Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. Η απιστεύτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Στη Λέσβο, τη γενέτειρα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εμφανίζονται τις τελευταίες 24 ώρες η δημοσιογράφος και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Εδώ και αρκετό διάστημα, έχουν κυκλοφορήσει έντονες φήμες που τους θέλουν σε σχέση.

Τα συχνά ταξίδια τους, συμπεριλαμβανομένων κοινών εξορμήσεων με φίλους, επιβεβαιώνουν αυτές τις φήμες, αν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προτιμά να μην απαντήσει δημόσια σχετικά με το τι συμβαίνει πραγματικά. Όπως έχει αναφέρει, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο χωρισμός της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που επιβεβαιώθηκε τόσο από εκείνη όσο και από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο, είναι ένα ακόμα σημάδι ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προχωρά στην προσωπική της ζωή. Ακόμα, όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί τις αναρτήσεις και τα ταξίδια της με τον νυν σύντροφό της, χαρακτηρίζοντάς τον ως “φίλο” της στην εκπομπή “Γειά σου”, ο ίδιος απάντησε πως τα βλέπει όλα, δεδομένου ότι παρακολουθεί τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Βασάλος είπε: «Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστη. Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;» 

Εδώ και κάποιο διάστημα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και, φυσικά, ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκεται μαζί της. Μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες, αλλά οι αναρτήσεις από τις ίδιες τοποθεσίες επιβεβαιώνουν ότι είναι μαζί.

 

Διάβασε επίσης:

Eva Mendes: “Ο “Κεν” είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δουλέψει ποτε!”