Το εργασιακό stress όχι μόνο επηρεάζει άσχημα την παραγωγικότητά μας, αλλά έχει και πολλές αρνητικές συνέπειες στην καθημερινότητά μας. Τα ασφυκτικά deadlines, η ασταμάτητη πίεση στον εργασιακό χώρο και οι συνεχείς αλλαγές στη δουλειά μας αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξή μας. Ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα επιχειρήσεων David Allen, παρουσίασε μια φόρμουλα, η οποία βοηθάει τον καθένα μας να αποκλείσει το άγχος και να γίνει πιο παραγωγικός (περισσότερα για τον David Allen και τη μέθοδο του μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Οι ιδέες του μεταλαμπαδεύτηκαν στο βιβλίο του «Getting Things Done», το οποίο από την πρώτη ημέρα της έκδοσής του, καταξιώθηκε ως ένα από τα πιο πετυχημένα best-seller και με την μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα της ατομικής παραγωγικότητας και αυτό-αποτελεσματικότητας. Το «Getting Things Done» έχει εκδοθεί σε 28 γλώσσες και μέσα από τις σελίδες του μπορείτε να μάθετε για το πως θα βάλετε μια τάξη στο εργασιακό χάος και να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας.

Η μεθοδολογία Getting Things Done είναι πλέον διαθέσιμη και στο ελληνικό κοινό από την DOOR Training & Consulting, η οποία αναπτύσσει τους ηγέτες και τα ταλέντα σε όλο τον κόσμο εδώ και 38 χρόνια έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 1.000 πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της DOOR Training & Consulting : www.doortraining.gr.

To That’s Life και η DOOR Training & Consulting, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα αντίτυπο του «Getting Things Done» του David Allen. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που ακολουθούν (τουλάχιστον 1):

  1. Like στη Facebook σελίδα της Door Training Greece
  2. Like στη Facebook σελίδα τουThat’s Life
  3. Share τον διαγωνισμό στο profile σας (σε Public μορφή)
  4. Σχόλιο κάτω από το άρθρο

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει μέχρι τις 10/02/2020.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!