Το δικό του αστέρι θα αποκτήσει ο δημοφιλής ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας ως James Bond “No time to die”.

Η τελετή προς τιμήν του θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο 2.704ος που αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Ο τέταρτος James Bond στη Λεωφόρο της Δόξας

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο  Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελέσει τον τέταρτο ηθοποιό, που υποδύθηκε τον πράκτορα 007, και αποκτά αστέρι. Έχουν προηγηθεί οι Ντέιβιντ Νίβεν, Ρότζερ Μουρ και Πιρς Μπρόσναν. Ο Μπάρι Νέλσον, που υποδύθηκε επίσης τον Τζέιμς Μποντ, σε τηλεοπτική ταινία έχει επίσης αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Με αφορμή το γεγονός, η παραγωγός των τελετών στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, Άννα Μαρτίνεζ δήλωσε: «Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι πολιτιστικό είδωλο της Βρετανίας. Το ίδιο και ο Τζέιμς Μποντ, ο άνθρωπος που έχει απεικονίσει σε πέντε ταινίες 007. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το μωσαϊκό με το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας δίπλα σε εκείνο ενός άλλου διάσημου ηθοποιού που υποδύθηκε επίσης τον πράκτορα 007, τον Ρότζερ Μουρ. Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν όταν δουν ότι τα αστέρια τους βρίσκονται, όπως αρμόζει στη λεωφόρο 7007 Hollywood ».

Δείτε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

7 δισ. δολάρια έχασε ο Ζούκερμπεργκ από το ‘blackout’ του Facebook – Η δημόσια συγγνώμη του