Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να χρειάζεται να μείνουμε λιγάκι παραπάνω σπίτι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας σε καθημερινή βάση. Μερικές φορές λίγα λεπτά άσκησης είναι (υπέρ)αρκετά για να παραμείνουμε fit και στο σπίτι και η Ιωάννα Λαουμτζή, η αγαπημένη σε όλους fitness consultant είναι εδώ για να μας δείξει τον τρόπο, μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Στο τελευταίο της video, η δημιουργός των ξεχωριστών προγραμμάτων εξατομικευμένων fitness προγραμμάτων (IL Exclusive Fitness), επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση γλουτών, ένα σημείο του σώματος μας που εάν γυμναστεί σωστά εκτός από τις πολυπόθητες καμπύλες που δίνει στο σώμα βοηθά παράλληλα και στην καλύτερη στάση της σπονδυλικής στήλης. Αν και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, οι γλουτοί βοηθούν στην σταθεροποίηση των μυών του κορμού και των ποδιών, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ευεξία, ευελιξία και φυσικά… υγεία!

Το Super Booty workout που έχει ετοιμάσει Ιωάννα είναι εύκολο στην εκτέλεση και το μόνο που θα χρειαστείς είναι το IL Exclusive Fitness Box, μια καινοτομία εμπνευσμένη από την personal trainer, για να απογειώσει την εμπειρία της γυμναστικής σου στο σπίτι (ή όπου κι αν βρίσκεσαι), καθώς περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι!

Για την εκτέλεση του workout θα χρειαστείς:

Το IL Exclusive Fitness Box και το mini band που περιέχει, για huge burn!

Πρόγραμμα Άσκησης:

Εκτελείς από 2 έως 3 κύκλους με 30″ άσκησης και 15″ ξεκούρασης!

1.    Side to side squat
2.    Squat and jump
3.    Side leg raises R
4.    Side leg raises L
5.    Glute bridges
6.    Side-lying leg lift R
7.    Side-lying leg lift L
8.    Prone frog lifts

Δες το βίντεο εδώ που ακολουθεί για να αποκτήσεις τους πιο super booty γλουτούς που πάντοτε ονειρευόσουν…

Κι επειδή ένα ίσον κανένα στις playlists του καναλιού σε περιμένουν πολλά περισσότερα fitness workouts και συμβουλές για well-being, για να παραμείνεις πάντοτε fit ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σου!

Μην ξεχάσεις να κάνεις follow την Ιωάννα Λαουμτζή στο Instagram, να κάνεις subscribe στο YouTube κανάλι της, αλλά και να επισκεφθείς το website: www.ioannalaoumtzi.gr/

LET’S GET PHYSICAL!