Μετά από λίγες ώρες από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star». Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στο Europride στη Μάλτα, όπου ανοίγοντας τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν είχαμε προγραμματίσει αυτήν την εγκυμοσύνη. Καλοδεχούμενο, εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είμαι καλά, υγιής, γερή, μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα.

Όσον αφορά την εμφάνισή της, ένας ρεπόρτερ ρώτησε για την ανυπαρξία ορατής κοιλιάς, στο οποίο η Κατερίνα απάντησε: “Έχω πάρει 1,5 κιλό. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι, εγώ ζω κανονικά και ανακοινώνουμε κάποια πράγματα προσωπικά, όταν είμαστε έτοιμοι.”

 

Όσον αφορά την αντίδραση του γιου της, Βύρωνα, η Κατερίνα Στικούδη είπε: “Είναι χαρούμενος. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι, αλλά δεν βλέπει κοιλιά ακόμη και δεν μπορεί να το συνδέσει.

Αναφορικά με το πώς αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη: “Δεν το είχα στο μυαλό μου, ο Βαγγέλης το κατάλαβε πρώτος. Εγώ δεν το σκέφτηκα γιατί δεν είχε γίνει κάποια ιδιαίτερη στοχοπροσήλωση σε αυτό.”

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Europride στη Μάλτα, ανοίγοντας τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα. Παρά την εγκυμοσύνη της, εντυπωσίασε το κοινό με την ενεργητική της εμφάνιση και το σέξι σόου της, συμπεριλαμβανομένου του χορού με το μαστίγιο. Μετά το τέλος της εμφάνισης, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο κοινό με χαρά και ενθουσιασμό.

Διάβασε επίσης:

Snoop Dogg: Μιλάει για την φοβία του προς τα άλογα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.