Η ερμηνεία της Κιμ Καρντάσιαν στο «American Horror Story: Delicate» δέχτηκε αυστηρή κριτική από τους θαυμαστές της σειράς. Η 42χρονη ριάλιτι σταρ ανέλαβε τον ρόλο μιας αυθάδους δημοσιογράφου, γνωστής ως Σιοβάν Κόρμπιν, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Φαίνεται, ωστόσο, ότι ορισμένοι θαυμαστές του «American Horror Story» δεν ήταν ικανοποιημένοι με την υποκριτική της Κιμ Καρντάσιαν και αποφάσισαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σε αναρτήσεις στο Twitter, ένας χρήστης δήλωσε: «Δεν μου άρεσε καθόλου η ερμηνεία της Κιμ στο #AHS», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Κιμ δεν απέδωσε καλά στην υποκριτική. Γιατί αποφάσισε να συμμετάσχει; Το καταστρέφει για μένα».

Ένας τρίτος σχολίασε: «Αισθάνομαι ότι έδωσα μια γενναία και ανοιχτόμυαλη ευκαιρία στη νέα σεζόν του #AHS, αλλά… Δεν μπορώ. Η Κιμ Κ είναι αντικειμενικά απογοητευτική ηθοποιός». Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Γιατί πρέπει να είναι η Κιμ Καρντάσιαν στο AHS LMFAO».

Μια ακόμη αναφέρθηκε: «Η Κιμ Καρντάσιαν πραγματικά κατέστρεψε το AHS για μένα, πλέον δεν θέλω καν να το παρακολουθήσω». Και, τελικά, ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Καταπληκτικό και λυπηρό. Η Κιμ Καρντάσιαν δεν διαθέτει ταλέντο, και αυτό είναι εμφανές ακόμη και όταν μπορεί να κάνει Photoshop στις εικόνες της!».

Παρόλα αυτά, η απόκριση στην ερμηνεία της Καρντάσιαν δεν ήταν αποκλειστικά αρνητική, αφού μερικοί θαυμαστές υποστήριξαν ότι έκανε εξαιρετική δουλειά. Ένας από αυτούς δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, η Κιμ Καρντάσιαν προσφέρει εξαιρετική ερμηνεία στο AHS», ενώ ένας άλλος φαν δήλωσε: «Συγχαρητήρια για τις υποκριτικές ικανότητες της Κιμ Καρντάσιαν στο #AHS».

Διάβασε επίσης:

Ο Λάκης Γαβαλάς “έριξε άκυρο”… στον Ντάνο!