Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και φυσικά τα ψηφοδέλτια δεν γεμίζουν αν δεν υπάρχουν και διάσημα ονόματα ανάμεσα στα πολλά, για να δώσουν ένα επιπλέον boost στην παράταξη. Φέτος το θέμα υποψηφιότητα και της… κουτσής Μαρίας είναι πράγματι γεγονός. Δεν ξέρω που θα ρίξεις το «ψηφουλάκι» σου αλλά ορίστε η λίστα με τους διάσημους που είπαν να ασχοληθούν με τα κοινά και κατεβαίνουν… υποψήφιοι!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αγαπημένοι μου φίλοι, η υποψηφιότητα μου στον Κεντρικό τομέα Αθηνών, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό Αττική Μπροστά με τον Νίκο Χαρδαλιά. Είναι τιμή και πρόκληση για μένα, προκείμενου να ασχοληθώ με τους τομείς που αγαπώ και υπηρετώ», ανέφερε η ηθοποιός που συμμετέχει στον συδνυασμό Αττική Μπροστά με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Μπέσσυ Αργυράκη

Με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής θα κατέβει στις εκλογές και η Μπέσσυ Αργυράκη. «Η εμπιστοσύνη σας, η δύναμή μου», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία της με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Instagram πως στη νέα εκλογική αναμέτρηση θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Γιάννης Αϊβάζης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία, με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο, θα είναι ο Γιάννης Αϊβάζης.

Χάρης Ρώμας

Υποψηφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου θα είναι ο Χάρης Ρώμας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Λάμπης Λιβιεράτος

Ο τραγουδιστής συμμετέχει ως υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος µε την παράταξη της Μαρίνας Πατούλη στον Δήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Λεωνίδας Κακούρης

Ο ηθοποιός θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου. Συμμετέχει στα κοινά στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα, Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά.

Λευτέρης Σουλτάτος

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ο chef τη συμμετοχή τουεκλογές του Οκτωβρίου. Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Κρήτης με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου, Μαρίας Καναβάκη.

Βασίλης Κούκουρας

Από τα τέλη του 2022 έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος στον Δήµο Ναυπλιέων µε την παράταξη του υποψήφιου δηµάρχου Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Ιωάννα Πηλιχού

Η ηθοποιός συμμετέχει στον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστογιάννη που διεκδικεί τη δημαρχεία στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Βασιλης Ζούλιας – Βασίλης Καλλίδης – Νικολέτα Καρρά

Ανάμεσα στους υποψηφίους της παράταξης Αθήνα Ψηλά με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη βρίσκονται αρκετοί celebrities, μεταξύ των οποίων ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο chef Βασίλης Καλλίδης, αλλά και η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά.

Σάκης Κατσούλης

Ο νικητής του Survivor συμμετέχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Νίκος Μπάρτζης

Ο πρώην παίκτης του Survivor συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον τόπο του, στον Δήμο Βέλου – Βόχας, Κορινθίας, δίπλα στον Θανάση Μανάβη.

Διάβασε επίσης:

Κακοκαιρία Elias: Ποιες περιοχές είναι στο “κόκκινο”;