Τα νέα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο Hollywood διαδέχονται το ένα το άλλο. Το πιο “hot” όμως αυτή την περίοδο είναι χωρίς αμφιβολία ο διάσημος σταρ Brad Pitt και η πρόσφατη αγαπημένη του Emily Ratajkowski. Οι δυο τους φαίνεται τελευταία να περνούν χρόνο μαζί και να βγαίνουν ραντεβού, σύμφωνα όμως με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δε μιλάμε για κάτι σοβαρό μέχρι στιγμής. Ο χρόνος θα δείξει αν η σχέση τους θα ευδοκιμήσει, αφού και οι δυο βγήκαν πρόσφατα από μακροχρόνιες σχέσεις.

Αυτό που ανέμεναν οι περισσότεροι, ήταν φυσικά η αντίδραση της πρώην συζύγου του Pitt, που δεν είναι άλλη από την Angelina Jolie. Η ηθοποιός, όπως είναι και λογικό, έχει ακούσει τις φήμες και έχει διαβάσει τα δημοσιεύματα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του, που άνοιξε ο πρώην σύζυγός της. Άτομα από τον κύκλο της Jolie μίλησαν στην Page 6 και έκαναν γνωστό το πως βλέπει η ίδια το πρόσφατο ειδύλλιο.

Παγερά αδιάφορη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η στάση της, αφού «η Angelina δε δίνει καμία σημασία στα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Pitt βγαίνει με κάποια. Θα λάβει σοβαρά υπόψιν της την κατάσταση, μόνο όταν έρθει η στιγμή να γνωρίσει κάποιο από τα κορίτσια του στα παιδιά τους», αναφέρει η πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Cosy προτάσεις για νεογέννητα και βρέφη | Thats Life. Life as it is!