Η Βρετανία και ο κόσμος ολόκληρος βιώνουν ένα βαθύ συναισθηματικό σοκ μετά την ανακοίνωση της Kate Middleton ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ξεκίνησε θεραπεία με χημειοθεραπεία ως προληπτικό μέτρο. Σε ένα μήνυμα μέσω των social media, η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ωστόσο, περαιτέρω εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση τόσο σε εκείνη όσο και στον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα William, οι οποίοι προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με διακριτικότητα για το καλό της οικογένειάς τους.

Στο μήνυμά της, η Kate Middleton μοιράστηκε επίσης ότι βρίσκεται στην αρχή της χημειοθεραπείας και εμφανίστηκε χαμογελαστή σε ένα βίντεο που ανέβασε, καθισμένη σε ένα παγκάκι στο Windsor. Εξήγησε ότι χρειάστηκε χρόνος τόσο για να ανακάμψει από την σοβαρή εγχείρηση όσο και για να προετοιμάσει τα παιδιά της, τον George, την Charlotte και τον Louis, εξηγώντας τους την κατάσταση με τρόπο που να μπορούν να κατανοήσουν και διαβεβαιώνοντάς τους για την ανάρρωσή της. Το Kensington Palace εκφράζει αισιοδοξία για την πλήρη ανάρρωση της πριγκίπισσας, αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή φύση του καρκίνου.

Η πριγκίπισσα τόνισε την σημασία της εστίασης στην θεραπεία της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος για την πλήρη ανάρρωσή της, μιλώντας για την δύναμη και την θετικότητα που συνεχίζει να κρατά ως πυξίδα στο ταξίδι της ανάρρωσης. Με αυτό τον τρόπο, προσπαθεί να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης, όχι μόνο στην οικογένειά της αλλά και σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις.

Δες τι δηλώνει η ίδια η Kate Middleton:

 

Διάβασε επίσης:

Η Kate Middleton ως «Dancing Queen» γίνεται Viral στο TikTok