Ο Snoop Dogg αποκαλύπτει ότι φοβάται τα άλογα.

Στο επεισόδιο της 12ης Σεπτεμβρίου της σειράς Double G News του δικτύου ειδήσεων του Snoop Dogg στο YouTube, ο 51χρονος ράπερ, παραδέχτηκε τον φόβο του για τα άλογα, λέγοντας: “Απλά φοβάμαι.

Ο ιδιοκτήτης της Death Row Records, ο οποίος ήταν ντυμένος με μπουρνούζι, βρέθηκε στο σόου του με την καλεσμένη Tiffany Haddish, η οποία φορούσε ένα ροζ κοστούμι ταρτάν. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η σταρ μίλησε για το παιδικό της όνειρο να μεγαλώσει άλογα σε μια φάρμα, στην οποία ο Snoop Dogg απάντησε: «Φοβάμαι τα άλογα».

Ο Snoop, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Calvin Cordozar Broadus Jr., αποκάλυψε στην Haddish ότι ενώ η σύζυγός του Shante Broadus είχε ένα άλογο για τρία χρόνια που της άρεσε να ιππεύει, αρνήθηκε να αλληλεπιδράσει με το ζώο και προτίμησε να κρατήσει την απόσταση του.

«Ίσως στην προηγούμενη ζωή σου έπεσες από ένα άλογο», είπε η Haddish, στην οποία ο Snoop αστειεύτηκε: «Νομίζω ότι μπορεί να ήμουν ο Ακέφαλος Καβαλάρης [στην προηγούμενη ζωή μου]», αναφερόμενος στη διάσημη φολκλόρ φιγούρα.

Αν και ο Snoop δεν γνωρίζει τον λόγο πίσω από τη φοβία του, κατανοεί τη γοητεία των αλόγων και είναι ανοιχτός στο να θεραπεύσει τον φόβο του στο μέλλον.

«Καταλαβαίνω τι σημαίνει το άλογο για τους ανθρώπους», εξήγησε στην Haddish. «Ίσως μια μέρα κάποιος μπορεί να μου συστήσει ένα μωρό άλογο… Ένα μικρό ή κάτι που μπορώ να μάθω πώς να είμαι κοντά του».

Διάβασε επίσης:

Τζάστιν Μπίμπερ: Τρυφερές φωτογραφίες με την σύζυγό του!

Leave a Reply

Your email address will not be published.