Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως σχετικά με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης της EasyJet από το αεροδρόμιο του Λούτον προς την Ίμπιζα, σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στην ερωτική πράξη εμπλέκονται ο 23χρονος Πιρς Σόγιερ, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του, και μια γυναίκα που γνώρισε στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρησή τους για την Ίμπιζα, σύμφωνα με τη μητέρα του Πιρς.

Σύμφωνα με την αναφορά, το πλήρωμα της πτήσης ανέφερε ότι το ζευγάρι αποθεώθηκε από άλλους επιβάτες όταν βγήκαν από την τουαλέτα μετά το περιστατικό.

Η μητέρα του 23χρονου μίλησε στην Sun και εξέφρασε τον σοκ της για το “ντροπιαστικό” περιστατικό. Παρόλα αυτά, πιστεύει ότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι κακό και κρίνει ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου δεν έπρεπε να επέμβει.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail, αστυνομικοί παρενέβησαν μετά την άφιξη της πτήσης στην Ίμπιζα λόγω της συμπεριφοράς των δύο επιβατών.

Τέλος, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το περιστατικό αντίκειται στο άρθρο 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα, το οποίο απαγορεύει το σεξ σε τουαλέτα με πρόσβαση από το κοινό.

Διάβασε επίσης:

Ιρίνα Σάικ: It’s complicated… με τον Μπρέιντι και τον Κούπερ!