Πολλοί διάσημοι από τον χώρο της Showbiz έχουν στραφεί στο Θεό και έχουν δηλώσει την πίστη τους και την ανάγκη τους για εκκλησιασμό, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία. Παρακάτω 8 διάσημοι που πιστεύουν βαθιά στο Θεό και έχει αλλάξει η ζωή τους:

Νίκος Οικονομόπουλος

Πολλές είναι οι συνεντεύξεις του τραγουδιστή που μιλάει ανοιχτά για την πίστη του στο Θεό και έχει μάλιστα προκαλέσει ταραχή για μερικές από τις απόψεις του, οι οποίες χαρακτηρίζονται οπισθοδρομικές.

Άρης Σερβετάλης

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην ομώνυμη ταινία, έχει μιλήσει για την πίστη του και για τις αλλαγές στη ζωή του, αφότου στράφηκε στο Θεό και την εκκλησία.  Ο ρόλος του Αγίου Νεκταρίου αποτέλεσε το «κλειδί» για να έρθει πιο κοντά στο Θεό και την πίστη. Βέβαια, δεν ήταν ο πρώτος ρόλος καθώς έχει υποδυθεί και έναν Αγιορείτη μοναχό.

Ναταλία Λιονάκη

Το Σεπτέμβριο του 2009 έγινε γνωστή η απόφαση της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή. Αρχικά μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης για περίπου μισό χρόνο. Στα μέσα του 2010, μετά την αντίδραση της μητέρας της στην απόφαση της και κάποια προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία της, οδηγήθηκε στο να αναιρέσει την απόφαση της και να επιστρέψει στην Αθήνα. Τελικά το 2012, έχοντας λύσει τις διαφορές με την οικογένειά της, επέστρεψε στην αρχική της απόφαση να εγκατασταθεί σε μοναστήρι. Στις 14 Αυγούστου 2017 γίνεται και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, φέροντας πλέον το όνομα «Φεβρωνία».

Κώστας Σεϊταρίδης

Για χρόνια ζει στο Πήλιο με την  οικογένειά του και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του από τη στιγμή που συνάντησε έναν γέροντα στο Άγιο Όρος. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα πάντα αγάπη για την Εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παπάδες. Κάποια στιγμή βρέθηκα με έναν γέροντα στο Άγιον Όρος και πάω και του λέω για τους παπάδες, ό,τι ακούγεται από αυτά που λέει ο κόσμος. Και μου είπε “ωραία και εσένα τι σε νοιάζει; Μπορεί να είναι κι έτσι. Να προσεύχεσαι να κάνεις λίγο νηστεία και να κοινωνάς”. Ξεκίνησα να το κάνω και συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου και την περηφάνια μου τα οποία είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να ζω ήρεμος».

Νίκος Αναδιώτης

Έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίστη του στο Θεό και την εκκλησία και πολλές φορές οι απόψεις του γίνονται αφορμή να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων. Ωστόσο, ο Νίκος Αναδιώτης ζει με την οικογένειά του έξω από την Αθήνα έχοντας πάντα το Χριστό μέσα του.

Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια γενικότερη στροφή στη ζωή του, που πολλοί χαρακτηρίζουν μποέμικη και εναλλακτική. Έχει δηλώσει πολλές φορές την αγάπη του στο Θεό και τη φύση, τονίζοντας ότι αυτή η ζωή είναι για τον άνθρωπο και όχι αυτή που έκανε παλιότερα σαν σταρ της τηλεόρασης.

Ηλίας Βρεττός

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την πίστη του ειδικά όταν επιβίωσε από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν κάποια χρόνια με την μηχανή του. Από εκείνο το συμβάν ειδικά και μετά η πίστη του έγινε ακόμα πιο βαθιά και δυνατή.

Νίκος Κουρκούλης

Σε παλαιότερη συνέντευξη έχει αναφέρει ότι έζησε θαύμα και μίλησε για την πίστη του.  Συγκεκριμένα είπε: «Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Ήταν καρκίνος. Εντελώς ξαφνικά ένας φίλος μου με παρακίνησε να πάμε για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος. Έκανα το Πάσχα εκεί και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Διένυα την τρίτη περίοδο εξετάσεων και τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα. Μου είπαν ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης».

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί οι διάσημοι που πιστεύουν στο Θεό, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που το έχουν δηλώσει ανοιχτά. Μείνε συντονισμένη για part 2.

Διάβασε επίσης:

Διάσημοι που έμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους