Ο Λάκης Γαβαλάς αρνήθηκε να πάει στον γάμο του Ντάνου.

Στην εκπομπή “Breakfast@star” και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόσκληση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον γάμο του, αλλά αποφάσισε να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση. Ο λόγος, όπως εξήγησε, είναι ότι δεν έχει καμία γνωριμία με τον Ντάνο.

Καθημερινά, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και εκτιμώ τον εαυτό μου. Έχω αποδεχτεί την πρόσκληση να συμμετάσχω στην νέα σειρά της ΕΡΤ, τα ‘Σύρματα’, χωρίς δεύτερη σκέψη. Συζητήσεις σχετικά με την πιθανή μου συμμετοχή στο ‘Emily in Paris’ βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Δεν έχω δει καμία πρωινή εκπομπή αυτήν την περίοδο. Η παρούσα κατάσταση του κόσμου είναι τόσο δυσάρεστη που δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με ψυχαγωγία και παρόμοια θέματα“, δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Φυσικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με προσκάλεσε να παρευρεθώ στον γάμο του, αλλά αποφάσισα να μην πάω, καθώς δεν έχω προσωπική γνωριμία με τον κύριο Αγγελόπουλο και δεν παρακολούθησα τον αγώνα του στο Survivor. Εύχομαι να είναι ευτυχισμένος και υγιής.

Διάβασε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Στάζει χολή… για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όχι μόνο!