Η Kim Kardashian φαίνεται να “έφαγε τρελό σνομπάρισμα” από την Anna Wintour!

Ένα βίντεο από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού έγινε viral στο διαδίκτυο. Στο σόου της Victoria Beckham, δύο πρωταγωνίστριες, η Kim Kardashian και η Anna Wintour, έκαναν δυναμική την εμφάνισή τους.

Η Kim Kardashian έφτασε στο σόου με κάποια καθυστέρηση, φορώντας ένα ροζ φόρεμα, και μετά το χαιρετισμό της προς τον David Beckham, κάθισε δίπλα στην Anna Wintour. Ωστόσο, η Anna Wintour φάνηκε ότι την απέφευγε, καθώς εστίαζε το βλέμμα της αλλού.

Αργότερα, η Anna Wintour άλλαξε τη θέση της, και οι θαυμαστές υποστηρίζουν ότι το έκανε επειδή δεν ήθελε να κάτσει δίπλα στην Kim. Αυτό προκάλεσε σχόλια και αστείες αντιδράσεις από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβλέποντας πιθανά σενάρια για το αν η Kim Kardashian θα κληθεί τον επόμενο χρόνο στο εμβληματικό Met Gala.

Βίντεο από το κανάλι του MitchellReacts

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Anna Wintour αγνοεί την Kim, καθώς παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και στο παρελθόν, όπως πέρυσι στο σόου του Fendi στη Νέα Υόρκη, όταν η Kim προσπάθησε να τη χαιρετίσει, αλλά η Anna Wintour προτίμησε να ασχοληθεί με άλλους.

Διάβασε επίσης:

Δημοτικές εκλογές: Celebrities που διεκδικούν την ψήφο σας!