Ο γνωστός σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχετικά με το GNTM αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε.

Σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων είπε:

«Ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κάνει τον κύκλο του και να κλείνει. Έμαθα πολλά πράγματα από το GNTM, κυρίως για τον εαυτό μου. Έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία μου με την παραγωγή ήταν τέλεια. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο να πάω στο κάστινγκ».

Αργότερα ανέφερε πως βλέπει την Βίκυ Καγιά σαν μέντορα του λέγοντας:

«Με υποστήριξε, τη θεωρώ μέντορά μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φώτα και τον ήχο. Τους ένιωθα φίλους μου. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω τι θα έκανα». «Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχτηκα μια πρόταση, την οποία απέρριψα μέσα σε δύο ώρες, δεν ήταν ενδιαφέρουσα».


Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε και σχετικά με την κατάθλιψη και το πρόβλημα που αντιμετώπισε:

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις, πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό, που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους. Έγινε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του GNTM»

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν και ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά, γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν και μετά άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα. Ένιωθα άνετα με την ομάδα. Την τρίτη χρονιά, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. Ο ρόλος μου να γίνει κανονικός δηλαδή και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα».

Δείτε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: Κατηγορηματικά «Ποτέ!» ήταν η απάντηση της για το αν θα γύρναγε στο GNTM