυ.

Δαμασκηνί

Το χρώμα του δαμάσκηνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε χρώμα και τολμήσετε να κάνετε το σαλόνι να αισθάνεται πιο φιλόξενο. Συνδύαστέ το με ζεστά ουδέτερα όπως κρέμα, μαύρισμα και ταπέ.

Το μωβ του κρασιού

Επιλέξτε μια κυκλοθυμική απόχρωση και κάντε το σαλόνι πλήρως μονόχρωμο. Αυτό το γυαλιστερό μοβ φαίνεται υπέροχο στους τοίχους, την οροφή και τα ενσωματωμένα ντουλάπια.

Διάβασε επίσης:

Samsung Electronics: Τα οφέλη της ΑΙ… στο ψυγείο μας!