Η Ιρίνα Σάικ βρίσκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Τομ Μπρέιντι και τον πρώην σύντροφό της, τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Πηγές αναφέρουν ότι βρίσκεται ταυτόχρονα, τόσο με τον πρώην της όσο και με τον πρώην της Ζιζέλ. Ενώ υπάρχουν αντιφρονήσεις σχετικά με τα συναισθήματα του Κούπερ, φαίνεται ότι η Σάικ επιθυμεί να νοικοκυρευτεί με τον Μπρέιντι στο μέλλον, και υποστηρίζει τη σχέση του παιδιού της με τον πρώην της Κούπερ.

«Η Σάικ και ο Κούπερ δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι συν-γονείς και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Μπραντ συμπαθεί πραγματικά τον Τομ και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη», λέει μια πηγή.

 

Άλλη πηγή αναφέρει ότι η Ιρίνα Σάικ σκοπεύει να συνεχίσει να περνάει χρόνο με τον Μπρέιντι, μέχρι ο Κούπερ να κάνει την επόμενη κίνηση.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι ο γάμος είναι στο άμεσα πλάνα ούτε για εκείνη και τον Μπρέιντι. Από την άλλη ούτε ο Μπρέιντι είναι έτοιμος να μπει σε μια σχέση.

«Ο Μπρέιντι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο μέλλον του θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα», αναφέρουν δημοσιεύματα.

Διάβασε επίσης:

Taylor Swift: Σάρωσε τα VMA 2023 και γράφει ιστορία με τις περισσότερες νίκες!