Έχουμε νέο διαγωνισμό με δώρο τρία αντίτυπα ενός εξαιρετικά χρήσιμου βιβλίου για τους σύγχρονους γονείς, προσφορά των Εκδόσεων Μίνωας, με τίτλο, «Το Facebook στη ζωή των παιδιών μας» του καθηγητή πανεπιστημίου, Τζέιμς Π. Στάιερ.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι γονείς χρειάζονται βοήθεια για να καθοδηγήσουν με ασφάλεια τα παιδιά τους στην επαφή με τον διαδικτυακό κόσμο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το Facebook στη ζωή των παιδιών μας» προσφέρει μια σειρά από πρακτικές και άμεσες συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τους σοβαρότερους κινδύνους στη χρήση των μέσων ενημέρωσης και της τεχνολογίας:
– θέματα σχέσεων
– διαταραχές προσοχής
– εθισμός
– ελλιπής προστασία στο διαδίκτυο
Αντί να αποκλείει εντελώς τα παιδιά από διαδικτυακές εικόνες και μηνύματα, η πρακτική προσέγγιση του Τζέιμς Π. Στάιερ προσφέρει χρήσιμα εργαλεία που μας βοηθούν να φιλτράρουμε αποτελεσματικά το διαδικτυακό περιεχόμενο.
Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε σωστές αποφάσεις για τα παιδιά μας, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται, με βάση πάντα τις πεποιθήσεις και τις αξίες μας, ενώ κατορθώνουμε να διατηρήσουμε μια πολύ καλή σχέση μαζί τους. facebook-teens

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Τζέιμς Π. Στάιερ ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως δάσκαλος δημοτικού και στη συνέχεια απέκτησε φήμη ως προασπιστής των δικαιωμάτων των παιδιών, ως δικηγόρος σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ.
Ο Στάιερ είναι για περισσότερο από είκοσι χρόνια ένας από τους καταξιωμένους ειδικούς και πρωτοπόρους στις ΗΠΑ πάνω σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σε σχέση με τα μέσα ενημέρωσης.
Ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Common Sense Media, είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση της πρώτης μη κυβερνητικής οργάνωσης των ΗΠΑ που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους απέναντι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ζει με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους στην Μπέι Έρια του Σαν Φρανσίσκο.

Τρεις τυχεροί αναγνώστες του That’s Life θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του εν λόγω βιβλίου. Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook και Share το αντίστοιχο post που θα βρείτε στον τοίχο μας.

Ο διαγωνισμός ισχύει έως την Τετάρτη, 3 Απριλίου, τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life στο κέντρο της Αθήνας, την Πέμπτη, 4 Απριλίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα πιο χρήσιμα και επίκαιρα βιβλία!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto, nethall, saveandwin, diagonismos & tyxerakias για την προβολή του διαγωνισμού

About The Author

13 Σχόλια