Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την Cardi B, μετά την δήλωσή της ότι δεν αφήνει την 3χρονη κόρη της, Kulture, να ακούσει τα τραγούδια της. Συγκεκριμένα, αμφισβήτησαν την ποιότητα της μουσικής της, μιας και δεν αφήνει ούτε την ίδια της την κόρη να την ακούσει. Ωστόσο, η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της, τονίζοντας ότι δεν φτιάχνει μουσική για παιδιά αλλά για ενήλικες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Cardi B δημοσίευσε ένα live video όπου χαμήλωσε το τραγούδι της ‘WAP‘ που έπαιζε εκείνη την στιγμή, όταν η μικρή της κόρη μπήκε στο δωμάτιο. Τότε, δημιουργήθηκε ένα κύμα χρηστών που επιτέθηκαν στην 28χρονη ράπερ.

«Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι πολύ ερωτικός άνθρωπος, όμως δίπλα στο παιδί μου θα σταθώ ως γονιός» πρόσθεσε η πολυβραβευμένη ράπερ.

Η Cardi B κάνει αυτό που θα έκανε ο κάθε γονιός που είναι καλλιτέχνης, ανεξάρτητα ποιας τέχνης εξυπηρετεί. Δεν αφήνει την μικρή της κόρη να ακούσει μουσική με σεξουαλικά υπονοούμενα και ακατάλληλη γλώσσα (μιλώντας για το ‘WAP’), ελέγχει τι περιεχόμενο καταναλώνει το παιδί της ώστε να το προστατέψει και φυσικά μένει αυθεντική στην δουλειά της και στον εαυτό της παρόλο που έγινε μητέρα. Προτιμά να βάζει στην κόρη της να ακούει την Πέππα το γουρουνάκι.

Διαβάστε ακόμη: Η Selena Gomez συμμετέχει στο #SafeHandsChallenge – Προκαλεί τις Cardi B, Gigi Hadid και Olivia Wilde να κάνουν το ίδιο