Αρκετές επανασυνδέσεις έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στο Hollywood, αφού μετά τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ, άλλο ένα ζευγάρι αναβιώνει τον έρωτά του. Πρόκειται για τους άλλοτε παντρεμένους Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον, που το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν να ζουν τον δεύτερο γύρο της σχέσης τους στο Παρίσι.

Οι δύο ηθοποιοί δεν παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής των Όσκαρ, με αποτέλεσμα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους εξαιτίας της απουσίας. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο Παρίσι γιατί συμμετέχει στα γυρίσματα του sequel «Murder Mystery. Δεν είναι μόνη όμως, αφού ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στην πόλη του φωτός και μένει μαζί με την αγαπημένη του στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Hotel, George V.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει πολύμηνη κράτηση σε σουίτα και βγαίνει από αυτή μόνο για να δειπνήσει. Μέχρι στιγμής, οι πηγές αναφέρουν ότι τα πάνε πολύ καλά, αφού και οι δύο είναι πλέον αρκετά μεγαλύτεροι κι ωριμότεροι, με αποτέλεσμα ο έρωτάς τους να είναι πιο δυνατός από ποτέ. Οι δύο σταρ φαίνεται να είναι πολύ διακριτικοί ως προς τις εμφανίσεις τους, αφού επιθυμούν να είναι σίγουροι πριν κάνουν το επόμενο βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Η μητέρα του Γουίλ Σμιθ μιλά για το χαστούκι: “Δεν τον έχω δει ποτέ έτσι”